Προς το περιεχόμενο

Καηκε ο Router (στην κυριολεξία)

mixalis8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βασικά δεν κάηκε... το έκαψα.... πηγα να αλλαξω το τροφοδοτικό με ένα άλλο ίδιο αλλα έβαλα ενα άλλο καταλάθος και όχι αυτό που έπρεπε.... με αποτέλεσμα...... να βγάζει καπνούς.... Φυσικά και δεν ξανά άνοιξε....

Υπάρχει μήπως περίπτωση με κάποια επιδιώρθωση να γίνει πάλι...??? εγώ πήρα άλλο, αλλά έλεγα μήπως γινόταν, για να στείσω και στο μαγαζί του πατέρα μου ένα ασύρματο δίκτυο....

μεγάλη βλακεία έκανα πάντως.... αντί για 9V του έδωσα 15V...

του άλλαξα τα φώτα

Δημοσ.
Πιο routerακι ηταν? Δυστυχως δε νομιζω να μπορεις να του κανεις πολλα, του αλλαξες οντως τα φωτα...

telindus 1132 router

Δημοσ.
Αιωνια του η μνημη.......πας για αλλα τωρα....

re si... meta apo ena tetarto eixa idi pari to kainourgio... apla tora skeftomai na to ekserebniso ligaki... na to anoikso kai na to "ksekiliaso"

Δημοσ.

Ακριβώς το ίδιο το είχα πάθει με ενα scanner και ένα εκτυπωτή. Έβαλα το καλώδιο του εκτυπωτή στο scanner, το scanner κάηκε και αυτό σαν λάμπα που έχει, είχε γίνει ολόμαυρο και φαινόταν. Το πήγα λοιπόν για εγγύηση και μου το άλλαξαν και μάλιστα επειδή ήταν παλιό μοντέλο μου έδωσαν ένα πιο καινούριο!

Δημοσ.

Πω πω ο κακόμοιρος ο router :)

Toν έστειλες για τα καλά.

χλωμό να ζει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Αν είσαι τυχερός μπορεί να έλιωσε τίποτα στο σημείο που έπαιρνε το ρεύμα. εσωτερικά. Αυτό διορθώνετε.

Αν έβγαλε πολλούς καπνούς τότε...

Αλλά η νεκροψία θα δείξει :)

Δημοσ.

stin plaketa tsekare to kommati pou einai i trofodosia.. to voltage regulator etc.. des an kati fenetai kameno kai dokimase na to allakseis... uparxoun polla pou mporeis na kaneis alla ksekina apo ekei... san dokimi mporeis na tsekareis ti tasi edine to regulator kai na afou apomonwseis tis grammes pros to vusma (prin to regualtor output kai pisw) na dwseis tin idia tasi pros ta mpros na deis an leitourgei to upoloipo sustima..

Δημοσ.

Αν ξέρεις λίγο ηλεκτρονικά οι βλάβες από υπέρταση είναι οι πιο εύκολες εκτος αν παρέδωσε πνεύμα η πλακέτα.Αν έχεις κανένα φιλαράκι να σε βοηθήσει χειρούργησε το!!

Δημοσ.

99% θα καηκε ο σταθεροποιητης τασης (αν ειχε, εξαρταται απο το μοντελο)

ή καμια διοδος εκει κοντα :)

παντος ειναι και πολυ πιθανο να καηκε κανα chip αφου τα φτηνα royter (kai γενικα οι συσκευες με εξωτερικο τροφοδοτικο) δεν εχουν (οχι ολες) σταθεροποιητη τασης ή καποια προστασια υπερτασης,αναστροφη τασης κτλ

το πιο πιθανο ειναι να καηκε κανα lm7805........

Δημοσ.

το router καηκε (αρχισε να καπνιζει) αμεσως μολις του εβαλες 15volt ή οχι.

αν ναι τοτε 99% δεν ειχε καμια προστασια.

αν καηκε μετα απο 5-10 λεπτα τοτε μαλλων φτιαχνεται.

στειλε φοτο της πλακετας να σου πω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...