Προς το περιεχόμενο

Πως βρίσκω από τον Αριθμό το όνομα ?

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα πια οι χρεώσεις του 11888 είναι οι εξείς:

0,79 από σταθερό ΟΤΕ,

0,69 από άλλο πάροχο και 1,33 από κινητό.

η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο, με ελάχιστη χρέωση τα 60''.

Όταν μας ζητάτε να σας συνδέσουμε, η χρέωση συνεχίζεται κανονικά..

Αλλά δυστυχώς αυτό δεν το ξέρουν όλοι :(

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:34 ----------

Αν θέλεις, μπορείς να δηλώσεις στον ΟΤΕ να μην εμφανίζει τη διεύθυνσή σου.

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Mηπως ξερετε πως μπορουμε να βρουμε το ονομα απο αριθμο αλλου παροχου(πχ forthnet) γιατι στο whitepages.gr δεν τα βγαζει.

Καποιοες υπηρεσιες 118..... εκτος αυτη του ΟΤΕ εχουν καταχωρημενους και συνδρομητες αλλων εναλακτικων.

Δημοσ.
Καποιοες υπηρεσιες 118..... εκτος αυτη του ΟΤΕ εχουν καταχωρημενους και συνδρομητες αλλων εναλακτικων.

Κάνεις λάθος. Και στου ΟΤΕ έχει καταχωρήσεις που ανήκουν σε εναλλακτικούς παρόχους,

όμως όχι το 100% αυτών.

(δουλεύω στο 11888)

Δημοσ.
Κάνεις λάθος. Και στου ΟΤΕ έχει καταχωρήσεις που ανήκουν σε εναλλακτικούς παρόχους,

όμως όχι το 100% αυτών.

(δουλεύω στο 11888)

Εμενα μολις εφυγα απο τον ΟΤΕ με εσβησαν και απο την σελιδα στο internet και απο το 11888.Με τι κρητηρια εχουν καταχωρησεις ορισμενων μονο ?

Δημοσ.

kai eγω εναλακτικων δεν εχω δει.για να το λεει η κατερινα παντως θα υπαρχουν.απλα πανω στην αιτηση μηπως υπαρχει τιποτα που να τσεκαρεις για να μην φενεται στο whitepages.

Δημοσ.
kai eγω εναλακτικων δεν εχω δει.για να το λεει η κατερινα παντως θα υπαρχουν.απλα πανω στην αιτηση μηπως υπαρχει τιποτα που να τσεκαρεις για να μην φενεται στο whitepages.

Στην δικη μου αιτηση προς netone δεν υπηρχε τετοιο κουτακι περι μη δημοσιευσεως σε καταλογο του ΟΤΕ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:06 ----------

Πηρα το πρωι απο το γραφειο το 11888 του ΟΤΕ και ζητησα ενα τηλ στην Λυκοβρυση Αττικης με ονομα και οδο. Μου ειπαν οτι δεν το εβρισκαν. Πηρα το 11880 και το βρηκαν αμμεσως . Υπαρχει καποιος λογος να παιρνομε το 11888 ??????

Δημοσ.
Στην δικη μου αιτηση προς netone δεν υπηρχε τετοιο κουτακι περι μη δημοσιευσεως σε καταλογο του ΟΤΕ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:06 ----------

Πηρα το πρωι απο το γραφειο το 11888 του ΟΤΕ και ζητησα ενα τηλ στην Λυκοβρυση Αττικης με ονομα και οδο. Μου ειπαν οτι δεν το εβρισκαν. Πηρα το 11880 και το βρηκαν αμμεσως . Υπαρχει καποιος λογος να παιρνομε το 11888 ??????

Αχ αυτός ο ΟΤΕ... όλο "νούμερα" μας κάνει.

Δημοσ.

Που πολλες φορες πληρωνουμε τζαμπα λογω ελλειπους ενημερωσης τους.

Αχ αυτός ο ΟΤΕ... όλο "νούμερα" μας κάνει.

Ρε παιδιά αυτή η μόνιμη γκρίνια έχει καταντήσει βαρετή, λες και βλέπω το ρετιρέ του Δαλιανίδη.

Γιάννης Platano καταρχάς μπορεί να έτυχε να έπεσες σε κανέναν καινούριο ή να έτυχε να μην το βρει όπως θα μπορούσε να τύχει και στο 11880. Πάντως επειδή δουλεύω στο 11888 και ξέρω, ο ΟΤΕ είναι ο καλύτερος σε αυτή την υπηρεσία. Κι εμένα μου έχει τύχει να μην βρω κάτι εύκολο επείδή έτυχε να παρανοήσω κάτι ή να αργίσω επειδή κοίταξα καταλάθος σε λάθος πόλη, αλλα αυτά είναι το 0,1% των περιπτώσεων.

Με παίρνουν κάτι μίζεροι πελάτες και είναι νευριασμένοι απο την αρχή παρακαλώντας να γίνει η στραβή για να βρίσουν λες κι εγώ δεν κάνω ότι μπορώ για να τους εξυπηρετήσω καλύτερα. Αλλά άμα ο άλλος είναι μίζερος θα νευριάσει ακόμα και χωρίς λόγο ή ακόμα κι αν φταίει ο ίδιος έχοντας δώσει λάθος πκηροφορίες.

Ως προς τα τηλέφωνα των άλλων παρόχων στο 11888 το αν θα είναι καταχωρημένα εξαρτάται απο τον πάροχο αλλά και από τον κάτοχο του τηλεφώνου.

Πάντως έχουμε κατάλογο αλλά όχι 100% πλήρη.

Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτή η μόνιμη γκρίνια έχει καταντήσει βαρετή, λες και βλέπω το ρετιρέ του Δαλιανίδη.

Γιάννης Platano καταρχάς μπορεί να έτυχε να έπεσες σε κανέναν καινούριο ή να έτυχε να μην το βρει όπως θα μπορούσε να τύχει και στο 11880. Πάντως επειδή δουλεύω στο 11888 και ξέρω, ο ΟΤΕ είναι ο καλύτερος σε αυτή την υπηρεσία. Κι εμένα μου έχει τύχει να μην βρω κάτι εύκολο επείδή έτυχε να παρανοήσω κάτι ή να αργίσω επειδή κοίταξα καταλάθος σε λάθος πόλη, αλλα αυτά είναι το 0,1% των περιπτώσεων.

Κατερινα ειχα πεσει σε πολυ ευγενικο υπαλληλο και ψαξαμε εναλακτικα μηπως ειναι καταχωρημενο και με αλλο ονομα αλλα τιποτε.

Δεν ειναι σηριαλ εδω αλλα προσπαθουμε να βρουμε ποιος ειναι ο καλυτερος με στοιχεια και οχι με λογια μονο.

Οταν λες

Ως προς τα τηλέφωνα των άλλων παρόχων στο 11888 το αν θα είναι καταχωρημένα εξαρτάται απο τον πάροχο αλλά και από τον κάτοχο του τηλεφώνου

τι εννοεις ???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...