DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Η αντοχή εξαρτάται απο τη διάμετρο που έχουν τα δισκάκια μέσα στο δίσκο. και απο την κατασκευή της ψύκτρας που διαθέτει, όσον αφορά τις θερμοκρασίες στη προκειμένη περίπτωση
DJJordan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Sorry που αλάζω θέμα, αλλά... Ξέρετε πόσα GB σκληρό δέχεται ένας P3 με (shocket 370); Έχω ακούσει για 60GB αληθεύει; Εγώ θέλω να βάλω 250GB για τα λίγες χιλιάδες mp3's μου και κάνα divx. Να βάλω εξωτερικό usb; θα τον δεί το pc; θα είναι σχετικά γρήγορος; Θέλω να ξέρω αν θα είναι αξιόπιστη μια τέτοια λύση, γιατί καμιά φορα παίζω και σε party's
ItsToasted Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Analogos to motherboard sou. An kai den nomizw na deis panw apo 137. Opote mia kali lisei einai ena eksoteriko kouti i mia karta pci me ipostiriksi gia megalous diksous. Oso gia to kouti, nai einai sxetika grigoro, alla oxi toso grigoro oso i esoteriki sindesi. Protinete kirios gia apothikeutiko xoro.
octavia Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Ο σκληρός δίσκος δεν έχει κανένα πρόβλημα στην εγκατάσταση του στο αυτοκίνητο! Έχω εγκαταστάσεις με κανονικούς σκληρούς 3,5 που δουλεύουν απροβλημάτηστα σε αρκετά αυτοκίνητα εδώ και 1,5 – 2 χρόνια. Υπάρχει εγκατάσταση σε χαμηλωμένο Octavia turbo που δουλεύει εδώ και 2 σχεδόν χρόνια και υπάρχουν και εγκαταστάσεις σε 4Χ4 που βγαίνουν εκτός δρόμου είτε για βόλτα είτε για αγώνα και δεν έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Όσον αφορά την εγκατάσταση κοντά στο sub woofer εάν το sub woofer είναι καλό και όχι της πλάκας (ποιοτικά – μαγνητική θωράκιση κτλ) δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα Στο Octavia ο δίσκος είναι 35-40cm από ένα woofer 750 RMS και δεν έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. Με το sub woofer το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι οι PCI κάρτες εάν υπάρχουν γιατί βγαίνουν από τα slot με άσχημα παρατράγουδα. Θα πρότεινα εάν υπάρχουν PCI κάρτες να δένονται πάνω στο motherboard. Το θέμα της θερμοκρασίας τώρα εάν δεν πάτε σε μια έτοιμη λύση για CarPC που εκεί είναι μελετημένες οι θερμοκρασίες που αναπτύσσονται, προτείνω 2 φανάκια 12cm ένα να βάζει αέρα στην κατασκευή και ένα να βγάζει. Το κόστος τους είναι 20€ και η θερμοκρασία δεν θα ανέβει πάνω από 50 – 60 βαθμούς σχεδόν ποτέ (σε χρήση CarPC πάντα). Φιλικά Γιάννης
DJJordan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 ο δίσκος άντεξε, αλλα έχασα το λειτουργικό λόγω απρόσμενης επανεκκίνησης η οποια απο καταστροφή αρχείου συστήματος (παρολο που είναι sp2 se ntfs) προκάλεσε επαναλαμβανόμενες διακοπές στο δίσκο με τα xp σε πλήρη λειτουργεία το έχω ξαναπάθει πρόσφατα απο τοποθέτηση δεύτερου (άδειου) δίσκου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.