Προς το περιεχόμενο

Πως βρίσκω από τον Αριθμό το όνομα ?

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κατερινα ειχα πεσει σε πολυ ευγενικο υπαλληλο και ψαξαμε εναλακτικα μηπως ειναι καταχωρημενο και με αλλο ονομα αλλα τιποτε.

Δεν ειναι σηριαλ εδω αλλα προσπαθουμε να βρουμε ποιος ειναι ο καλυτερος με στοιχεια και οχι με λογια μονο.

Οταν λες

Ως προς τα τηλέφωνα των άλλων παρόχων στο 11888 το αν θα είναι καταχωρημένα εξαρτάται απο τον πάροχο αλλά και από τον κάτοχο του τηλεφώνου

τι εννοεις ???

OK τότε.

Εννοώ ότι αν ο πάροχος δεν δώσει τα στοιχεία δεν φταίει ο ΟΤΕ που δεν είναι καταχωρημένα και μόλισα και για τον κάτοχο του τηλεφώνου γιατί δεν γνωρίζω μήπως πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή του για να στείλει τα στοιχεία του ο πάροχος στο 11888. Κι έτσι να μην είναι, αν η forthnet δεν ενημερώσει τον ΟΤΕ για νέες καταχωρήσεις δεν φταίει ο ΟΤΕ.

Τελικά με αυτό που δεν έβρισκες πως το βρήκες? Μήπως ήταν σε άλλη επωνυμία ή μετα ίδια ακριβως στοιχεία βρέθηκε στο 11880?

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
OK τότε.

Εννοώ ότι αν ο πάροχος δεν δώσει τα στοιχεία δεν φταίει ο ΟΤΕ που δεν είναι καταχωρημένα και μόλισα και για τον κάτοχο του τηλεφώνου γιατί δεν γνωρίζω μήπως πρέπει να δώσει την συγκατάθεσή του για να στείλει τα στοιχεία του ο πάροχος στο 11888. Κι έτσι να μην είναι, αν η forthnet δεν ενημερώσει τον ΟΤΕ για νέες καταχωρήσεις δεν φταίει ο ΟΤΕ.

Τελικά με αυτό που δεν έβρισκες πως το βρήκες? Μήπως ήταν σε άλλη επωνυμία ή μετα ίδια ακριβως στοιχεία βρέθηκε στο 11880?

Με ακριβως το ιδιο ονομα τα βρηκα και ειναι ιδιωτης. Εγω που δεν εχω ΟΤΕ δεν ρωτηθηκα απο κανενα αν θελω να δωσω το τηλ μου για τον ΟΤΕ που το ειχα παρει. Σου στελνω με pm το τηλ μου και το ονομα που εψαχνα για να δεις κι εσυ.

Δημοσ.
Με ακριβως το ιδιο ονομα τα βρηκα και ειναι ιδιωτης. Εγω που δεν εχω ΟΤΕ δεν ρωτηθηκα απο κανενα αν θελω να δωσω το τηλ μου για τον ΟΤΕ που το ειχα παρει. Σου στελνω με pm το τηλ μου και το ονομα που εψαχνα για να δεις κι εσυ.

ΟΚ θα τα ψάξω κι εγώ να τεστάρουμε το database του ΟΤΕ...

Δημοσ.
μπορει κανεις να με βοηθησει να καταλαβω σε ποια χωρα βρισκεται ενας αριθμος

+3366

εψαξα τα διεθνη αλλα δεν ειμαι σιγουρη αν ειναι γαλλια :confused:

Επίσης εντέλως πληροφοριακά για πληροφορίες καταλόγου εξωτερικού είναι το 11889.

Δημοσ.
boyskulllogo.gif

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν gianni platano, είδα σήμερα στην δουλειά τα τηλέφωνα που μου είπες.

Το δικό σου το βρήκα και ήταν καταχωρημένο στους εναλλακτικούς παρόχους.

Το άλλο δεν υπήρχε πουθενα.

Υποπτεύομαι πως ανήκει κι αυτό σε πάροχο και δεν έχει ενημερωθεί η καταχώρηση.

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λοιπόν gianni platano, είδα σήμερα στην δουλειά τα τηλέφωνα που μου είπες.

Το δικό σου το βρήκα και ήταν καταχωρημένο στους εναλλακτικούς παρόχους.

Το άλλο δεν υπήρχε πουθενα.

Υποπτεύομαι πως ανήκει κι αυτό σε πάροχο και δεν έχει ενημερωθεί η καταχώρηση.

Και γιατι οταν παιρνω το 11888 και δινω τον αριθμου μου να μου πουν σε ποιον ανηκει δεν τον βρισκουν ???

Δημοσ.
Και γιατι οταν παιρνω το 11888 και δινω τον αριθμου μου να μου πουν σε ποιον ανηκει δεν τον βρισκουν ???

Μάλλον τυχαίνεις σε άσχετους που ξεχνάνε να ψάξουν στους παρόχους.

Σου στέλνω σε πμ την καταχώρηση που βρήκα.

Δημοσ.

Μόνο μην βρίσεις τον επόμενο που δεν θα το βρει γιατί είναι κρίμα και λογικό να σου ξεφύγει πάνω στον φόρτο της δουλειάς. Πες του απλά να κοιτάξει και στους παρόχους.

Δημοσ.
Μόνο μην βρίσεις τον επόμενο που δεν θα το βρει γιατί είναι κρίμα και λογικό να σου ξεφύγει πάνω στον φόρτο της δουλειάς. Πες του απλά να κοιτάξει και στους παρόχους.

Οπως σου ειπα και με pm ο καθενας περπει να ξερει την δουλεια του χωρις υποδειξεις. Οταν ψαχνω ενα αριθμο δεν ξερω αν ειναι στον ΟΤΕ ή οχι.

Παντως τιμη σου που υπερασπιζεσαι τον εργοδοτη σου.

Δημοσ.
Οπως σου ειπα και με pm ο καθενας περπει να ξερει την δουλεια του χωρις υποδειξεις. Οταν ψαχνω ενα αριθμο δεν ξερω αν ειναι στον ΟΤΕ ή οχι.

Παντως τιμη σου που υπερασπιζεσαι τον εργοδοτη σου.

Ναι έχεις δίκιο, απλά καμιά φορά όταν τη τηλεφωνήμτα πέφτουν βροχή και ζαλίζεσαι μπορεί να σου ξεφύγει και κάτι.Άνθρωποι είμαστε...

Πάντως δεν υπερασπίζομαι σε καμία περίπτωση τον εργοδότη μου, ειδικά τον ΟΤΕ δεν θα τον υπερασπιζόμουν πΟΤΕ. Τον ανώνυμο συνάδελφο υπερασπίζομαι που πάνω στον φόρτο της δουλειάς μπορεί να του ξέφυγε κάτι. Είναι κουραστικό να δέχεσαι συνεχή τηλεφωνήματα χωρίς να παίρνεις ανάσα. Μου έχει τύχει να μου ξεφύγει κι εμένα κάτι και ο πελάτης να μου πει "Πες μου την θέση σου" (και καλά για να κάνει καταγγελία). Δεν έχω ξαναμισήσει τόσο άνθρωπο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...