SteSak Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Καλημέρα σε όλους, έχω της εξής απορία/πρόβλημα, είμαι κάτοχος ενός κινητού τηλεφώνου (Nokia N80) και είμαι συνδρομητής μέσω του κινητού μου για απεριόριστο internet. Μπορώ με κάποιο τρόπο να κάνω το laptop μου να πέρνει internet από το κινητό μου;
SteSak Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 user-64 το προσπαθείς και εσύ να υποθέσω μάταια;
urezin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ego to ekana me to p900 mou kata koron gia ena diasthma alla mou hrthan 2 450 ares kai to stamathsa Apla meso tou bluetooth egkathistas thn yphresia modem kai blepei to kinhto sou san ena bluetooth modem Alla eisai sigouros oti exeis aperioristo internet meso gprs giati auta sunhthos xreonontai me to kb
SteSak Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 urezim ωραία, έχω τα εξής θέματα. 1) έχω μεν απεριόριστο gprs αλλά μήπως με τον τρόπο που μου λές κάνει το κινητό κανονική κλήση κάπως και χρεώνομαι την κλήση; και 2) πως το κάνω να δουλέψει αυτό. Δεν γνωρίζω την διαδικασία κατάλαβες;
urezin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 re paidi mou exeis kanei pairing ton ypologisth me to kinhto? An nai sta setings tou bluetooth exei kati services egatesthmena Psaxe bres an exei ekei bluetooth modem Meta kane dial up network kai xrhsimopoihse os modem to bluetooth modem Nomizo gia ariyhmo klhshs bazeis kati dieseis ala prepei na rothseis ton paroxea sou gia auto Meta anoigei h sundesh kai mpaneis kanonika EISAI sigouros oti exeis aperioristo gprs Mou kanei megali entuposh
SteSak Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Urezim ναι είναι προσφορά της ΤΙΜ με 3,5ευρώ τον μήνα απεριόριστο GPRS. Θα το προσπαθήσω αύριο και ελπίζω να δουλέψει. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
urezin Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Να σαι καλα η ταχυτητα συνδεσης ειναι περιπου 46 κβ ανα σεκ αλλα το σημα πρεπει να ειναι φουλ Παω να ψαξω για την προσφορα που λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.