Προς το περιεχόμενο

World Jump Day

tktommytk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

LOL, θα πρέπει να μεταφερθούμε όλοι στο ένα ημισφαίριο γιατί αλλιώς δεν θα έχει νόημα. θα πηδάμε εμείς, θα πηδάν και οι από κάτω, ανώφελο. Κρίμα γιατί σίγουρα θα πετύχαινε.:roll:

Δημοσ.

plaka tha xei na kanoume kamia malakia kai na arxisoume na periplaniwmaste sto diastima :P i na pame se kamia troxia pou to kalokairi na exei 90 vathmous :) ...tha mas vlepoun tipota ekswgiinoi kai tha gelane... "tous malakes tous giinous ftasane se simeio na petane, na pigenoun sto diastima kai koita ti kanane twra" :P ...xlwmo to kovw to olo egxeirima... to site pantws mazepse 593.000.000+ email addresses ;) kalo ksepoulima.

Δημοσ.
paips,
δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα, μου θυμίζει το άλλο που λέγανε τι θα γίνει άμα κλάσουν ταυτόχρονα 5.000.000 Έλληνες...(τίποτα)

to site pantws mazepse 593.000.000+ email addresses kalo ksepoulima.
Μπα, το μέτρημα έιναι μούφα, επειδη το ξέρω το site και το παρακολουθώ καιρό, πολλές φορές δεν δείχνει καθόλου τον μετρητή, παίζει πολύ μαγείρεμα...
Δημοσ.

lol....................ζορλαθηκατε!!! ?????????.....

αυτο το site μου θυμιζει ενα κειμενο στο δημοτικο με εναν επιστημονα που υπολογισε ποσα κιλα μπαρουτι χρειαζοταν για να γυρισουν μερικεσ μοιρεσ την γη...τελικα το κανανε...αλλα τιποτα....και γιατι λετε? εκανε λαθος και ξεχασε ενα ακομα 0 μηδενικο!!!

στην αρχη απο τον τιτλο νομιζα πως 8α γαμιομασταν ολοι την ιδια στιγμη (οχι μεταξη μας!)

δεν στελνετε κανενα mail να το προτηνετε γιατι πιο πιθανο ειναι αυτο ( και πιο ωραιο!!!:-D )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...