Void Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Y/γ. επισης να πω μιας και προσεξα κατι για το oblivion' date=' οτι το oblivion στο 360 μου το επαιξα απο την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ με φουλ γραφικα και hdr κλπ χωρις ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ TWEAK/PATCH/DOWNLOAD κλπ κλπ μπορει λοιπον ο φιλος μου ο john να κυκλωνει στη φωτογραφια το χαλικακι με κοκκινο στυλο, αλλα αμα εγω κατσω και κυκλωσω ποσες ωρες εχασε για να κανει το oblivion να τρεχει ανθρωπινα στο pc του, τοτε δεν ξερω ποιανου ο κυκλος θα ειναι πιο σημαντικος... [/quote'] soooo true.
p3tran Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 οταν η αγορα ειναι της ταξης των $25-30 ΔΙΣ τον χρονο και μιλαμε για κατι δεκαδες εκατομμυρια, τοτε σιγουρα υπαρχει προβλημα. κατα τη γνωμη μου ο μοναδικος λογος για το φετινο κολλημα στις πωλησεις games, ηταν η πραγματικα ηλιθια προπαγανδα της sony, που κολλησε την αγορα με τις τρελες (κι ανικανοποιητες) προσδοκιες που καλιεργησε για το Ps3. ο λογος που τωρα δεχεται αρνητικη κριτικη απο παντου (παρ'ολο που ακομα ειναι ο ηγετης της αγορας) ειναι ακριβως αυτος.. τωρα αυτη τη ...θεογυμνη φωτογραφια απο πανω του oblivion που εβαλες, αμα σου πω οτι ΟΥΔΕΠΟΤΕ την εχω συναντησει στο 360...... κλπ κλπ. ΒΕΒΑΙΑ, προς υπερασπιση του oblivion αλλα και του 360, να υπενθυμισω οτι ειναι ενα εξαιρετικα συνθετο παιχνιδι, το οποιο βγηκε μολις λιγους μηνες μετα την πρωτη κυκλοφορια του 360. μονο και μονο το γεγονος οτι δεν ειχε σοβαρα bugs κλπ το κανει αχτυπητο γενικα. παρ'ολα αυτα ομως, σε καμια περιπτωση δεν ειχε προβλημα με τα γραφικα του, δεδομενου οτι και η bethesda δεν ειναι και καμια graphics-guru εταιρεια. μακαρι να υπηρχανε περισσοτερα oblivion.
kostacurtas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο p3tranY/γ. επισης να πω μιας και προσεξα κατι για το oblivion, οτι το oblivion στο 360 μου το επαιξα απο την ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ με φουλ γραφικα και hdr κλπ χωρις ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ TWEAK/PATCH/DOWNLOAD κλπ κλπ μπορει λοιπον ο φιλος μου ο john να κυκλωνει στη φωτογραφια το χαλικακι με κοκκινο στυλο, αλλα αμα εγω κατσω και κυκλωσω ποσες ωρες εχασε για να κανει το oblivion να τρεχει ανθρωπινα στο pc του, τοτε δεν ξερω ποιανου ο κυκλος θα ειναι πιο σημαντικος... Δεν νομιζω οτι ειναι ακριβως ετσι... Την τελευταια φορα που μπηκα στο επισημο forum της Bethesda παρα πολλοι κατοχοι XBOX360 θα διαφωνουσαν μαζι σου. Υπηρχαν post με καθε λογης προβληματα για το Oblivion. Προβληματα με το χρονο για το loading, για κολληματα, για τον ηχο, για corrupt saves... :-?
p3tran Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 κοστακουρτα ασε ρε φιλε... την πρωτη μερα που ανοιξε το επισημο site/forum του oblivion, ειχε γυρω στις 60 σελίδες χριστοπαναγιες απο pcηδες. το oblivion στο 360, βλεπεις ακριβως απο πανω σου πως ετρεχε απο την πρωτη μερα. ναι μεν η γκρινια ειναι κολλητικη, αλλα ας μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...
kostacurtas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μπηκα στο official forum του Oblivion γιατι σκεφτομαι να ασχοληθω με το συγκεκριμενο παιχνιδι και μου εκανε πολυ εντυπωση ενα topic-poll που υπαρχει για τα προβληματα που εχουν οι χρηστες στο XBOX360. Τα προβληματα δεν ειναι μονο το γνωστο προβλημα με το loading αλλα και παγωματα στα γραφικα' date=' στον ηχο, save corruption και αλλα. Τα αποτελεσματα μεχρι τωρα ειναι: [img']http://img146.imageshack.us/img146/6306/poll7lh.jpg[/img] Οι μισοι εχουν σοβαρα προβληματα... Εχει αντιμετωπισει κανεις τετοια προβληματα; Περιεργο και πολυ αρνητικο για παιχνιδι που "τρεχει" σε κονσολα. :-? Τι εκανε απο την πρωτη μερα το Oblivion στο XBOX360? Post μου απο τις 29-3-2006... :wink:
ultralisk Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 1)katarxin na ksekatharisoume oti to PC exei perissoteres dinatotites apo opoiadipote konsola....nai men otan kikloforei kapoia ekeini tin stigmi einai texnologika anoteri alla kseperniete poli grigora apo ta PC 2)to PC gaming ennoeite oti den tha pethanei pote,isos na min kikloforoun kapoia stigmi tosa games oso paliotera alla den tha pethanei....auta einai xaza kai ipervoles 3)to OBLIVION mporei na peksei kalitera se PC alla se ena PC 2000 euro kai me karta grafikon(eite NVIDIA eite ATI) ton 600 euro gia na mporei kapoios na pei oti paizei me ta kalitera grafika 4)to PC einai kai tha einai panta anagkaio asxeta me ti lene autoi tis PSONY,sxetika me to PS3 oti tha einai PC...to afino asxoliasto omos: ego mexri to 99 eixa olon ton eidon tis konsoles,meta egina PC-gamer kai epeksa se 6 xronia osa paixnidia den eixa peksei pote stin zoi mou....olon ton eidon....PANTA opos eipe o p3tran me to 70% peripou ton dinatotiton sta paixnidia....ti na po?....poses fores den euxaristithika paixnidi?to Vampires The Bloodlines,fovero paixnidi...thimate kaneis posa bugs eixe?....to Need for Speed sernotane....giati?giati apla eixan provlima oi ATI opos elege i EA....diladi ante kopse to laimo sou kai as pliroses 45 euro....to Dungeon Siege 2 to thimate kaneis?...nai auto pou se polla sistimata den epeze apo tin arxi kai as kai eskase o kathenas 45 euro,perimene na vgei to patch apo tin Microsoft kana 15imero meta....den tha sinexiso na leo gia paixnidia giati teliomo den tha exo apo ton Marti exo to XBOX360 kai exo peksei kammia 10aria paixnidia....e loipon euxaristithika gaming oso pote allote.....ti na po?gia to Oblivion pou evlepa sta forums ti elegan oi PC users?.. kai OXI den tha edina 600 euro gia karta grafikon tin stigmi pou to XBOX kanei 400....gia na doso ksana 600 euro to epomeno eksamino?...an thelo vevaia den dino alla tha pezo me 15frames...kai milame mono gia karta grafikon...vale kai mia RAM 150 euro ktl ktl...to Hitman einai ena paixnidi pou epeksa teleutaia san fan tis seiras kai evlepa edo to forum tou insomia aganaktismenous PC gamers (den mou fortonei,kolaei sto install,den mou kanei save,katevasa tous teleutaious drivers alla tipota ktl ktl) Conclusion tha kratiso to Pc mou gia to Internet kai diafores ergasies,mp3s,tainies ktl...alla allo PC gaming euxaristo den tha paro....terma pleon ta ntavatzilkia me tis anavathmiseis....edosa 400 euro kai tha pezo toulaxiston 3 xronia ta paixnidia opos tha ta pezoun oloi....kai sto kato kato aisthanomoun xazos otan epeza to Neverwinter Nights paixnidi 3 xronon me apaisia grafika kai 20 frames stin kaliteri kai eno eixa 2 xronon mixanima.....e oxi PS dokimasa xronia kai tis 2 pleures kai sximatisa mia gnomi,elpizo sevasti.....vevaia an eixa vrisi kai etrexan ta europoula,ennoeite oti tha eixa monimos ton kalitero PC alla tetoia vrisi distixos den exo
john2gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 p3tran μην μου πεις ότι δεν το βλέπεις ότι είναι doctored οι 2 πρώτες εικόνες από την Bethesda (στην αρχή αυτή με τον μινώταυρο την είχαν για το PC,πριν 1.5 χρόνο). Ορίστε στην μια foto που έδειξες Σε κύκλο είναι τα θολά textures. Επίσης βάλε εικόνες με γυμνό τοπίο καθώς εκεί παρατηρείται έντονα. Δοκίμασε ακριβώς έξω από τον υπόνομο στην αρχή του παιχνιδιού να τα δεις (μπορεί στην αρχή να μην τα παρατήρησες,οπότε good for you ). Ορίστε άλλη από το X360 Όπως θα πει κανείς,η εικόνα είναι γενικά θολή. Εντούτοις κάνουν μπαμ τα θολά μακρινά textures και μην πείτε ότι φταίει η εικόνα. Επόμενη official εικόνα που τους ξέφυγε το πρόβλημα του LOD Εν κατακλείδι για το Oblivion,κάντε μια βόλτα από τα forums να μάθετε πρώτα πως δουλεύει η engine του. Όταν μάθετε θα καταλάβετε γιατί παρατηρείται αυτό το φαινόμενο και στις 2 εκδόσεις (Hint: το παιχνίδι load-άρει έναν αριθμό κελιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα στις πανοραμικές σκηνές που δεν υπάρχουν δέντρα να φαίνονται τα μακρινά θολά textures εξαιτίας των κελιών που δεν έχουν φορτωθεί.). Απλά εξαιτίας των mods έχει διορθωθεί εν μέρη το πρόβλημα αυτό στην PC έκδοση. Τέλος αν δεν είχαν τόσο πρόβλημα τα γραφικά του,δεν θα έβγαιναν τόσα mods (θυμίσου ότι UNMODED το παιχνίδι δείχνει ήδη καλύτερο από το Χ360,τόσα gaming sites το λένε άλλωστε . Τώρα αν εσένα σου φαίνονται τέλεια no problem,εμένα πάντως δεν μου φαίνονται )
Olorin Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μα' date=' φίλε Νότη (που η στήλη σου είναι από τις αγαπημένες μου στο PC Master, btw), όσοι υποστήριζαν πριν λίγο καιρό ότι το PC gaming πεθαίνει (δε πιστεύω ότι υπάρχουν τώρα τόσο αφελείς άνθρωποι), βασιζόντουσαν ακριβώς στην "επικράτηση" των next gen consoles και του console gaming γενικότερα. Άλλωστε η περίοδος που πρωτοβγήκε αυτή η "θεωρία" συνέπεσε με τη περίοδο που οι φήμες που ήθελαν τις next gen consoles να είναι απείρως ανώτερες σε τεχνικά χαρακτηριστικά και αποδόσεις από τα PC οργίαζαν. Οπότε πιστεύω ότι επιβαλλόταν να κάνω μια τέτοια σύγκριση για να υποστηρίξω την άποψή μου, ότι δηλαδή το PC gaming δε πρόκειται να πεθάνει, πολύ απλά γιατί το αντίπαλο δέος δεν έχει να επιδείξει και κάτι εξωφρενικά καλύτερο.Όσο για το "αυτονόητο" που αναφέρεις, ρώτα καλύτερα αυτούς που έγραφαν τους επικήδειους του PC gaming πριν μερικούς μήνες (reviewers αλλά και die hard console gamers).[/quote'] Μα εσύ κατάλαβες τι είπα, το θέμα όμως είναι να καταλάβουν κι οι άλλοι... Όπως είπες λοιπόν, είναι αφελείς όσοι πιστεύουν στο θάνατο του PC gaming, όπως θα ήταν αφελείς και όσοι θα πίστευαν το αντίστροφο, το θάνατο δηλαδή των κονσολών... Ακόμα κι αν κάποιος δεχθεί την άποψή τους ότι οι κονσόλες υπερέχουν των PC στο gaming (όπως είπα διαφωνώ, προσωπικά πιστεύω πως χρειάζονται και τα δυο, αφού το καθένα έχει συν και πλην και φυσικά όλα εξαρτώνται κι από τις ανάγκες του κάθε gamer), δεν είναι λογικό να λέει κάποιος (είτε είναι gamer, είτε δημοσιογραφος είτε ο... Θεός, ο ίδιος) ότι πέθανε το PC gaming. Είναι σαν να υποστηρίζει κάποιος ότι επειδή η Ιταλία κέρδισε τη Γαλλία στον τελικό του Μουντιάλ, η Εθνική Γαλλίας θα εξαφανιστεί από προσώπου γης και δε θα ξανασυμμετάσχει σε καμία διοργάνωση... Επαναλαμβάνω για να ακούσουν όσοι θεωρώ ότι παρερμήνευσαν το θέμα του topic: Άλλο να επιχειρηματολογεί κάποιος υπέρ της υπεροπλίας μιας πλευράς και εντελώς άλλο το να προφητεύει τον θάνατο της άλλης...
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 jon νομιζω οτι ψαχνεις ψυλλους στ'αχυρα οταν μου βαζεις σε κυκλακι κατι απο την παραπανω φωτογραφια... μην ξεχνας οτι δεν ειναι πινακας ζωγραφικης, αλλα ενα game που ολα κουνιονται.. πχ και τα σταχυα εδω μπροστα εχουνε ατελιες, αλλα με το αερακι και τη κυματιστη γυαλαδα απο τον ηλιο και το hdr φαινονται τελεια. επισης τα δαση και τα φυτα δημιουργουνται randomly απο ενα middleware προγραμμα που λεγεται speedtree. αν καποια στιγμη καποιο κομματι δεν βγει τοσο καλο οσο και τα αλλα, δεν πειραζει. οπως λεει και το γνωμικο, κοιτα το δασος και οχι το δεντρο εκτος απο το speedtree τρεχουνε και αλλα middleware οπως το havoc για τα physics/ragdoll και το facegen για παραμετρικη δημιουργια faces απο το χρηστη ή για procedurally generated faces για τους npc's. γενικα κανει αρκετα πραγματα στα 512ΜΒ του, και αν σκεφτει κανεις οτι αυτα γινονται με ενα game engine που προϋπηρχε αρκετα χρονια πριν βγει το 360, νομιζω πως ενω ειναι ενα πραγματικα εξαιρετικο, πανεμορφο και σπανιο game, δεν ειναι αυτο που θα σου δειξει το peak των γραφικων του 360. θα πρεπει να περιμενεις καννα halo3 για να το δεις αυτο...ή το πρωτο engine για 360 που θα φτιαξει ο carmack ή ο newell. παντως ξαναλεω οτι το Oblivion που βγηκε sto 360 τοσο γρηγορα και τοσο ομορφο και χωρις bugs νομιζω οτι ειναι αθλος και οχι κατι προς κακη κριτικη. αντιθετα, δεν ειναι αθλος το σουπερ pc με τα απειρα φραγκα να χρειαζεται patches απο ιδιωτες και μηνες δουλειας και fine tuning και extra high textures ωστε να ειναι τελικα πιο ομορφο απο το <<μαμα>> 360. Υ.γ η φωτο απο τον projectora ειναι χαλια, και δεν φαινεται καν να ειναι σε καλη αναλυση..
john2gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Η μετάβαση φαίνεται στην είκονα από τον projectora των κελιών,παρατήρησε τον δεξί κύκλο στην όχθη,φαίνεται ξεκάθαρα η γραμμή μεταξύ των κανονικών textures και των θολών,κάνει μπαμ ρε συ,δες το ή φόρτωσε το παιχνίδι και μόλις βγεις από τους υπονόμους κοίταξε την απέναντι όχθη (ή ακόμα καλύτερα κοίτα το κάστρο ενώ παρεμβάλλεται η θάλασσα) . Επίσης όσο πλησιάζεις την όχθη και δεν φορτώνεται το επόμενο Cell,τα θολά textures θα παραμένουν. Πραγματικά χαλάει όλη την εικόνα του παιχνιδιού στις πανοραμικές σκηνές. Όσο για τα ragdolls,μέχρι και γι αυτά βγήκε mod ώστε να τα διορθώσουν.Ορίστε το link του video,πρώτα βλέπετε τα κανονικά physics και μετά τα tweak-αρισμένα μέσω του mod. Μεγάλη διαφορά,δεν νομίζετε; Για να μην πούμε για το εντελώς χαζό Radiant AI που θα έφερνε επανάσταση (και καλά).All in all,ένα μεγάλο hyping ήταν το Oblivion αν το κοιτάξει κανείς αντικειμενικά......για να μην πούμε ότι σε θέματα gameplay έπασχε (εδώ να πούμε καβαλάς άλογο και δεν μπορείς να πολεμήσεις,έλεος ρε Bethesda. Ούτε ένα παράθυρο δεν μπορείς να παραβιάσεις σαν να ήσουν κλέφτης (βγήκε όμως mod) ενώ αν σκοτώσεις κάποιον κρυφά οι φύλακες ως διαμαγείας συλλαμβάνουν εσένα κι ας μην σε είχε δει κανείς που σκότωνες ή που έκλεβες ένα αντικείμενο). Για μένα δηλαδή δεν έλεγε πολλά και χρειάστηκαν πολλά mods για να βελτιωθεί η αρχική μου εντύπωση,για όσους δεν έχουν παίξει παιχνίδια που δίνουν περισσότερη ελευθερία όπως το παλιό Daggerfall ίσως και να τους εξέπληξε θετικά το Oblivion. Γούστα είναι αυτά PS: Το post ήταν άκυρο (κοινώς off topic) σε σχέση με το thread,οπότε δεν ξαναποστάρω για το Oblivion,εικόνες και links έχω παραθέσει,δικαιολόγησα την θέση μου,άρα δεν υπάρχει λόγος να συζητάω επιπλέον γι αυτό .Τέλος σαφώς στα 512MB του Χ360 κάνει αρκετά το Oblivion,στα PC's όμως μπορούσε να κάνει όλα όσα υποστηρίζουν τα τόσα mods κι όχι απλά να έχει καλύτερα γραφικά από την Χ360 έκδοση (αλλά βαριόντουσαν εκεί στην Bethesda). Ίσως είμαι πιο απαιτητικός από μερικούς αλλά τέσπα,ΙΜΟ δεν ήταν αυτό που διαφημιζόταν το Oblivion
p3tran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 o λογος για το -σχετικο παντα- downgrade του pc, δεν ειναι το 360 οπως ειναι η αγαπημενη πιπιλα των pcακηδων, αλλα η ιδια η αναγκη να τρεχει το παιχνιδι σε οσο πιο ευρεια γκαμα απο pc γινεται.
blueviper Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Πάλι console vs pc παιχνίδι παίζεται; Νόμιζα πως το ερώτημα ήταν αν το "pc gaming" μας άφησε ή θα μας αφήσει χρόνους...ένα ερώτημα που με παραπέμπει στο γνωστό "το rock πέθανε". Καληνύχτα κι έφεξε δηλαδή.
john2gr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Κι όμως επειδή είναι multiplatform το παιχνίδι βγήκε έτσι όπως βγήκε (κι επειδή η Bethesda σκέφτεται το χρήμα πλέον). Θυμάσαι όταν είχε βγει το Unreal (το πρώτο μέρος); Κανένα PC δεν μπορούσε να το σηκώσει στα max details αλλά άξιζε η αναβάθμιση για να το χαρείς. Στο Oblivion μπορούσαν να διορθώσουν τα πράγματα αλλά ΒΑΡΙΟΝΤΟΥΣΑΝ κι απλά κυκλοφόρησαν 2 παρόμοιες εκδόσεις (η βαρεμάρα έρχεται στο γεγονός ότι δεν ενσωμάτωσαν έστω μια επιλογή που να ονομάζεται "Ultra settings,don't use them with this generation cards"). Δεν μπλέχνω το Χ360,μπλέχνω τους βαριεστημένους προγραμματιστές της Bethesda που αντί να προσπαθήσουν