Προς το περιεχόμενο

Amores Perros

Cristina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την έχει δει κανείς; Πώς σας φάνηκε;

Μην αρχίσω τις ερωτήσεις τώρα... Ξέρετε... Τα γνωστά.... blink.gif

Γνώμες, απόψεις, εντυπώσεις, κλπ... tongue.gif

Δημοσ.

Θυμάμαι την είχα πετύχει 1 βράδυ τυχαία στην TV..Κόλλησα απτο 1 πλάνο,κάθε κάδρο αυτού του σκηνοθέτη βγάζει δύναμη...Την ξαναείδα ολόκληρη έχοντας δει τα 21 γραμμαρια.

Υπέροχη ταινία...Παρόμοια και ισάξια με τα 21 grams, λίγο πιο τραχειά ίσως...Ο Ιναρίτου κάνει πολύ έντονες ταινίες, από αυτές που σου σφίγγουν το στομάχι!!Αφήγηση-παζλ, χτίζει το δράμα λιθαράκι λιθαράκι...Υπέροχη φωτογραφία με εντονα χρώματα, κάμερα που ακολουθεί τους ήρωες, τις εκφράσεις των προσώπων τους...Και θαυμάσιο σφιχτό μοντάζ!!Και κυρίως το δράμα του (που φτάνει το τραγικό) είναι αυθεντικό,όχι κανα γλυκερό επιτηδευμένο μελό...Μπράβο ρε Cristina που τη θυμήθηκες!!Απτις ταινίες που σε χτυπανε κατακέφαλα,δεν χαρίζονται..

Δημοσ.

Tin eixa dei prin poli kairo fisika. Tromeri ipothesi, mallon ipothesis.

3 itan apo oti thimame kai oles sideontousan gia mia stigmi!!!!!!!!!!

Ontos tainia pou aksizei! Einai apo tis tainies pou sou menoun!!!!!

• Moderators
Δημοσ.
είναι σαφώς πολύ καλύτερη από τα 21gr, ούτε λόγος...

΄

Σίγουρα και για μένα αρκετά καλύτερη απο το 21γ (το οποίο μου άφησε τις χειρότερες εντυπώσεις)

Ίσως το περσυνό Crash την πλησιάζει πιο πολύ.

Ωραία σκηνοθεσία, αξιόλογες ερμηνείες, έξυπνο δέσιμο στις ιστορίες.

Ωστόσο κορυφαία δε θα την έλεγα, ίσως ούτε στο top 10 μου. Κυρίως γιατί αισθάνομαι ότι ένα μεγάλο μέρος της τραγικότητας των χαρακτήρων παραήταν επιτηδευμένο, δεν κατάφερα να συμπαθήσω κανένα χαρακτήρα (ίσως δεν ήταν ο σκοπός αυτός) και στο φινάλε δε νιώθω ότι έμαθα κάτι απο αυτή. :)

Δημοσ.

Με βρισκουν συμφωνη ολα τα παραπανω,σε αντιθεση μονο με τον Praetorian μου επαθε τις λεξεις που εχει στο εξωφυλλο το DVD, οπως αγαπη, υπομονη κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...