DOMINUS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Oποιος το πηρε να με ενημερωσει: -Καλο??? -Εχει κρατησει το game play του παλιου -Η γνωστες Ναυαρχιες με τα πλοια υπαρχουν (με το στυλ του αρχικου) *Αυτα!
Toufas Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 heh o sigkatikos mou doulevei stin eurocom kai einai animator sto pirates of the caribbean 3, tin triti exo sinentefksi kai ego ekei
Arioch79 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Στο trailer που είδα μου φάνηκε ψιλοάθλιο. Απ' ότι κατάλαβα θα είναι δράσης τρίτου προσώπου. Ελέγχεις τον Jack Sparrow. Τα γραφικά μου θύμισαν playstation 1.
DOMINUS Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Στο trailer που είδα μου φάνηκε ψιλοάθλιο. Απ' ότι κατάλαβα θα είναι δράσης τρίτου προσώπου. Ελέγχεις τον Jack Sparrow. Τα γραφικά μου θύμισαν playstation 1. Aσχετο!! -1ον Απο τα trailer δεν καταλαβενεις τιποτα... ειναι μια απλη δια/ση -2ον Τα trailer ειναι ΠΑΝΤΑ σε low resoloution(αυτο τα λεει ολα) & 3ον ζητω ενημερωσει απο καποιον που να κετεχει το game!!
Arioch79 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ΟΚ, και τώρα που το είδα σε PC φίλου και το "κατέχω", θα μου κάνει την τιμή ο αξιοσέβαστος κύριος Dominus να τον ενημερώσω: -Το παιχνίδι είναι όντως δράσης τρίτου προσώπου, με μερικές παρεκκλίσεις (κάποια μέτρια mini games). Καμμία σχέση δηλαδή με το πρώτο παιχνίδι που θύμιζε pirates. -Τα γραφικά του είναι μέτρια, αλλά όχι τόσο χάλια όσο μου φάνηκαν στο trailer. Εδώ είχες δίκιο φίλε Dominus. -Σεναριακά, δεν έχει σχέση με καμμία από τις δύο ταινίες (ούτε το πρώτο είχε άλλωστε). Ελέγχεις τον Jack Sparrow, ο οποίος έχει συλληφθεί και οδηγείται στη κρεμάλα. Για να αναβάλει το αναπόφευκτο, αρχίζει να εξιστορείται διάφορες από τις περιπέτειές του. Ο παίκτης τον οδηγεί μέσα από αυτές τις περιπέτειες. -Μπορείς να παίξεις ταυτόγχρονα με ένα φίλο σου, ο οποίος θα ελέγχει είτε τον Will Turner είτε την Elizabeth Swann. Αυτό εξαρτάται από το ποιός συμμετέχει στην ιστορία που αφηγείται ο Jack. Επίσης, αν παίζεις μόνος σου, μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάξεις το χαρακτήρα που ελέγχεις ανάμεσα στους τρεις που αναφέραμε. Γενικά μου φάνηκε αρκετά διασκεδαστικό, αλλά υπερβολικά απλοϊκό. Δε νομίζω ότι θα κάτσει πολύ στο σκληρό δίσκο του μέσου PC gamer. Άσε που ο φίλος μου το τερμάτησε σε δύο μέρες, χωρίς να το λιώσει και ιδιαίτερα! Αν όμως θες κάτι για να περάσεις ευχάριστα μερικές ώρες χωρίς να σπας το κεφάλι σου για να λύσεις γρίφους ή να στήσεις στρατούς, δοκίμασέ το. Καμμία σχέση με το πρώτο πάντως. Υ.Γ.: Αν δεν έχεις Joypad, το gameplay είναι λίγο εκνευριστικό μερικές φορές.
DOMINUS Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Καλος... Σε ευχαριστω για την λεπτομερη ενημερωση σου, πιστευω ηταν απολυτος διευκρινιστική...αν και απορω πως καταφερες να αποκτήσεις τοσο γρηγορα την γνωση του game...
Arioch79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Εντάξει, κάνα μισάωρο το έπαιξα, αυτά που έγραψα είναι περισσότερο οι απόψεις του φίλου μου που το έχει τερματίσει.
tasosrs2000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2006 Εγώ δεν έχω παίξει κάποιο από τα προηγούμενα,αλλά αυτό το παιχνίδι δεν μ'αρεσε.Είναι ότι σου είπε ο Arioch79 και επιπλέον πάρα πολύ μικρό.Εγώ το τερμάτισα σε μία μέρα και μην φανταστείς ότι έπαιξα πάρα πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.