Προς το περιεχόμενο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 0 pixel εγγύηση της LG!!!

rufous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω θα διαφωνίσω με την "εξυπηρέτιση" ξέροντας ότι εξαρτάται από την παρτίδα και τον εξουσιοδοτημένο διανομέα της οθόνης,γιατί πολλά μοντέλα εισάγωνται από άλλους με εξουσιοδότιση σαν αποκλειστικό προιόν (και κέρδος)

Πάντως φαίνεται ότι η Αlman που είχε ως τώρα το βάρος του service LG σταμάτησε να διαχειρίζεται απευθείας το service,αλλά το κάνει η ίδια η αντιπροσωπεία κατι που είναι πολύ θετικό, μετά τα παρατράγουδα του ύψους ή τους βάθους από οργάνωση (της Αlman)

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και εγω εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το service της LG απο αλους. Ευτυχως εμενα η L1715S εδω και 3(; καπου τοσα) χρονια δεν εχει κανενα καμμενο pixel. Παντως ειναι λογικο σε μεγαλυτερες οθονες να αλλαζει η εγγυηση, γιατι το ποσοστο των καμμενων pixel εξαρταται και απο την επιφανεια της οθονης. Μεχρι να διασφαλισουν την ποιοτητα σε μεγαλυτερες επιφανειες ετσι θα ειναι, και συνεχως θα ανεβαινουν οι διαστασεις στις οποιες σου δινει 0 pixel εγγυηση

Δημοσ.

Παλικαρια ειναι οντως πολυ καλη αυτη η εγγύηση!!Στα laptop εχει 0 καμενα για τις πρώτες 30 ημέρες!!Δεν ειναι ομως μονο αυτο αφού τα laptop της LG ειναι φοβερα και πατανε πολλα......Όσο για τις διαστάσεις απο 20" και πάνω η εγγύηση είναι 7 pixel!!Πέρα απο την καλή εγγύηση όμως έχει και καλες οθόνες με πολύ ωραία χρώματα!!(π.χ. 1770-1970)!!!Ενα μπράβο και απο εμένα στην LG!!!

Δημοσ.

Και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από το service της LG. Πηρα μια 17' TFT οθόνη που είχε 2 καμμένα pixels. Πήρα τηλέφωνο, ήρθαν μετά από 3 μέρες σπίτι μου, την αλλάξανε χωρίς να ρωτήσουν τιποτα ούτε να ψάξουν καθόλου και αυτό ήταν! Βέβαια το γεγονός ότι εμφανίζουν οι οθόνες τους συχνά καμμένα pixels πρέπει να τους προβληματίσει.

Δημοσ.

ti lete ????????????

ego taleporoume ena mina tora. synolika moy exoun stoilei 4 othones kai oi 4 eixan kamena pixel. ematha pos oi othones pou stelnoyn den einai kainoyries alla anakataskeuasmenes. orkistika na min ksanaparo lg othoni

Δημοσ.

Καλα μην βαζεις το χερι σου στην φωτια πως με τις αλλες εταιριες δε θα ειχες αυτο το προβλημα, μην σου πω οτι θα μπορουσες να εχεις ταλαιπωρηθει πιο πολυ...

Δημοσ.

Το καμμένο pixel δεν φτιάχνεται.. Αλλάζουν ολόκληρο το panel. Αλλά δεν είναι καθόλου σπάνιο να έχεις καμμένο pixel ξανά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...