Greg7vas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Ημουν σιγουρος οτι καποιος θα το πει αυτο αντι να απαντησει επι της ουσιας. Τη σβαστιγκα βασικα την βρηκα τελειως τυχαια και την εχω βαλει ετσι για να τσιτωνω κοσμο.Εξαλλου ειναι συμβολο των αρχαιων ελληνων.Γιατι θα πρεπει να ειναι αποκλειστικοτητα του ναζιστικου κομματος NSDAP?Μπορεις να μου το εξηγησεις? Δεν ειμαι ναζι και βασικα τους σιχαινομαι οσο και τους κομμουνιστες Δεν με ενδιαφερει αν μου αφαιρει κυρος,επι της ουσιας εχεις να πεις κατι?
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 εγώ θα έλεγα ότι του αφαιρεί κύρος η red memberz bar. :razz: Και πάνω που χάρηκα που είδα μπραχάμι...
Greg7vas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Αμα εβαζα και μια τριτη userbar με αποκλειστηκο τιτλο belluci's fan κατα πασα βεβαιοτητα θα ισοσταθμιζοταν το ηδη καταρακωμενο κυρος μου,η ειναι η ιδεα μου ... ?
Lucifer Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 H ζβαζτηνγκα δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στην αρχαία ελλάδα, μάλλον την μπερδεύεις με τον μαίανδρο. Η αριστερόστροφη παρ' όλα αυτά ήταν όντως πολύ αρχαίο σύμβολο με παρουσία σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς. Σχετικά με το ολοκαύτωμα τώρα τι να σου πω, όταν έχεις στα χέρια σου πρακτικά από τη Νυρεμβέργη με ομολογίες του χρόνιου διευθυντή του Auswitz που σου λέει και πόσους καθαρίζανε πάνω κάτω τη μέρα, εντάξει, go question.
Kandinsky Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Και ο σταυρός και η σβάστικα ήταν πολύ αρχαιότερα σύμβολα απ' αυτούς που τα χρησιμοποίησαν. Όμως, δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης του Ολοκαυτώματος. Και το ότι έχουν κάνει κι άλλοι μαζικές δολοφονίες, εθνοκαθάρσεις, κλπ, ή οι αλητείες που κάνουν οι Ισραηλινοί τώρα, δε σημαίνει ότι ακυρώνεται η Ιστορία και μπορεί να δοθεί κάποιο συγχωροχάρτι στα φασιστόμουτρα του κομπλεξικού. Κι αν δεν ήταν ο ίδιος τόσο παρανοϊκός, θα είχε ακούσει τους στρατηγούς του και δεν θα είχε κάνει τις βλακείες που έκανε ανοίγοντας τόσα μέτωπα. Πολύ φοβάμαι όμως ότι η συζήτηση ξεφεύγει και το θέμα είναι άλλο κι όχι ο τρελλός.
DrLo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Η συζήτηση έχει πάει πολύ μακριά από τη "Μέση Ανατολή" ... Τουλάχιστον από όσα έχω δει ή διαβάσει για τα στρατόπεδα (σε υλικό ή ντοκυματέρ που φτιάχτηκε μετά την επικράτηση των συμμάχων) η γερμανοί παραδέχτηκαν (ή τουλάχιστον κάποιοι από αυτούς) ότι γίνοταν εκτελέσεις εβραίων σε θαλάμους αερίων κυρίως προς το τέλος του πολέμου. Το στοιχείο του σαπουνιού ίσως να προστέθηκε σαν "σάλτσα" από "δημοσιογράφους" ή "ερευνητές", ίσως και να είναι αλήθεια. Προσωπικά δε νομίζω ότι είναι αυτό που έχει σημασία στην υπόθεση του ολοκαυτόματος. Ξανά ΟnTopic : Χωρίς να ξέρω αν το Ισραήλ έχει δικαίωμα να κάνει αυτά που κάνει, χωρις να είμαι σίγουρος αν το Ισραήλ έχει καν δικαίωμα ύπαρξης, τουλάχιστον στον συγκεκριμένο γεογραφικό χώρο (αν και από ότι λένε οι Άραβες ετοιμάζοταν να αναγνωρίσουν επίσημα αυτό το δικαίωμα), δε μπορώ παρά να μη τους αναγνωρίσω τη "μαγκιά" του να απαιτούν την ανευ όρον παράδοση αιχμαλώτων στρατιωτών τους. Μπορεί αυτό να είναι μόνο η πρόφαση, πιθανόν να υπήρχαν στο παρελθόν αντίστοιχες καταστάσεις όπου το Ισραήλ να μην αντέδρασε τόσο άμεσα και ίσως να "θυσίαζε" τους στρατιώτες/πολιτες του αν δεν είχε συντρηπτική οπλική υπεροχή, αλλά τώρα, στο απλοϊκό μυαλό μου το Ισραήλ έχει ένα πολύ σεβαστό λόγο και δικαιλογία να κάνει ότι κάνει (διακιολογία που του την προσέφεραν οι αντίπαλοί του).
Greg7vas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 δε μπορώ παρά να μη τους αναγνωρίσω τη "μαγκιά" του να απαιτούν την ανευ όρον παράδοση αιχμαλώτων στρατιωτών τους. Καλα εξηπακουεται πως ειναι σοβαρο κρατος και δουλευει συστηματικα και αυστηρα για το στοχο του. Δεν ειναι σαν την Ελλαδα που ξεπουλαει Ιμια και Σκοπια και λεμε και ευχαριστω απο πανω τους αμερικανους. Το δικιο ειναι με το μερος των παλαιστινιων. τα εβραιομουτρα ειναι που αυτα που εχουν την αποκλειστικη ευθυνη γιατι αυτα ειχαν την τρελη ιδεα να φτιαξουν εβραικο κρατος πανω σε ενα αλλο . οχι μονο αυτο, αλλα μετα την βλακεια που εκαναν να εγκατασταθουν σε ξενο τοπο αρχισαν να εξοντωσουν ολο τον αραβικο πλυθησμο της παλαιστινης. απο τοτε υποφερει τα πανδεινα ο λαος της παλαιστινης .απο τοτε ξεκινησε η γενοκτονια των παλαιστινιων. αυτοι οι καημενοι οι παλαιστινιοι τι να κανουν? τους πουλησαν τα αδερφια τους οι αραβες, τους πουλησαμε εμεις οι μαλακες οι ευρωπαιοι ,τους εβαλαν στο ματι τα αμερικανακια. ε τι αλλο να κανουν? κατεφυγαν στην τρομοκρατια! ηταν η μοναδικη λυση που μπορουσαν να κανουν! τι αλλο να εκαναν? Βεβαια και οι πραξεις για αντιποινα φανατικών Παλαιστινίων που δε διστάζουν να στέλνουν παιδιά ζωσμένα με εκρηκτικά και να σκορπούν το θάνατο σε επίσης αμάχους ειναι επισης καταδικαστεα,ΑΛΛΑ αιτιολογημενα. Δεν νομιζω οτι το σημερινό ισραήλ έχει οποιοδήποτε δικαίωμα να χρησιμοποιεί το "εβραικό ολοκαύτωμα" για οποιοδήπτε ίδιον ώφελος. Η αποκτήνωση δεν έχει εθνικότητα.
kirileman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 H ζβαζτηνγκα δεν ήταν ιδιαίτερα διαδεδομένη στην αρχαία ελλάδα' date=' μάλλον την μπερδεύεις με τον μαίανδρο. Η αριστερόστροφη παρ' όλα αυτά ήταν όντως πολύ αρχαίο σύμβολο με παρουσία σε όλους σχεδόν τους πολιτισμούς. Σχετικά με το ολοκαύτωμα τώρα τι να σου πω, όταν έχεις στα χέρια σου πρακτικά από τη Νυρεμβέργη με ομολογίες του χρόνιου διευθυντή του Auswitz που σου λέει και πόσους καθαρίζανε πάνω κάτω τη μέρα, εντάξει, go question.[/quote'] Είχα την εντύπωση οτι ο Χίτλερ πήρε το εν λόγω πανάρχαιο σύμβολο, το αναποδογύρισε και το έστριψε. Μόνο έτσι θεωρείται ναζιστικό. Τώρα, σε ότι αφορά τον πόλεμο, πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Αναρωτιέμαι ποιος θα βάλει φρένο στην κατρακύλα. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι αν δεν το κάνει η ίδια η φύση (πείτε το Θεός ή όπως αλλιώς θέλετε) δεν θα το κάνει κανείς άλλος.
Kandinsky Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Tα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μόλις είχε καταφέρει ο Λίβανος να ανακάμψει από έναν πολυετή εμφύλιο, οι σειρήνες του πολέμου ηχούν και πάλι. Οι εγκαταστάσεις και οι υποδομές που είχαν δημιουργηθεί καταστρέφονται και φέρνουν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω. Πάντως, η κατάσταση είναι ιδιαίτερα περίεργη όπως σημειώνουν όλοι οι αναλυτές. Έχεις ένα κράτος (Λίβανο) όπου η Χεζμπολάχ έχει δημιουργήσει ένα κράτος μέσα σ' αυτόν, με δικές της υποδομές, νοσοκομεία, συσσίτια για τους φτωχούς, στρατό, κλπ. Απ' όσο άκουγα πριν λίγο στο ραδιόφωνο, αξίζει να σημειωθεί ότι την υποστηρίζουν οι περισσότεροι φτωχοί και καταφρονεμένοι ακόμα και αρκετοί Χριστιανοί που ανήκουν σε αυτούς που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Πιστεύω πάντως ότι το Ισραήλ δεν έχει αντίπαλο στο θέμα των στρατιωτικών εξοπλισμών και μπορεί εύκολα ή δύσκολα να εκμηδενίσει κάθε κοντινό του αντίπαλο οπως απέδειξε και στο παρελθόν. Όσον αφορά το πετρέλαιο, είναι καθαρά θέμα κερδοσκοπίας η άνοδος των τιμών μια και ο ΟΠΕΚ δήλωσε πως δεν τίθεται θέμα περιορισμού της προσφοράς...
nmtray2 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 http://blog.seattletimes.nwsource.com/davidpostman/archives/2006/07/gingrich_says_its_world_war_iii.html
blueviper Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Οι εικόνες είναι σκληρές, όπως και το φρικαλέο πρόσωπο του πολέμου, που βρίσκει στα παιδιά την πλέον απάνθρωπη έκφανσή του. Αυτή άραγε είναι η δικαιοσύνη που ευαγγελίζονται; Ουστ να χαθείτε βρωμόσκυλα άπαντες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.