SOADNICK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν εχεις καλη ταχυτητα γιατι οχι? (θα κλεισεις και το uTorrent)
Makaros1994 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Τώρα βλέπω πως να στήσω server, ετοιμάζω το pc. Άντε να δούμε.
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 δεν ειναι τιποτα, μπενεις στο TF2 στο browse servers πατας το + βαζεις στοιχεια πχ ονομα insomnia match κωδικος insomniacs και ισως να χρειστει να κανεις port forward καποια θυρα αν και δεν ειμαι σιγουρος...
bnvdarklord Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Αν εχεις την δυνατότητα να τρεχεις τον server σε dedicated pc(δηλαδη να παιζεις το game σε αλλο pc) ισως ειναι καλυτερο, εγω που ειχα δοκιμασει το ιδιο pc δεν δουλευε ποτέ σωστά. edit: Για το αν η θυρα φαίνεται απ'εξω δες στο http://www.canyouseeme.org/
soiramk Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Εγώ από το τέλος της βδομάδας θα λείπω και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορώ να συμμετέχω
SOADNICK Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2012 Net Cafe ρε μην κολωνεις geeks are everywhere...
alexzzz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, τι που θα είμαι, τι που δεν θα είμαι μέσα στο παιχνίδι το ένα και το αυτό... αφού συνέχεια τέζα θα είμαι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Αυτό το σβ/κο δεν θα μπορέσω, πάντως όποια άλλη μέρα ξαναβρεθείτε, έρχομαι.
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Πρωινα μπορει κανεις? πχ 10? Ένα Σάββατο έχουμε να κοιμηθούμε μωρέ. Ε, όχι. Μεσημεράκι ίσως; Κατά τις 4-5 ξερωγώ;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 4 το αργότερο έχω γυρίσει από την δουλειά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα