SOADNICK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Coolαρεται μαγκες κανεις δεν ειναι pro (και οποιος λεει οτι ειναι, ειναι στανταρ ο μονος που δεν ειναι) Για την πλακα μας θα παιξουμε... δεν γεννηθηκαμε τελιοι, εξασκηση χρειαζομαστε για να βελτιωνομαστε.
ChRis6 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Coolαρεται μαγκες κανεις δεν ειναι pro (και οποιος λεει οτι ειναι, ειναι στανταρ ο μονος που δεν ειναι) Για την πλακα μας θα παιξουμε... δεν γεννηθηκαμε τελιοι, εξασκηση χρειαζομαστε για να βελτιωνομαστε. αμα δεν βριστουμε λιγο στο warm up( F* noobs...... Im pro.... ) και στο summary ( go play tetris noobs ) δεν λεει το match
SOADNICK Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Μην τα λες τωρα ρε, μηγα δεν θα πατησει Ε νταξει, τι μπορουν να κανουν για να τους βρησεις? τωρα αν ο αλλος ειναι medic και πηγαινει για kills ε ειναι μ@λ@κ@ς.
bnvdarklord Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εχω να παιξω κανα 2 μηνο βεβαια, αλλα ολο και κατι θα θυμαμαι
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εγω παιζω συχνα αλλα πειρματιζομαι με τα class και κανω π@π@ριες
Greygore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Πάντως μια γενικά "καλή" συμβουλή για να μάθει κάποιος τα βασικά του κάθε class είναι να προσπαθεί να κάνει achievements -- τα περισσότερα "ξεκλειδώνουν" με συνεχή σωστή χρήση των abilities του κάθε class π.χ. ότι το Air Blast του Pyro κάνει deflect διάφορα projectiles/ σβήνει burning team mates ή οτι ο Soldier μπορεί να κάνει Rocket Jumps με καλό timing .
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Με το φλογοβολο σβηνεις συμμαχους που καιγονται?? Παντος για Spy ξερετε κανα καλο κολπο γιατι ειμαι full αχρηστος..? Τωρα που εφτασε και το Σ/Κ ας πουμε και τι ωρες μπορει ο καθενας... Εγω μπορω ολες τις μερες αλλα μονο το μεσημερι 2-6/7 επισης chris6 και greygore θα συμμετασχετε?
Greygore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Με το φλογοβολο σβηνεις συμμαχους που καιγονται?? Ναι, με το secondary fire (default right-click), αν και με μερικά weapons είτε δεν γίνεται (Phlogistinator, το οποίο δεν έχει air blast) είτε δεν συμφέρει (Backburner, όπου το air blast κοστίζει 150% του base cost). Εγω μπορω ολες τις μερες αλλα μονο το μεσημερι 2-6/7 επισης chris6 και greygore θα συμμετασχετε? Δυστυχώς είμαι εκτός πόλης τις τελευταίες 3 εβδομάδες, απο το επόμενο Σ/Κ αν μαζευτεί κόσμος θα είμαι available .
SOADNICK Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Εγω νομιζα οτι το air blast ειναι για να πετας τον αλλον μακρια
Makaros1994 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Εγω νομιζα οτι το air blast ειναι για να πετας τον αλλον μακρια Και αυτό και για να σβήνεις συμμάχους. Επίσης μπορείς να εκτοξεύσεις πίσω με το σωστό timing μερικά από τα projectiles τους όπως το βέλος, το jar τη ρουκέτα από το rocket launcher και άλλα. Και εγώ ψήνομαι να μπω. Τί ώρα θα μπείτε παιδιά; Έχω να παίξω αρκετούς μήνες και ψήνομαι άγρια. Παίζω καλό spy και sniper. Θέλετε να κανονίσουμε για σήμερα το βράδυ;
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2012 Το κάνω εγκατάσταση. Αν κανονίσετε τίποτα βραδινές ώρες πείτε μου. Add στο steam: alexzzzgr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα