Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 remiel den ginete afto, paei paketo distixos.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δεν είμαι σίγουρος, αλλά μάλλον θα μπορείς να το πάρεις από το Steam μόνο του.
EKTELESTES Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Ξέρει κάποιος κάποιο Online σίτε να παραγγείλω το game μόνο του χωρίς να αγοράσω το Orange Box? Στο steam έχει 30 δολλάρια.
Toufas Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 opoios thelei ena hl2 key pantos, as kanei ena reply edo.den exei cs source mesa.
geovas77 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Το αγόρασα απο Steam, σύνολο πήγε 35 $ = 26 Ευρώ μόνο που θα αργήσει καμμιά μέρα να κατέβει, 7 gb σύνολο οΟ
cool_myll Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Egw to exw parei apo to orange box kai pezw apo beta. Osoi ellhnes pezoun kante ena join sto elliniko community an thelete http://steamcommunity.com/groups/tf2gr
becausE Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2007 Εγώ δεν έχω φράγκα γιατί πρόσφατα αγόρασα PC και είμαι QQ από ευρό μόλις βρω τίποτα ψιλά θα το πάρω να αρχίσω το λιώσιμο
EKTELESTES Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2007 Το Orange Box έχει ήδη κυκλοφορήσει στα γνωστά...καταστήματα. Δε ξέρω τι παίζει με το Team Fortress 2 όμως, αν παίζεται δηλαδή και σε τοπικό δίκτυο.
polaki Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Εκανα και εγω join το community ως nmavra. To παιχνίδι ειναι πολύ ωραίο, ειδικά λόγω των cartoon γραφικών, με είχαν κουράσει τα φωτορεαλιστικά και ήθελα πλέον κάτι πιο retro οπότε αυτό είναι ιδανικό!! Δεν έχω πολύ ώρα ελεύθερη δυστυχώς αλλά ΚΑΘΕ μέρα παίζω κανα 45λεπτο οπότε ελπίζω να κανονίσουμε κάνα ελληνικό γλέντι να γελάσουμε! Συνήθως παίρνω sniper, scout, spy ή pyro αναλόγως με την πίστα κλπ. Ο spy έχει τρελό γέλιο (συνεχώς χαμογελάω όταν κάνω backstabs, λέτε να μου έμεινε κουσούρι απ'όταν έπαιζα WoW με τον rogue? ) αλλά θέλω να τον μάθω γιατί συνεχώς κάνω ότι να ναι και με ανακαλύπτουν... >.>
Toufas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 prepei na valoune FF se olous tous servers giati me tous spy einai spasimo...
cool_myll Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2007 To FF den einai option. Einai off kai den ginete na allaxtei. Welcome to the community osoi bhkate
Remiel Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Kai ego egina addicted sto sigkekrimeno game.Poli ethistiko kai me poli humour.Kai nomizo oti den tha valoun pote FF gia ton aplo logo oti tha epefte poli team killing.Panto to game einai apisteuto
Toufas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2007 nai afto leo cool myll, prepei na exoune servers me ff on, den ginete oloi na varane opion vlepoune mpas kai einai spy...
cool_myll Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2007 Pisteuw oti o spy einai hdh kalos etsi opws einai. Mia fora eixa bei sthn beta se server me ff on kai o kai eixe polla team kill. H valve xaraktiristika eipe opote vlepei server me ff on pethenei enas aggelos remiel join http://steamcommunity.com/groups/tf2gr
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2007 Πήρα χθες το "πορτοκαλί κουτί" και πορώθηκα κι εγώ με το Portal και το TF2.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα