Προς το περιεχόμενο

Team Fortress 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυστυχως μονο το συγκεκριμενο game το κάνει και μετά από ψάξιμο στα forum της valve δεν έβγαλα άκρη(κάτι λένε για γρήγορο spam udp από τους server που μπλοκάρει τα routers) ενι χελπ;;

• Απαντ. 223
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω ένα πρόβλημα στο Team Fortress 2.Το έχω εγκαταστήσει μια χαρά αλλά όταν πάω να παίξω,ανοίγει,λέει loading και μετά με πετάει έξω.Τι να κάνω;Βοήθειααααα...

---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ----------

Κανείς δεν ξέρει;

Δημοσ.
Έχω ένα πρόβλημα στο Team Fortress 2.Το έχω εγκαταστήσει μια χαρά αλλά όταν πάω να παίξω,ανοίγει,λέει loading και μετά με πετάει έξω.Τι να κάνω;Βοήθειααααα...

---------- Προσθήκη στις 17:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:16 ----------

Κανείς δεν ξέρει;

Για δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ -> properties -> Local Files ->Verify Integrity of Game Cache

Δημοσ.
Για δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ -> properties -> Local Files ->Verify Integrity of Game Cache

Στα ελληνικά;Και που να κάνω δεξί κλικ;Στο εικονίδιο που έχω στην επιφάνεια εργασίας;

Δημοσ.
Στα ελληνικά;Και που να κάνω δεξί κλικ;Στο εικονίδιο που έχω στην επιφάνεια εργασίας;

Άνοιξε τη Steam και κάνε κλικ πάνω στο όνομα του παιχνιδιού.

Δημοσ.
Άνοιξε τη Steam και κάνε κλικ πάνω στο όνομα του παιχνιδιού.

Δεν έχει καμία σχέση με το steam.Δε το κατέβασα μέσω steam.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλά δεν ξέρω αν τα θες τόσο. Αλλά στην ουσία με λεφτά τα δίνουν. Έχω δει να τα δίνουν με 6 κλειδιά που μπορείς να αγοράσεις από το store. Κάθε κλειδί κάνει 2,5 ευρώ.

Δημοσ.
Καλά δεν ξέρω αν τα θες τόσο. Αλλά στην ουσία με λεφτά τα δίνουν. Έχω δει να τα δίνουν με 6 κλειδιά που μπορείς να αγοράσεις από το store. Κάθε κλειδί κάνει 2,5 ευρώ.

Όπα, δε το πρόσεξα αυτό.

Σου είπα είμαι πολύ νέος με το game :devil: .

Μπορείς να μου δώσεις κάνα link; Για 15€ παίζει να το έκανα.

EDIT: εσύ δεν ενδιαφέρεσαι, ε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...