tsotrilos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Exω ενα w800i και σημερα κατεβασα και περασα στο memory stick απο το pc κατι παιχνιδια και θεματα.Απο ωρα που την εβγαλα απο το card reader και την εβαλα στο κινητο το κινητο σεν δεν την "βλεπει" με τιποτα...οπως επισης και το card reader...δεν εκανα ουτε format ουτε κατι που θα μπορουσε να δικαιολογησει το οτι δεν διαβαζεται...καιμια ιδεα παιδες;;;
firewalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μήπως έπρεπε να κάνεις ασφαλή κατάργηση πριν βγάλεις την μνήμη; Το έχω δεί να γίνετε σε usb stick. Επανήρθε μετά από repartition και format. Τα δεδομένα είχαν όμως χαθεί.
tsotrilos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 οταν λες ασφαλη καταργηση; θα προσπαθουσα να κανω format αλλα το pc αρνηται πισματικα να την διαβασει...
sam sam Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 dokimases na ti "bris" meso usb-kinito??? (kai oxi apo card reader.) mipos ebgales apotoma thin carta? kane format stin karta oxi meso pc alla mesa apo to kinito soy.an den tin dibazei kane epanekinisi sto kinito prota exontas tin karta kai epita an den ginei kati xoris tin karta... {simiosi: otan bazeis tin karta sto kinito sou to kinito kolaei gia liga defterilepta?} apantise stis erotiseis kai kati (isos) mporoume na kanoyme!!! allios(an den katafereis tipota) pigene me tin egiisi sou se kanena katastima
tsotrilos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Απο το καλωδιο του κινητου δεν δοκιμασα γιατι δεν το εχω μαζι... Δεν την εβγαλα αποτομα (ετσι θυμαμαι τουλαχιστον) Format απο το κινητο δν μπορω να κανω γιατι δεν την βλεπει καθολου... Εκανα επανεκινηση και με την καρτα μεσα αλλα και χωρις,χωρις να αλλαξει κατι...και οσον αφορα το κολημα που ειπες το ειχα παρατηρησει και εγω οτι το εκανε αλλα τωρα μολις την βαζω μεσα στο κινητο δεν καταλαβαινει χριστο...δεν κολαει καθολου...γιατι πολυ απλα απο οτι φαινεται δεν την βρισκει...Α και κατι αλλο την εβαλα σε ενα P800 μπας και δω φως και οταν του ζητησα να κανει format μου εβγαλε οτι η καρτα ειναι κατεστραμενη!!!??? Πως διαλο το εκανα αυτο;;; Με βλεπω να το στελνω στην μαμα του για επισκεψη και με την ευκαιρια να μου φτιαξουν και το καταραμενο το joy... Αλλα αυτο που με καιει πιο πολυ ειναι να μην χασω τις φωτο μου.........
sam sam Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 kai εσυ προβλημα με το joy... και εμενα μου εχει σπασει τα νεβρα! οσο για τισ φοτο σου μαλλον χα8ηκαν...90%... επρεπε να τισ ειχεσ αποθηκευσει...εγω εχω χασει χωρισ να κανω τιποτα καμια 35αρια αρχεια... αλλα με την τελεφταια αναβαθμηση που του εκανα δεν κσαναπαρουσιαστικε τετοιο πρβλημα... εχουμε 2 χρονια εγγυηση για το κινητο μας το καλιτερο που εχεισ να κανεισ ειναι να το πασ στο καταστημα που το αγορασεσ....και εν 8εσ μια σημβουλη μην αναφερεισ κατα γραμμα το γεγονοσ,δεν χρειαζεται να πεισ οτι εγγινε με τον υπολογιστη...θα μπλεξεισ περισσοτερο(εχω προσωπικη εμπηρια) πεσ οτι εγινε ξαφνηκα!!!....
tsotrilos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 επειδη παιζει βιασυνη θα σε ευχαριστησω προς το παρον για την βοηθεια σου και το βραδακι θα γραψω περιστατικο για το "εγινε ξαφνικα"... οπως και να εχει ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.