Προς το περιεχόμενο

Ο σκληρός χτυπάει απο sub;

DJJordan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα subwoofer 300W σε 20 εκατοστά απόσταση απο το pc

τα πλαϊνά καπάκια τρέμουν ιδιέτερα όταν έχω δυνατά τη μουσική.

Υπάρχει περίπτωση να χτυπήσει ο σκληρός δίσκος απο τις δονήσεις του sub;

Δημοσ.

τραβηγμένο πολυ....

άλλωστε το επίπεδο "κίνησης" των δονήσεων είναι "ασφαλές" για το δίσκο αν δεν κάνω λάθος.... ίσως κάποιος πιο ειδικός ξέρει να σου πεί !

Δημοσ.

ναι ...αλλα αντέχουν τόσους και τόσους κραδασμούς ...μεταφορές και λοιπά...

εγώ έχω βάλει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές το δίσκο μου σε μια παλιοτσάντα χάρτινη, τον έχω κρεμάσει στο ποδήλατο και έχω διανύσει τουλάχιστον 3χλμ τη φορά !

...είναι πέμπτος χρόνος τώρα που τον έχω (αν και πλέον είναι δεύτερος τη τάξει)

Δημοσ.

Εγώ θα έλεγα ότι κινδυνεύει ο δίσκος σου φίλε DJJordan!

mxpert, έχει τεράστια διαφορά αν κινείται ο δίσκος σβηστός ή αναμμένος.

Δημοσ.

otan einai sbistos o skilos parkarei tis kefales opote einai arketa diskolo na pathei zimia.

Tora oson afora eno doulebei pote den ksereis. Apo osoksero i apostasi kefalis diskou einai mikroteri apo to paxos mias trixas. Ara kalitera na filas ta rouxa sou pou lene.

Eksalou to SUB mporeis na to baleis opou thes me sto domatio, den exei simasia pou, giati tis poli xamiles sixnotites to auti den mporei na katalabei apo pou proerxonte.

Gia auto exoume 1 sub kai alla 5 ixia gia tis ipolipes sixnotites.

Elpizo na boithisa

:)

Δημοσ.
Apo osoksero i apostasi kefalis diskou einai mikroteri apo to paxos mias trixas. Ara kalitera na filas ta rouxa sou pou lene.

Mακάρι να ήταν έτσι φίλε μου (γιατί θα είχαν γλυτώσει χιλιάδες σκληροί δίσκοι)...η απόσταση είναι πολύ μικρότερη!Για να φανταστείς το "λίπος" που αφήνει πίσω το αποτύπωμα του δαχτύλου μας (φαντάσου τώρα κάτι σαν ογκόλιθος) είναι μεγαλύτερο απο την απόσταση δίσκου-κεφαλής!Σάν να πετάει F-16 στα 2 μέτρα με τον μετακαυστήρα κολλημένο στο ΟΝ!Οπότε λογικό είναι κάποια στιγμή να γίνει το κακό...

Δημοσ.

Εγώ έχω το ένα από τα ηχεία μου, που έχει ένα τεράστιο woofer (γύρω στα 30 εκ. διάμετρο), σε απόσταση 20 εκ. από το κουτί, στο οποίο έχω δύο σκληρούς, εδώ και τρία χρόνια. Πολλές φορές βάζω πολύ δυνατά τη μουσική με ανοιχτό βέβαια τον υπολογιστή. Δεν έχει πάθει κάτι μέχρι τώρα.

Δημοσ.
ναι ...αλλα αντέχουν τόσους και τόσους κραδασμούς ...μεταφορές και λοιπά...

εγώ έχω βάλει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές το δίσκο μου σε μια παλιοτσάντα χάρτινη' date=' τον έχω κρεμάσει στο ποδήλατο και έχω διανύσει τουλάχιστον 3χλμ τη φορά !

...είναι πέμπτος χρόνος τώρα που τον έχω (αν και πλέον είναι δεύτερος τη τάξει)[/quote']

Με την διαφορα οτι η κεφαλη δεν ειναι πανω στον δισκο...

Δημοσ.

Παιδιά, για να δώσω κι εγώ μία γνώμη, πιστεύω πως ο,τι και να πω σχετικά με θεωρίες του στυλ "είναι τρίχα η απόσταση κεφαλής-πλατώ κλπκλπ" θα είναι μία π@π@ριά και μισή. Το θέμα είναι στην πράξη τί γίνεται, και εκεί μπορώ να επιβεβαιώσω ότι σε συχνές εγκαταστάσεις OS με τέρμα μουσική από HiFi 2x100W (και να αισθάνεσαι τις μπασιές στο στομάχι) κανένα απολύτως πρόβλημα...

(_BASSstarlet_, είναι "μη μου άπτου, που σημαίνει: μη με αγγίζεις. Φιλικά!!!)

Δημοσ.

:-D

Mε τα carputer που έχουν σκληρό τι γίνεται?

Στο αυτοκίνητο οι 40-50 βαθμοί είναι στάνταρ ειδικά το καλοκαίρι,ενω οι κραδασμοί συνεχείς.

Αυτοί οι δίσκοι δεν θα έπρεπε να βγαίναν off από την πρώτη βδομάδα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...