p3tran Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 το territory το περιμενω κι εγω jon με πολυ ενδιαφερον. δεν ειναι ομως doom3 engine. ο carmack εδω και πολυ καιρο βγαζει τα ματια του για να φτιαξει και να ενσωματωσει στο engine αυτα που αποκαλει megatexture και megagen. χωρις αυτα, territory απλως δεν υπαρχει. εκτος κι αν θες το territory να παιζεται κι αυτο μεσα σε ...σωληνες οσο για το call of duty, ειναι ενα πετυχημενο port. 60 frames κολλημενα με max detail, χωρις bugs. ουτε και αυτο ομως ειναι κατι που οριοθετει δυνατοτητες hardware σε καμια περιπτωση. επισης μιας και εθεσες θεμα cod, πιστευω οτι το 3 ισως δεν θα ειναι τοσο καλο στις κονσολες, μιας και το φτιαχνει αλλος developer... οσο για τα μελλοντικα ports απο το ps3 στο 360, κατα τη γνωμη μου αυτος ειναι ο μοναδικος κινδυνος που διατρεχει αυτη η κονσολα.. βεβαια η m$ τα ξερει καλα αυτα και για αυτο πασχιζει εδω και καιρο να "δεσει" το xna ως πλατφορμα αναπτυξης pc/360
status Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 gia soy giannh xairomai poy se blepo sto site:) to pc gaming exei nekranastathi ekatontades fores...apo ton ENIAC mexri toys teleuteous epeksergastes kai technological specs. to sigouro einai ena oti k na gini...prota tithete san ypodeigma i ekdosi gia pc k meta gia mia consola:)
Panahs Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Κύριοι... εδώ είναι το παιχνίδι. Εδώ και το πήδημα. Ούτε γραφικά ούτε τίποτα. Διπλάκι... Σουτ- Γκολ! Κλάψε... κλάψε... κλάψε...
terzo.k Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Ευχαρίστως να σου απαντήσω φίλε μου.Πρώτα πρώτα δεν σκάω 600αρες όπως λές. Πήρα πρίν 2 χρόνια έναν P4 3ghz με 1.5GB μνήμη' date=' ένα χρόνο μετά πήρα μια 6600GT και απο τότε δεν έχω αλλάξει τίποτα. Παίζει τα πάντα για την ώρα.Και αν χρειαστεί θα δόσω καμια 200αρα και θα πάρω καρτα γραφικών (πολύ λιγώτερα απόσα θα έχεις δώσει σε παιχνίδια μέχρι τότε αφου δεν τσιπάρεις όπως λές). Εκτός των άλλων με το pc κάνω και απείρως περισσότερα άλλα πράγματα απότι μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε με μια κονσόλα. Όσο για παιχνίδια που δεν υπάρχουν αντίστοιχα στο pc που λές... μα καλά πιστεύεις οτι δεν μπορεί να υπάρχει αντίστοιχο παιχνίδι σε pc? μπορεί όχι το ίδιο αλλά σιγουρα αντίστοιχο. Επίσης σοβαρά πιστεύεις οτι το PC δεν έχει παρα πολύ μεγάλη γκάμα παιχνιδιών ΠΑΝΤΑ και έχει να ζηλέψει απο τις κονσόλες? Και μην ξεχνάς ότι με την ίδια λογική υπάρχουν και φοβερά παιχνίδια στο pc που δεν βγήκαν ούτε θα βγουν ποτέ σε κονσόλες (και ΑΝ βγούν θα είναι κατώτερα). Α και κάτι ακόμα απο πείρα πολλών χρόνων... όταν ένα PC είναι αρτιμελές χωρίς προβλήματα στο hardware (εν αγνεία του χρήστη τις περισσότερες φορές) δεν κάνει ούτε κολλήματα ούτε τίποτα (εξαίρεση το Call of Cthulhu dark conrers of the earth που ήταν το πιο καραμπαγκιασμένο παιχνίδι όλων των εποχών και πραγματικά το μόνο που μου έχει κάνει προβλήματα).[/quote'] Φιλαρακο και εγω εχω PC και μαλιστα θα μπορουσα να κανω χωρις κονσολα αλλα χωρις αυτο οχι...απλα σου λεω οτι και η κονσολα εχει τη χαρη της και ναι παιχνιδια σαν το Ninja Gaiden δεν υπαρχουν σε PC οπως και συ πολυ σωστα λες οτι υπαρχουν παρα πολλα παιχνιδια που υπαρχουν σε PC και δεν υπαρχουν σε κονσολες...
DrFreeman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 το territory το περιμενω κι εγω jon με πολυ ενδιαφερον.δεν ειναι ομως doom3 engine. ο carmack εδω και πολυ καιρο βγαζει τα ματια του για να φτιαξει και να ενσωματωσει στο engine αυτα που αποκαλει megatexture και megagen. Πραγματι το νέο ΕΤ δε χρησιμοποιεί την D3 engine οπως αυτή εμφανίστηκε στο Doom3 αλλά στην ουσία σε αυτή βασίστηκε για να προσθέσει όλα τα επιπλεόν (megatexture, κτλ) και να την ανεβάσει στο επίπεδο της U3. Ηταν εξαρχής μια πολύ ευέλικτη μηχανή με μεγάλες προοπτικές. Οπως όλα όσα έφτιαξε ο Carmack ως τώρα.
terzo.k Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Τωρα ρε παιδια που με εχει πιασει ετσι και το φιλοσοφικο μου απογευματιατικα μου φαινετε οτι τσακωνωμαστε χωρις λογο,ειναι σαν να μαλωνουμε που πη@$@δας καλυτερα,στην κραββατοκαμαρα η στην κουζινα;το θεμα ειναι να πη@@δας... :mrgreen:
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Τωρα ρε παιδια που με εχει πιασει ετσι και το φιλοσοφικο μου απογευματιατικα μου φαινετε οτι τσακωνωμαστε χωρις λογο,ειναι σαν να μαλωνουμε που πη@$@δας καλυτερα,στην κραββατοκαμαρα η στην κουζινα;το θεμα ειναι να πη@@δας... :mrgreen: Έεετσι. Αφήστε τον καθένα να πηδάει όπου θέλει. Προσέχτε τι πηδάει όμως...
Vasilius Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 OPA! File gtsamour, oso "dikio" k an exeis to xaneis me to yfos sou. kai epeidh diavasa polles ***sensored*** pou eipes k eida oti to paizeis psagmenos etc. eisai toso ZWO pou xeis 1.5 giga ram k to dual ddr paei strafti krima e? k thes na mas peis oti H 6600GT me AA k AF sta 1024 se vgazei aneta... kala krasia. So ase ta cd pou sou fernei o cousraros theios sou k ta perneis me ta lefta tou baba sou kai ase tis eleines dikaiologies gia engine kai open field etc. dioti aporw pws ta les sta sovara , kai ta yposthrizeis. (mh thigeis proswpika zhthmata sto forum, mathe na feresai k na diatypwneis swsta tis apopseis sou me sevasmo stous rest) Ti paei na pei den einai gia open field alla gia kleista perivallonta etc? Mathe otan milas na ksereis ti les kai na exei mia vash kai oxi apla na petas 2 kremmydia , mia domata, k ena laxano kai na nomizeis oti eftiakses thn super duper uber salata na th tripseis sth mourh tou typa pou apla exei diaforetikh apopsh apo esena.Grow up! Yper twn pc eimai k o allos yper ths consolas, alla den exei afto to TITLO to topic... ksekolate. Sorry gia to yfos mou alla oi mlkies epistrefontai.Cheers!
chek2fire Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 για μενα το pc gaming περναει κρηση και οχι τοσο επειδη φταει το hardware αφου ειναι αστειο να συγκρηνουμε ενα pc σε δυνατοτητες με ενα μηχανημα μαζικης καταναλωσης οπως ειναι οι κονσολες το προβλημα ειναι το software που δεν μπορει να εκμεταλευτει αυτες τις δυνατητες και μιλαμε για κακογραμενοι κωδικες για κακους driver για λειτουργικο που δεν αφηνει αλλους κατασκευαστες software να το εκμεταλευτουν 100%(βλεπε windows) και ο καταλογος δεν εχει τελος ο χρονος θα δειξει βεβαια αν το pc gaming γινει παρελθον αν πιστευω οτι ειναι πολλη πιθανο να συμβει κατι τετοιο αφου στην εποχη μας επικρατει ο παθητικος καταναλωτης του καναπε και μαζι του επικρατουνε και τα προιοντα της ιδιας φιλοσοφιας
mourlos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 otan ftasete sta eniamera fwnakste me....oute o lazaros den ekane etsi...
privateer Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2006 To exantlhsame to 8ema P.S.: Pc gaming is alive and kicking
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.