laantonios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ποιά είναι η γνώμη σας αναφορικά με τις τρέχουσες προσφορές προπληρωμένων πακέτων adsl; Ζητώ την ψήφο σας σε σχέση με τα παρακάτω πακέτα ενσύρματα: hol , forthnet, altecnet, vivodi και ασύρματα forthnet, otenet Πρόκειται για σύνδεση 512kbps σε 'παρθένα' γραμμή και είμαι μεταξύ ενσύρματου και ασύρματου (χωρίς να χω καταλήξει ακόμη). Περιμένω τις γνώμες σας..
laantonios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ένα ευχαριστώ στον paredwse για την τακτοποίηση του θέματος. Ελπίζω εδώ να έχει ανταπόκριση. Όποιος έχει να προτείνει και κάτι άλλο pls ας το κάνει.
dterzakis Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Εγώ έχω forthnet... απλά είμαι ευχαριστημένος και τώρα που ήρθε η διαδικασία της ανανέωσης δεν κοιτάξα για άλλες προσφορές παρα μόνο για forthnet και πέτηχα την προσφορά του eshop με το PS 2 δώρο. Σήμερα βέβαια που κοίταξα είχε αλλάξει η προσφορά και δίνουν δώρο ένα mp3 player.
georgepre10 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 pare ton kivo file. poli kali prosfora. auto exo kai eimai ipereuxaristimenos
pitpapk4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μετα απο σκληρή μάχη μεταξύ forthnet και hol ψηφιζω κι εγω forthnet.Με εχει αφήσει υπερ-ικανοποιημενο...
laantonios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 pare ton kivo file. poli kali prosfora. auto exo kai eimai ipereuxaristimenos χμχμχμ vivodi ε;thanx. +1 forthnet απο pitpak4.
comfuzio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Forthnet kai pali forthnet alla pls osoi menete notia proasteia parte oti'dipote allo afiste to dslam tis forthnet isixooooooooo
laantonios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 χεχε thanx comfuzio. Άλλες 5 ψήφους στη forthnet και θα πάω για αυτό...και μάλλον το ασύρματο.
Arxon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 απο εμενα θα παρεις μια ψηφο για την hol. Και αν ανοικεις ειδικα στις περιοχες που ισχυει η προσφορα για την 4Μ γραμμη,με κλειστα τα ματια. Και η Forthnet καλη ειναι. Αναμεσα σε αυτες τις δυο να κινηθεις με εμφαση στην 4ΜB γραμμη φιλε μου.
laantonios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ok thanx πάω για forthnet. Ευχαριστώ παίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.