όπως στο προηγούμενο τους παιχνίδι που δεν έτρεχε σε κανένα high-end PC,που χρειάστηκε μια νέα γενιά καρτών γραφικών και το οποίο παιχνίδι τους ανέδειξε (λέγε με Morrowind),προτίμησαν να αναπαυθούν και να βγάλουν όπως όπως το παιχνίδι και στο PC,με τα διάφορα χαρακτηριστικά τα οποία θα μπορούσαν να είχαν διορθωθεί. Αυτοί φταίνε και είναι τυχεροί που ολόκληρη η κοινότητα έκατσε και έβγαλε τόσα mods. Και το Crysis έχει κολλήματα στα Ε3 videos και έχω πει ότι φαίνεται να έχει περιορισμένο LOD (το οποίο θα διορθωθεί προφανώς όπως και στο Far Cry με παραμετροποιήση του .INI αρχείου),αλλά αν αξίζει το οπτικό αποτέλεσα τότε χαλάλι να χρειάζεται ένα τέρας. Anyway δεν υπάρχει λόγος για flaming και να ξεκινήσει κόντρα,οπότε σταματάω εδώ εγώ (κι ας είπα πριν το ίδιο πράγμα,lol. Παρασύρθηκα μωρέ )
DrFreeman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 john2gr αν και συμφωνώ πως τελικά σε ένα αξιοπρεπές για τα σημερινά δεδομένα PC το Oblivion δείχνει καλύτερο (ακόμη πιο πολύ με τα tweaks), ωστόσο το βρίσκω υπερβολικό να μιλάς για hype σε ένα game που πλήρει ΤΟΣΑ από αυτά που υπόσχεται και μάλιστα όντας ένας τεράστιος κόσμος με φοβερό υλικό μέσα. Στο θέμα του θανάτου του PC τώρα, όντως κι εγώ θεωρώ γελοίο όλο αυτό το σενάριο: "Πεθαίνει το PC" ή "Επελαύνουν οι πανίσχυρες νέες κονσόλες ΧΒΟΧ720 και PS 4.25" ή "H αγορά πλέον δεν έχει χώρο για το PC", κοκ. Το PC είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη μηχανή. Εχει δώσει ζωή σε πάμπολλα genres, έχει δώσει κορυφαία games σε αμέτρητες κατηγορίες, έχει δώσει και δίνει αριστουργήματα στους gamers. Είναι ακόμη μια τεράστια αγορά που δεν αποκλείεται να ακολουθήσει και έντονα ανοδική πορεία μετά τα Vista. Υπάρχει και το online gaming με τα τεράστια revenues που αποφέρει σε όσους developers έχουν εμπλακεί επιτυχώς σ' αυτό. Οπως και να 'χει, θάνατο για το PC εγώ δε βλέπω ούτε τώρα, ούτε στο άμεσο μέλλον (κι ούτε είδα ποτέ στο παρελθόν). Κι όσο κι αν κάποιοι θα βιάζονται να ανακοινώνουν το θάνατο του σαν gaming πλατφόρμα, αυτό πάντα θα κάθεται δίπλα στο νεκροκρέβατο αυτών των ίδιων των κονσόλων που θα το σκότωναν, περίμένοντας τα νέα εντυπωσιακά PC Games που έρχονται
Vasilius Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 re paidia ti lete twra??? To mass multiplayer pote de tha to ftasoun oi consoles para mono en eth 2525 opws leei k to song Wstoso to pc exei alla atou opws keyboard + mouse... ade na paikseis fps me joypad @#^@&^! opws k ta loadings times pou pernoun ta games gia na paikseis kathws k ta savegames einai apta yper twn pc pou tha arghsei poly opoiadhpote console na ftasei. Telos to pc to parametropoieis opws esy goustareis , p.x thes mia Audigy me 7.1 na goustareis ? thes AA k AF me mia 7800GTX , de sigrinw to kostos alla tis dynatothtes, ta exeis an ta skaseis. Tespa gia na mh ksefevgoume apto thema , efoson ellada toulaxiston yparxoun ta LAN Arenas- Net Cafes ola ta pitsirikia ekei tha ta skane , stis consoles tha paizoun kana pro k rallakia. Proswpikh gnwmh etsi . P.S Apla deite ta updates pou ginontai se tosa k tosa games... Sto pc exeis to patch exeis ta nea maps ta nea stuff, enw sth console to phres k terma to paizeis opws einai ade me kana mikro alter EAN exei asxolithei kanenas me afto (vlepe pro) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.