Προς το περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 0 pixel εγγύηση της LG!!!

rufous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μην αλλάζουν Panel όπως είπε και ο KWSN σε άλλο thread...

απλά φέρνουν μία άλλη...

το καλό στην υπόθεση είναι πως και χαλασμένη να είναι η καινούροια στην ξαναλλάζουν...

χέστηκα πόσες χαλασμένες θα φέρουν..μία θα λειτουργεί...

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτο λεω και εγω φιλε S1lv...(περιεργο το nickname σου) σε μια τετοια οθονη νομιζω ολα τα ηλεκτρονικα ειναι στο πανελ οποτε δεν εχει νοημα

Δημοσ.

εδώ κ 6-7 μήνες έχω 2 πίξελ αλλά βαριέμαι να την αλλάξω. Άντε στήσε ξεστήσε... Βαρετό είναι πολύ. Πάντως δίνω ένα πόντο κ από μένα στην ΆΛμαν

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

re paidia na rotiso .. an eise eparxia kai pareis LG othoni apo eshop..

pos stin fernoun sta podia sou aythimeron?

an oxi aythimeron pos ginete i allagi .exei tyxi se kapion pou menei eparxia na mas pei..?

Δημοσ.

έχει τύχει σε μένα, μου έδωσαν ένα τηλέφωνο που είναι της αντιπροσωπείας της lg, τους τηλεφώνησα, έδωσα τα στοιχεία μου και το άλλο πρωι, τσουπ, ηρθε η καινούργια οθόνη

Δημοσ.

συνεργαζονται με courier και τους στελνουν να πανε να παρουν η να φερουν τις οθονες.

Υποψην οτι η ΑΛΜΑΝ εχει και το service των Fujitsu-Siemens οθονων, οπου ισχυουν τα ιδια με τις LG!

Μια 19αρα fujitsu-siemens που εχω ξαφνικα αρχισε να κλεινει μονη της, πηρα τηλ και ηρθε ενας courier οπου την παρελαβε το αλλο πρωι και τους την εστειλε. Επειδη ειχε περασει 1 βδομαδα χωρις καποια ανταποκριση πηρα τηλ και μου ειπαν οτι περιμενουν ενα ανταλλακτικο η μια ιδια οθονη απο γερμανια για να μου τη στηλουν αλλα δε ξερουν ποσο θα παρει, και μου εστειλαν μια 17αρα futsitsu-siemens παλι με τον courier για οσο περιμενω!

Να σημειωσω οτι την οθονη την ειχα παρει απο γερμανια απευθειας, και το συγκεκριμενο μοντελο δεν ειχε ερθει ποτε ελλαδα, ενω δεν υπαρχει πια το ιδιο μοντελο ουτε γερμανια (γιαυτο και η αναμονη!)

Απλα τους εστειλα με fax την γερμανικη αποδειξη αγορας και ολα οκ (δε το περιμενα να μη πουν τιποτα μα και μου!!)

Δημοσ.

Υποψην οτι η ΑΛΜΑΝ εχει και το service των Fujitsu-Siemens οθονων' date=' οπου ισχυουν τα ιδια με τις LG!

[/quote']

oops αυτό δε το ξερα..έχω και go μια Fujitsu-Siemens 17'' 2 χρονια και είμαι πολύ ευχαριστημένος ..

έχει μονο ένα subpixel μπλε το οποιο εξαφανίζεται τις ζεστες μέρες..και παρουσιάζεται πια το χειμώνα!!

θα θελα αν ξέρεις ποσα χρονια εγγύηση έχουν οι Fujitsu-Siemens?

και το τηλέφωνο της ΑΛΜAΝ να το έχουμε πρόχειρο μη κακό..δηλαδή.

Δημοσ.

1 μήνα μετά και η LG συνεχίζει να με ΕΚΠΛΗΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!

Πήραν τηλέφωνο σπίτι μου και ρωτήσαν αν όλα πάνε καλά με την οθόνη και αν είμαστε ευχαριστημένοι...!!!

Τα σχόλια περιττά...

Viva LG!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Να συμφωνήσω και εγω για το service της LG. Σε μια μερα μου φέρανε ολοκαίνουρια οθόνη. Τα λέμε...

Δημοσ.
ti DIAOLO se olous kaigontai lampakia ?????????????

OLOI thn allaxate; kako ayto!!!!!!!!!!!!!!! xexe

Κακό "ξεκακο" σε νοιάζει? Όπως είπαν και παραπάνω οι άλλοι κάποια ΔΕΝ θα σου βγάλει πρόβλημα. ΤΌΣΟ γκαντέμης είσαι για να σου βγάζει συνεχεια πρόβλημα ? :P

Δημοσ.

Η LG εμφανίστηκε κάποια στιγμή από το πουθενά. Με αυτή την πολιτική της κατάφερε και έγινε διάσημη και αρεστή. Το θέμα είναι η αναλογια: ποιότητα/εγγύηση (ή για να γίνω πιο κυνικός: αξιοπιστία/εγγύηση).

Εγώ από όσα διαβάζω σαν οθόνες έχουν πολύ καλά panel, ωραίο design, χαμηλές τιμές και αριστη εγγύηση.

Από την άλλη με κάνει να σκεφτώ γιατί δίνει τέτοια εγγύηση ? Οποτε έχουμε και λέμε:

α) ή δεν εμπιστεύεται τόσο τις οθόνες της και βάζει τέτοια εγγύηση.

β) ή τις εμπιστεύεται τόσο πολύ και είναι σίγουρη ότι δεν θα έχουν προβλήματα και ΑΝ εμφανιστεί καμία θα της είναι τόσο μικρή η ζημιά που δεν θα της στοιχίσει.

Από την άλλη διαβάζω ότι έχουν μερικοί πρόβλημα με καμένα pixels (και δεν είναι λίγοι). Οποτε μάλλον κλείνω προς το (α).

Αλλα από την άλλη βλέπω την εγγύηση της και λέω:

"Προτιμώ να πάρω μια LG που στο κατά κύριο μέρος έχει καλές επιδόσεις (όχι όπως μια Εΐζο η μια Samsung) αλλα έχει καλές, και ΑΝ τυχόν μου παρουσιαστεί πρόβλημα να είμαι καλούμενος για 3 χρονια και να μην αντιμετωπίσω κάποια δυσαρέσκεια από την εταιρεία, ΠΑΡΑ να πάρω μια από τις προαναφερθείσες και να έχω πρόβλημα όταν μου παρουσιαστεί το πρώτο καμένο pixel (κούφια η ώρα του...)".

Δημοσ.

Και σε εναν φιλο μου, η οθονη του (LG 19" TFT) ειχε 2 καμμενα pixels, και εφερε καινουργια την επομενη μερα η LG on-site.

Αλλα πλεον αρκετες οθονες εχουνε 0 pixel εγγυηση οπως και η NEC...etc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...