virginkiller Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2007 Χεχε Παραγγέλνω και εγώ σήμερα το πακέτο.Πορτοκαλί κουτί σου΄ρχομαι!!! Υ.Γ. 1st post detecting
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 βγηκε το patch με νεο mode και νεo unlock συστημα (3 οπλα στον medic για αρχη) επισης εχουνε ενα δωρεαν full trial για οποιον θελει αυτη την παρασκευη και μεχρι την κυριακη http://www.steamgames.com/goldrush
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2008 Ωραία ευκαιρία είναι μιας και δεν το έχω παίξει ποτε!
capitan Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Team Fortress 2 Heavy Update Coming Next Tuesday Includes New Maps, Game Mode, Heavy Weapons http://www.shacknews.com/onearticle.x/54148
dark_banishing Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Γεια σας !! Μιας και πλέον το orange box έχει γίνει προσιτό σε όλους και μετά την προσφορά 10 ευρώ από το steam το σαββατοκύριακο, το αγόρασαν πολλοί insomniacs λέμε να κανονίσουμε ένα online insomnia match !! Όσοι ενδιαφέρεστε αφήστε το steam username σας εδώ για να γίνουμε friends και να βρεθούμε στο πεδίο της μάχης. Το δικό μου είναι dark_banishing. Επίσης μην ξεχάσετε να πείτε πότε σας βολεύει..
pappous_soulis Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 dark, δε σε βρίσκω στο steam community. livewire, υπάρχουν πολλοί με nickname gozu. Το δικό μου είναι Pappous Soulis.
dark_banishing Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Δημοσ. 29 Απριλίου 2009 Πως δεν με βρίσκεις, αφού ο livewire με έκανε add. Για ξαναπροσπάθησε.
V for Vagelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Roothik εγώ Να φτιάξουμε κανα group; Ή μήπως υπάρχει κανένα από παλιότερα; Το ΣΚ μπορώ πάντως. Κυριακή μέχρι απόγευμα όμως, μετά έχει final4
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Μπήκα και εγώ όλο χαρά και ξέχασα το steam username μου και είμαι και στο laptop... ή alexzzz ή alexzzzgr ... ας το ψάξει κάποιος να μου πει και μένα
V for Vagelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 "No group or player records were found matching your search terms." Είσαι σίγουρος ότι είναι ένα από αυτά τα δυο;
alexzzz Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 Δημοσ. 30 Απριλίου 2009 "No group or player records were found matching your search terms."Είσαι σίγουρος ότι είναι ένα από αυτά τα δυο; εεε... όχι και πολύ... μισό να κλείσω το λάπτοπ και να κάτσω στο desktop... (πως κάνει μπαμ ο πόντιος .... ) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:54 ---------- Τώρα είναι οκ (καραπόντ.... όχι αστεία) ... alexzzzgr (Βαγγέλη σε έκανα add) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:26 ---------- Λέμε για αύριο στις 9 να κάνουμε ένα φιλικό... είμαστε ο V for Vagelis, ο dark_banishing και εγώ προς το παρών... (παππού... δεν πιστεύω να μην μπεις )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα