fuero2k Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 δυστυχως μονο το συγκεκριμενο game το κάνει και μετά από ψάξιμο στα forum της valve δεν έβγαλα άκρη(κάτι λένε για γρήγορο spam udp από τους server που μπλοκάρει τα routers) ενι χελπ;;
iGoPod Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 τελει πρεπει να ειναι θιμαμαι μολις ειχε πρωτοβγει τωρα το κατεβαζω στο steam lol
mozz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έχω ένα πρόβλημα στο Team Fortress 2.Το έχω εγκαταστήσει μια χαρά αλλά όταν πάω να παίξω,ανοίγει,λέει loading και μετά με πετάει έξω.Τι να κάνω;Βοήθειααααα... ---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- Κανείς δεν ξέρει;
Merdock Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Έχω ένα πρόβλημα στο Team Fortress 2.Το έχω εγκαταστήσει μια χαρά αλλά όταν πάω να παίξω,ανοίγει,λέει loading και μετά με πετάει έξω.Τι να κάνω;Βοήθειααααα... ---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ---------- Κανείς δεν ξέρει; Για δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ -> properties -> Local Files ->Verify Integrity of Game Cache
mozz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Για δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ -> properties -> Local Files ->Verify Integrity of Game Cache Στα ελληνικά;Και που να κάνω δεξί κλικ;Στο εικονίδιο που έχω στην επιφάνεια εργασίας;
Merdock Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Στα ελληνικά;Και που να κάνω δεξί κλικ;Στο εικονίδιο που έχω στην επιφάνεια εργασίας; Άνοιξε τη Steam και κάνε κλικ πάνω στο όνομα του παιχνιδιού.
mozz Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Άνοιξε τη Steam και κάνε κλικ πάνω στο όνομα του παιχνιδιού. Δεν έχει καμία σχέση με το steam.Δε το κατέβασα μέσω steam.
cool_myll Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Το έχεις σπασμένο και ζητάς και support; Λίγο μυαλό εδώ μέσα έλεος,
soiramk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχει κανείς τα Earbuds που έδινε το TF2 για Mac;
soiramk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Μεγάλη χαζομάρα αυτό που ήταν μέχρι μια ημερομηνία Να φανταστώ τα έχεις, ε;
cool_myll Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Ναι είχα 2. Το ένα το έδωσα για το ινδιάνικο του soldier (ναι βλακεία το ξέρω). Αν θες να βρείς ψάξε εδώ αλλά είναι πολύ ακριβά. http://www.tf2items.com/trading/ http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=952
soiramk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Είμαι νέος παίχτης κ δεν έχω αυτά που ζητάνε... Δεν τα δίνουν με λεφτά ρε γμτο
cool_myll Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλά δεν ξέρω αν τα θες τόσο. Αλλά στην ουσία με λεφτά τα δίνουν. Έχω δει να τα δίνουν με 6 κλειδιά που μπορείς να αγοράσεις από το store. Κάθε κλειδί κάνει 2,5 ευρώ.
soiramk Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Καλά δεν ξέρω αν τα θες τόσο. Αλλά στην ουσία με λεφτά τα δίνουν. Έχω δει να τα δίνουν με 6 κλειδιά που μπορείς να αγοράσεις από το store. Κάθε κλειδί κάνει 2,5 ευρώ. Όπα, δε το πρόσεξα αυτό. Σου είπα είμαι πολύ νέος με το game . Μπορείς να μου δώσεις κάνα link; Για 15€ παίζει να το έκανα. EDIT: εσύ δεν ενδιαφέρεσαι, ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα