p3tran Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Επισης το on line gaming στη χωρα μας απο το σπιτι λογω χαμηλων ταχητητων και κακης υποδομης των ευρυζωνικων συνδεσεων ειναι πολυ περιορισμενο στο ειδος παιχνιδιων.(Αναγκαστικα MMORPG μονο).Αρα το πισι στον τομεα που υπερισχυει 100% στο εξωτερικο εδω χωλαινει. δεν συμφωνω με αυτη τη αποψη. το 360 εχει ενα και μοναδικο login για ΟΛΑ τα games, η συντριπτικη πλειοψηφια των οποιων ειναι online multiplayer/co-op κλπ. εχεις ΜΙΑ λιστα με φιλους, η οποια ισχυει για ολα τα games. εχεις κεντρικοποιημενα παγκοσμια στατιστικα για καθε game, leaderboards, rankings, tournaments κλπ κλπ. απο οργανωση ευκολια και ανεση ειναι πολυ καλυτερα απο οτι στο pc. μοναδικο σημειο που προς το παρον μπορει να ισχυριστει καποιος οτι ειναι καλυτερα στο Pc, ειναι ο μεγιστος αριθμος παιχτων. ομως ηδη υπαρχουνε games που εχουνε >32 παιχτες οnline, και ειναι μαλλον θεμα παρεμβασης της microsoft. πχ ηθελε να διαφοροποιησει το perfet dark απο τα υπολοιπα shooters που βγηκαν αρχικα και ετσι το pdz ειχε 32 παιχτες και clans ενω πχ το cod2 μολις 8. και οταν ανακαλυφτηκε ενα glitch που παιζανε 16 παιχτες χωρις κανενα προβλημα, πολυ γρηγορα patchαριστηκε και επανηλθε στους 8. ειμαι σιγουρος οτι μελλοντικα αυτο το disadvantage θα εκλειψει. επισης ενα τεραστιο πλεονεκτημα ειναι οτι το xbox live ειναι ΚΑΘΑΡΟ απο cheaters, hackers, glitchers και καθε ειδους μ@λ@κισμενο που θα πειραξει το game του για να εχει πλεονεκτημα. τελος υπαρχουν μηχανισμοι αυτοματης καταταξης, αλλα και δυνατοτητα βαθμολογιας του αλλου παιχτη, και δυνατοτητα να περιορισεις το τυχαιο online matchmaking απο το να σου βγαζει παιχτες που δεν επιθυμεις. (επιλογη <αποφυγε στο εξης αυτον τον παιχτη>) 3on kai teleytew egw meta pos tha pezw manager tis si poy gia na balw large data base exw 1,5gb ram k pali isa isa poy ti paleyh (+ta update me tis pic to pexton k tetia!).... me lga logia ta games pane pc... http://www.metacritic.com/games/platforms/xbox360/footballmanager2006 παντως τα pc δινουν μια δυνατοτητα στους gamer που δεν θα δωσει ποτε μια παιχνιδομηχανη.την αμεση πληροφορηση για faq,tip,walkthrought για σπασιματα για βαθμολογιες ακομα και για ερωτησεις http://www.xbox360cheats.com/ Δεν σου δίνουν επίσης τη δυνατότητα να δείς reviews και screenshots και να διαλέξεις ποιο παιχνίδι θα κατεβ.. (οπα λαθος), θα ζητήσεις να σου φέρει ο θείος. Ασε τους αλλους να ψαχνουν για τσιπαρίσματα και κοπιες (ακομα και γιαυτο χωρις PC δεν κανουν τιποτα). http://www.metacritic.com/games/xbox360/ http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=128646&page=33 επισης η Microsoft εχει καθιερωσει να βγαζει παρα πολυ συχνα game playable demos, videos, trials, κλπ κλπ, σε σημειο που σχεδον να εννοειται οτι ΚΑΘΕ game θα εχει το playable demo του στο xbox live ωστε να το κατεβασει ο καθενας οπως εχω ξαναπει, για τις πραγματικα ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ το pc ειναι μονοδρομα η πλατφορμα αναπτυξης. αυτο ειναι κατι που δεν θα αλλαξει νομιζω ποτε. ομως εγω προσωπικα για τα <<εφηρμοσμενα>> ..... ουτε στιγμη δεν σκεφτομαι να αλλαξω τον καναπε με το γραφειο πια!
gk1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 file petran exw agorasi to teleyteo championsship manager 3 poy etixwe na kikloforisi mono sto xbox me etiketa only on xbox, to manager egw to exw sinithisi na to exw sto pc me anixti ti tv (kanw zaping gia na pernah h wra) k merikes fores akoyw moysiki, dld san gamer exw epileksi na pezw manager mono sto pc (opos kai i perisoteri managerakides)... oson afora to xbox live EIME APOLITA MAZI SOY!!!!
panther_512 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Ωπ!!!!!! Να μαι κι εγώ!!!! Θυμάμαι κι εγώ, όπως και οι περισσότεροι από σάς, κάθε φορά που έβγαινε μιά καινούργια κονσόλα, όλοι λέγανε ότι το PC Gaming θα πεθάνει. Νομίζω ότι όντως αυτό ξεκίνησε με το PS. H αλήθεια όμως είναι ότι αυτό δεν θα γίνει, τουλάχιστον αν τα πράγματα συνεχήσουν να πηγαίνουν ώς έχουν. Αν θέλαμε να κάνουμε μιά καλή μεταφορά της σύγκρισης PC-κονσόλων, θα ήταν αυτή της F1 και Nascar racing. Οι PC είναι όπως την F1. Συνεχής, ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη και σκάσιμο πολλών χρημάτων. Οι κονσόλες πάνε όπως στο Nascar. Χρησιμοποίηση στάνταρ τεχνολογίας για ένα εντυπωσιακό value for money αποτέλεσμα. Το κακό-καλό με τη κονσόλα είναι ότι η τεχνολογία της παραμένη στάσιμη, μέχρι να βγεί το επόμενο μοντέλο. Μετά από το πρώτο χρόνο της κυκλοφορίας της, σιγά σιγά τα ΟΥΑΟΟ μειώνονται και όλοι λίγο πολύ χάνουν τον ενθουσιασμό τους, όσον αφορά τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Αντιθέτως, στα PC, η τεχνολογία προχωράει με απίστευτους ρυθμούς. Αγοράζεις ένα σούπερ-ντούπερ σύστημα και μετά από ένα χρόνο είναι για τα μπάζα, συγκρινώμενο με τα νέα σούπερ-ντούπερ συστήματα που βγαίνουν. Μου αρέσει που κάνετε συγκρίσεις μεταξύ Oblivion PC και XBOX360. Μα σε ένα χρόνο δεν θα τίθεται κάν ζήτημα σύγκρισης όσον αφορά τα γραφικά. Τα γραφικά στο PC θα εκτοξευτούν στο διάστημα, ενώ τα γραφικά του XBOX360 θα πασχίζουν να ακολουθήσουν. Έτσι έχουν τα πράγματα. Αυτό όμως κάνει τη κονσόλα χειρότερη από το PC? Δεν νομίζω. Αυτά τα πράγματα παίζουν ρόλο μόνο για αυτούς που έχουν εμμονή με τα γραφικά. Ευτυχώς αυτή η εμμονή εμένα μου πέρασε εδώ και αρκετό καιρό, αν και τα φράγκα που έχω σκάσει για αναβαθμίσεις τείνουν στο άπειρο. Τώρα να συγκρίνουμε το XBOX-Live με το online στα PC, και αυτό πάλι είναι ανούσιο. Η κάθε πλευρά έχει τα καλά και τα κακά της. Εγώ προτιμώ την ελευθερία του online στα PC, αλλά αυτό είναι προσωπική άποψη. Αλλά να πεθάνει το PC gaming? Αδύνατο. Εκτός και αν υπάρξει κάποια απρόσμενη επαναστατική εξέλιξη στις κονσόλες (Nintendo Wii κανείς?). Αλλά και πάλι δεν το πιστεύω. Όσο υπάρχουν PC στα σπίτια μας, θα υπάρχει και PC gaming.
p3tran Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 παιδες ξαναλεω οτι το oblivion ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ φερνει το 360 στα ορια του! σκεφτειτε το αλλη μια φορα... ειναι ενα (τελειο) game, το οποιο βγηκε μολις 3-4 μηνες μετα την πρωτη μερα κυκλοφοριας του xbox 360. τα εργαλεια αναπτυξης του ουτε κατα διανοια δεν εκμεταλευονται το 360 (gamebryo) και παρ'ολα αυτα οταν βγηκε δεν υπηρχε Pc να παιζει το ιδιο καλα.... δεν νομιζω οτι για τα επομενα 2 χρονακια θα πασχισει το 360 να ειναι στο επιπεδο γραφικων του PC. και προς το παρον συμβαινει το αντιθετο... και εκτος απο τα γραφικα (που βεβαιως και τα θελουμε να ειναι τσιτα) ειναι και το θεμα των τιτλων. ηδη υπαρχουν καμια 10ρια πολυ καλοι τιτλοι στο 360 που δεν υπαρχουν στο pc, και για το μελλον δεν χρειαζεται να πουμε και πολλα... gears of war, forza 2, halo3, test drive unlimited, viva pinata, mass effect, bioshock, blue dragon κλπ τιτλοι ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο,τι καλυτερο υπαρχει σε games, και oι σοβαροι gamers θα πρεπει να αφησoυν τις δικαιολογιες κατα μερος και να προμηθευτουν -αντι μιας καρτας γραφικων- ενα 360 ωστε να τα απολαυσουν.
gk1 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 file petran k egw mazi soy, to 360 eine paixnidomixani.egw aplos den mporw na skeytw ton eayto moy na min pezi games sto pc (kai idika strategy poy exoyn apo toys poio poliplokoys xirismoys!)
Vasilius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 re seis... De mporw na vlepw atoma na klaigontai gia ta lefta pou skasan sto pc. An den htan to pc tha tan oi gomenes,o bafos, ta ksydia,to amaksi,to papi, H preza ktl so zip it! enough To pc mporeis na to kaneis customise , ena pragma sa th Harley Osoi lene oti ta games kolane sto pc k ti wraia ti kala oi consoles, sorry paides alla proswpikh mou apopsh apla osoi exoun TOSA problems de kseroun na odhgane .- De kseroun apo pc vasika pragmata H to padrema pou exoun kanei sto hardware config tou pc tous einai gtp H to phran apo to marinopoulo. Tosa xronia exw pc KAI consoles (palaiotera). PC = apo cpc amstrad - 8086 - 486-686-pii-p3-atlhon-p4. Ekana TOSA padremata TOSES anavathmiseis kai PANTA ean KATI kollage tha eftaiga egw. H ena hardware failure. To na ftaiei to game/pc (thema patch dld) eixe ena pososto 1% k afto me ena patch H update kapoiou driver eixe lythei. Vlepw pws exete kanei to topic sa diafimistiko tou ARIEL me PC-Console , before - after... ELEOS , de tha ksanapw ta idia , alla to oblivion einai ENA game.TOSA yparxoun... tespa ston tomea tou multi ksexaste tis consoles mias kai texnologika (vash protypwn diktyou einai far behind , kai eidika sto thema tou ping tha arghsoun). Oi consoles einai aksiologes gia na pernas thn wra sou efxarista ktl kai me parea PRO sto saloni me stoixhmata k mpyres, H se FYLAKIA sto strato to kathena exei ta kala tou, k ta 2 tha ZHSOUN gia POLY akoma dioti mas trwne apla ta lefta mazi POSOI APO ESAS exoun KAI pc KAI consola ? Arketoi , so mhn pianeste apo ena game k katadikazete to pc H th consola deite to genikotera kai realistikotera. Afhste to 8a kai deite ti ginetai ews twra. Afta eixa na pw, peace all. P.S PC Rules! Agrrr... (oson afora ta mouse k keyboard, nai exoun oi consoles Alla! Den exoun Opws twn pc:P oute kai VoiceComs gia na ta les me thn omada sou otan pate gia ksyliki . Got ya, ha! Love ya all!
john2gr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 παιδες ξαναλεω οτι το oblivion ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ φερνει το 360 στα ορια του! σκεφτειτε το αλλη μια φορα... ειναι ενα (τελειο) game' date=' το οποιο βγηκε μολις 3-4 μηνες μετα την πρωτη μερα κυκλοφοριας του xbox 360. τα εργαλεια αναπτυξης του ουτε κατα διανοια δεν εκμεταλευονται το 360 (gamebryo) και παρ'ολα αυτα οταν βγηκε δεν υπηρχε Pc να παιζει το ιδιο καλα.... δεν νομιζω οτι για τα επομενα 2 χρονακια θα πασχισει το 360 να ειναι στο επιπεδο γραφικων του PC. και προς το παρον συμβαινει το αντιθετο... και εκτος απο τα γραφικα (που βεβαιως και τα θελουμε να ειναι τσιτα) ειναι και το θεμα των τιτλων. ηδη υπαρχουν καμια 10ρια πολυ καλοι τιτλοι στο 360 που δεν υπαρχουν στο pc, και για το μελλον δεν χρειαζεται να πουμε και πολλα... gears of war, forza 2, halo3, test drive unlimited, viva pinata, mass effect, bioshock, blue dragon κλπ τιτλοι ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο,τι καλυτερο υπαρχει σε games, και oι σοβαροι gamers θα πρεπει να αφησoυν τις δικαιολογιες κατα μερος και να προμηθευτουν -αντι μιας καρτας γραφικων- ενα 360 ωστε να τα απολαυσουν.[/quote'] gears of war (επίσημα θα βγει στο PC (βλέπε Edit2) αλλά με καθυστέρηση), test drive unlimited (επίσημα και στο PC θα βγει), bioshock (επίσημα και στο PC). Το κάθε σύστημα έχει τα exclusives όπως το Dark Messiah Of Might & Magic,το Crysis και όλους τους exclusive τίτλους του PC (είχα δώσει παλιότερα link με ολόκληρη λίστα σε άλλο thread). Επίσης διάβασε την σύγκριση στο Gamespot για τα γραφικά του Prey γιατί κάτι ατάκες του στυλ <<δεν νομιζω οτι για τα επομενα 2 χρονακια θα πασχισει το 360 να ειναι στο επιπεδο γραφικων του PC. και προς το παρον συμβαινει το αντιθετο...>> είναι πέρα για πέρα άκυρες γιατί ήδη στους τίτλους που έχουν βγει και στα 2 formats σου έχω δείξει με εικόνες ποια έκδοση ΟΠΤΙΚΑ είναι καλύτερη. Ξέρω ότι είσαι fanboy του Χ360 αλλά με ένα μέτρο ρε συ . Δεν λέω ότι είναι άκυρη κονσόλα,αλλά στον τομέα των γραφικών so far δεν φτάνει τα high-end PC's,it's true (κι αν δεν λέτε ότι είναι καλύτερα,θα λέτε ότι η τιμή ενός high-end PC είναι υψηλή. Ε αποφασίστε πιο από τα 2 θα λέτε ) Edit: Όσο για τα σχόλια τύπου <<και oι σοβαροι gamers θα πρεπει να αφησoυν τις δικαιολογιες κατα μερος και να προμηθευτουν -αντι μιας καρτας γραφικων- ενα 360 ωστε να τα απολαυσουν.>> no comments. Οι σοβαροί gamers θα παίξουν Deus Ex,System Shock 2,Thief,adventures με το τσουβάλι,RPG's (τα παλιά βλέπε Baldur's Gate και Planescape Torment),Fallout,Half-Life (ε παίζει το πρώτο να μην το έχει παίξει κάποιο από τα νεούδια ) καθώς επίσης και κλασσικά παιχνίδια τόσο από τον χώρο του PC όσο και από αυτόν των κονσολών μέσω των emulators. Μην τα ισοπεδώνετε όλα γιατί είναι σαν να παρακαλάτε να γίνει flaming στο thread με σχόλια <<Εγώ είμαι σοβαρός gamer κι εχώ Χ360.>> <<Έχει άπιαστα γραφικά κι ας λένε όλα τα gaming sites το αντίθετο επειδή το λέω εγώ>> <<Θα τα ισοπεδώσει όλα επειδή αγόρασα εγώ αυτή την κονσόλα και δεν είμαι ο οποιοσδήποτε εγώ>>. Έλεος να πούμε Edit2: ΕΠΙΣΗΜΩΣ το Gears Of War θα βγει και στο PC Eurogamer: But is that exclusive to Xbox? J Allard: It's Xbox and PC. [...] Gears Of War will be on both platforms' date=' but it might be on one before the other. That's a little bit more of a game time decision. [/quote']
p3tran Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 παιδες επειδη δεν με πληρωνει η microsoft, δεν θα πω πολλα πραγματα ακομα.. αφου θελετε pc, pc παρτε και παιξτε. οσο για το τι θα κανει το Gears of War, αν διαβαζατε το τοπικ του 360 θα ξερατε εδω και πολυ καιρο οτι καποια στιγμη θα βγει και στο pc. οπως ολα τα games που στηνονται σε xna. αντιστοιχα μπορω να βαλω στοιχημα jon, οτι οσο αργησει να περασει το gears of war στο pc απο το 360, λιγοτερο θα αργησει το crysis να περασει απο το pc στο 360.. τελος, για οσους δεν το εχουνε συνηδειτοποιησει, να ξαναπω οτι της microsoft ειναι και τα windows (ειδικα τα gaming pc στηριζονται σε αυτη), της microsoft ειναι και το 360. και ο νοων νοειτω...
greeneye Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 gia osous den katalavan prospathoun na ta paroun apo pantou. Enas pou exei pc an agorasei paixnidomhxanh ine kerdos gia aytous. To pc tha to anabathmizei etsi kai allios! Bgazoun sinexos paixnidomhxanes ara sinexos agorazeis. Xoria pou paneykola sto pc bazis grantzo sto xeri eno stis paixnidomhxanes pane na paris authentiko game h na breis pollous titlous!
DrFreeman Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 αντιστοιχα μπορω να βαλω στοιχημα jon' date=' οτι οσο αργησει να περασει το gears of war στο pc απο το 360, λιγοτερο θα αργησει το crysis να περασει απο το pc στο 360.. [/quote'] Δεν έχεις άδικο, αλλά αν βλέπουμε από τώρα μια μέτρια έκδοση του Prey για 360 τί να υποθέσω για τη μεταφορά του Crysis; Θα ανταποκρίνεται στη hi-end PC version ή.....
p3tran Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 το prey ειναι μετριο ετσι κι αλλιως. αν εξαιρεσεις τα ωραια textures που σποραδικα εχει, δεν εχει τιποτα να δειξει ή να πει. ουτε καν τα textures ειναι σταθερα καλα. ενα engine πολυκαιρισμενο για αυτα που συζηταμε (nextgen, μελλον κλπ), με μια μεταφορα αυτου του engine στο 360 κατω του μετριου. (οπως ειδαμε και στο Q4) και ενα port (prey) με τις παραπανω συνθηκες.. ειναι στη στρατηγικη της m$ να βοηθαει να περνανε ο,τιδηποτε στο 360. ας περνάνε ολοι τα παιχνιδια τους στο 360, και σιγα-σιγα και οι τεχνολογιες θα δημιουργηθουν αλλα και ο ανταγωνισμος θα φερει τα καλυτερα αποτελεσματα. freeman το hardware του 360 υποστηριζει τη συντριπτικη πλειοψηφια του directX 10, οποτε δεν εχω καμια αμφιβολια οτι εχει πολυ ψωμι η υποθεση.. και crysis θα δουμε και πολλα αλλα που δεν τα γνωριζουμε ακομα. για το prey, παρ'ολο που -περα απο την ασυνηθιστη και εντυπωσιακη εισαγωγη και τα πρωτα 10 λεπτα- δεν μου αρεσει καθολου, θα πρεπει να πω οτι το demo που κυκλοφορησε στο live και εγινε αφορμη για αλλο ενα γυρο <<pc vs 360>>, ΔΕΝ εχει τα textures της τελικης εκδοσης, αλλα άλλα πιο ελαφρωμενα. οσοι το πηρανε στο 360 το διαπιστωσαν αυτο οι ιδιοι. αν και οι φωτος ειναι τραβηγμενες με ψηφιακη μπροστα απο tv, οσοι εχουνε παιξει το demo θα καταλαβουν οτι τα textures στην τελικη εκδοση ειναι πιο <<πλουσια>>. επισης κατι ψιλολογια μικρα πραγματακια και ρομποτακια κλπ λεπτομεριες που δεν υπηρχαν στο demo, υπαρχουν στην τελικη εκδοση. ΒΕΒΑΙΑ, αυτο δεν αλλαζει τη αποψη μου οτι το game δεν λεει τιποτα. και εχει FoV (field of vision) XAΛIA!! εχοντας παιξει το demo, δυσκολευτηκα να ξαναβγαλω τις ιδιες πιστες στο τελικο game. εκτος των αλλων ειναι και καπως...βαρετο. πιστευω οτι αυτοι που του βαζουν ψηλα 80αρια και 90αρια, εχουνε καθαρα πελατιακες σχεσεις και βαθμολογουν οχι διαφορετικα απο οτι κανει ο ειδικος τυπος σε αλλα ειδη του εμποριου. οπως και στα αμαξια η ultimate ειναι η καλυτερη βενζινη ($$$$$$$$$ διαφημισεις κλπ) ετσι ειναι και το prey παιχνιδαρα. το να παρει κανεις ενα μετριο software και απο το παρελθον, και να προσπαθησει με αυτο να οριοθετησει τις δυνατοτητες καποιου hardware για το μελλον, ειναι κατι που δεν θα το συνιστουσα να το κανει κανεις.. με λιγα λογια φιλε freeman, απο το halo3 θα κρινεις αν το μηχανημα τραβαει και εχει γκαζι να παιξει το οποιο crysis. οχι απο την μπακατελα το prey.
viper2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 gears of war' date=' forza 2, halo3, test drive unlimited, viva pinata, mass effect, bioshock, blue dragon κλπ τιτλοι ειναι ΜΑΚΡΑΝ ο,τι καλυτερο υπαρχει σε games, [/quote'] apo thema grafikwn i istorias? giati ap opou kai na to deis den paizei i dilwsi και oι σοβαροι gamers θα πρεπει να αφησoυν τις δικαιολογιες κατα μερος και να προμηθευτουν -αντι μιας καρτας γραφικων- ενα 360 ωστε να τα απολαυσουν oi enthousiwdeis isws nai alla oi sobaroi gia kanena logo mexri twra... ps. to pc san paixnidomixani sto thema apodosis timis den ifistatai
gtsamour Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Μολις τελείωσα το Prey για PC. Φυσικά και ήταν καλό παιχνίδι. Δεν λέω ότι ήταν φανταστικό αλλα ήταν καλο και διασκεδαστικό. Για μένα, απο το Doom3 πολύ καλύτερο το Prey. Όσο για το φίλο πιο πάνω που λέει ότι η engine του Doom3 είναι παλια, μάλλον δεν ξέρει τι του γίνεται... οταν είχε βγει το Doom3 το τότε hardware πασχιζε να το σηκωσει (ακόμα και τα hi end ισα ισα που το σήκωναν σε full detail). Σημερα ενα μετριο προς καλό PC σε full detail πάλι πασχίζει να το σηκώσει. Αυτό δεν κανει το 3d engine παλιο σε καμια περίπτωση, και αποδειξη το οτι ακομα κυκλοφορουν παιχνίδια που την χρησιμοποιούν. Όσο για τα textures που επίσης είπε, πάλι δεν ξέρει τι του γίνεται (για PC μιλάω).Αν τώρα σε 360 είναι μάπα τα textures πάω πάσο. Σε PC πάντως γ@μ@νε
p3tran Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 @viper οι games analysts ηδη λενε οτι το 360 ανεβασε την ποσοστιαια ποιοτητα των games κατα 10 μοναδες. απο 69-70% που ητανε σε ps2/xbox/pc, εχει παει στο 80% μεχρι τωρα στο 360. και σκεψου οτι ειμαστε στην αρχη... η υποκειμενικοτητα ειναι καλο να υπαρχει, φτανει να μην ειναι διαμετρικα αντιθετη με την πραγματικοτητα.. @gtsamour το game engine ειναι <παλιο> ειτε σου αρεσει ειτε οχι. ενα engine κλειστοφοβικο με ωραια εφε φωτισμου ειναι. το οτι ενα pc πασχιζει δεν μου λεει τιποτα. κι εγω μπορω να σου γραψω ενα κομματακι κωδικα που θα στο καψει κιολας. τι να πει ομως αυτο? μηπως εχεις ευχαριστηθει εξωτερικους χωρους με αυτο το engine? εχεις ευχαριστηθει character detail και animation? αν ναι, μπραβο. να ξερεις παντως οτι ο carmack εδω και καιρο ασχολειται με αλλα πραγματα.. το οτι θα βγουνε αλλα 50 παιχνιδια με αυτο το engine δεν μου λεει τιποτα επισης. ισα-ισα αυτο για μενα θα ειναι λογος να κοιταξω καλυτερα πριν αγορασω. τωρα για τα textures, τι να σου πω... εχω πολλα αλλα games με ΠΟΛΥ καλυτερα textures. και αυτο που δεν μου αρεσει περισσοτερο στο prey ειναι οτι δεν ειναι ολα τα textures το ιδιο καλα. μερικα ειναι πολυ ομορφα και εντυπωσιακα, αλλα απο δω κι απο κει μεσα στο game εχει κατι μπαρουφες-προχειρατζες που χαλανε το feeling. ή μηπως δεν εχει? οσο για τους χαρακτηρες.... εδω καποιοι λεγανε οτι οι χαρακτηρες στο Perfect dark ειναι μαπα. τωρα θα πρεπει να αποδεχτουμε ως καλα τα γραφικουλια του prey? δεν νομιζω... εγω το prey δεν με βλεπω να το τελειωνω. το βαρεθηκα.
terzo.k Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Εγω πιστευω οτι το τι δυνατοτητες εχει το XBOX 360 θα φανει σε τιτλους σαν το Ninja Gaiden 2,που ετσι και αλλιως κατι αντιστοιχο δεν υπαρχει σε PC,για αυτο κι ολας πιστευω οτι ενας σοβαρος gamer δεν πρεπει να βαζει παρωπιδες μιας και οι 2 εκδοχες εχουν να του προσφερουν πολλες συγκινισεις.Πειθωντας τον εαυτο σου οτι πρεπει σωνει και καλα να ακολουθησεις ενα στρατοπαιδο τοτε ειναι σιγουρο οτι θα χασεις παρα πολλα διαμαντια βαφτιζωντας τα χωρις να τα δεις καρβουνο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.