Dionisos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 1)katevasa to java runtime alla re paidia pws to kanw install? einai *.bin arxeio... kai genika pws kanw install diafores efarmoges pou katevazw? to arxeio onomazetai jre-1_5_0_07-linux-i586.bin Gia na "tre3eis" ena .bin arxeio apla dwse tou permissions gia na ginei executable. Afto mporeis na to kaneis apo ta properties tou arxeiou (me de3i klik, sta permissions). Meta apla me double click 8a ksekinhsei. 8ewrw pws ta .bin arxeia einai mia poly kalh lysh sto "provlhma" tou linux gia ena universal executable, oson afora egkatastaseis programmatwn, wste na ksefygoume apo tis diafores twn deb, rpm, klp... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geokok1981 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δεν δουλευει τελικα το live24 με τους σταθμους......κριμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memos31 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μια χαρα δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μια χαρα δουλευει. Τι έχεις κάνει και δουλεύει? Γιατί σε μένα δούλευε προ ημερών, αλλά απ'ότι φαίνεται κάτι έκαναν και τώρα δεν δουλεύει... Κυρίως για το Supersport FM ενδιαφέρομαι. Σου δουλεύει αυτός ο σταθμός? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Πήγαινε στο αρχείο /etc/fstab και γράψε εδώ τι ακριβώς γράφει' date=' για να σου πω τι πρέπει να αλλάξεις για να τον δει...Λογικά θα χρειαστεί να γράψεις κάτι τέτοιο: > /dev/hdb /media/hdb5 ntfs defaults,iocharset=utf8,rw,umask=000 0 0 Δοκίμασέ το, κάνε μια επανεκκίνηση και γράψε εδώ αν στον είδε...[/quote'] Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα... το έκανα paste όπως ακριβώς το έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δυστυχώς δεν άλλαξε τίποτα... το έκανα paste όπως ακριβώς το έχεις Επανεκκίνηση έκανες? Γράψε εδώ πώς είναι γραμμένο το /etc/fstab... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Gia na "tre3eis" ena .bin arxeio apla dwse tou permissions gia na ginei executable. Afto mporeis na to kaneis apo ta properties tou arxeiou (me de3i klik' date=' sta permissions). Meta apla me double click 8a ksekinhsei. 8ewrw pws ta .bin arxeia einai mia poly kalh lysh sto "provlhma" tou linux gia ena universal executable, oson afora egkatastaseis programmatwn, wste na ksefygoume apo tis diafores twn deb, rpm, klp...[/quote'] Ευχαριστώ μάγκα μου! Δούλεψε κανονικά!... Πριν από λίγο καιρό προβληματιζόμουν αν θα αγοράσω νέο υπολογιστή συμβατό για τα νέα windows ή apple για το MacOS... Αν όλα πάνε κατ'ευχήν νομίζω δε χρειάζεται να κάνω τίποτα από τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Επανεκκίνηση έκανες?Γράψε εδώ πώς είναι γραμμένο το /etc/fstab... χμμ έχεις δίκιο εγώ έχω κάνει λαλακία... Λοιπόν τα περιεχόμενα είναι τα εξής: # /etc/fstab: static file system information. # # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass> proc /proc proc defaults 0 0 /dev/hda2 / ext3 defaults,errors=remount-ro 0 1 /dev/hda5 none swap sw 0 0 /dev/hdc /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0 0 Δοκίμασα να ξαναγράψω τη γραμμή κώδικα που μου υπέδειξες... αλλά δε μπορώ να αποθηκεύσω το αρχείο. Δοκιμάζω να κάνω login ως root από την αρχική οθόνη αλλά μου λέει πως ο διαχειριστής αυτής της ομάδας δε μου επιτρέπει να κάνω login από αυτή την οθόνη... μάλλον πρέπει να κάνω login μέσω console... αλλά πως;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT1807 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δεν σε αφηνει να αποθηκευσεις το αρχειο γιατι δεν το τρεχεις με το προθεμα sudo απο μπροστα.Αντι να γραψεις gedit /etc/fstab γραψε sudo gedit /etc/fstab .Θα σου ζητησει το pass που εβαλες στην εγκατασταση κ θα γινει η δουλεια σου. Τα σέβη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δεν σε αφηνει να αποθηκευσεις το αρχειο γιατι δεν το τρεχεις με το προθεμα sudo απο μπροστα.Αντι να γραψεις gedit /etc/fstab γραψε sudo gedit /etc/fstab .Θα σου ζητησει το pass που εβαλες στην εγκατασταση κ θα γινει η δουλεια σου. Τα σέβη μου Έχεις δίκιο... λοιπόν το έκανα... τα περιεχόμενα είναι πλέον αυτα: # /etc/fstab: static file system information. # # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass> proc /proc proc defaults 0 0 /dev/hda2 / ext3 defaults,errors=remount-ro 0 1 /dev/hda5 none swap sw 0 0 /dev/hdc /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0 0 /dev/hdb /media/hdb5 ntfs defaults,iocharset=utf8,rw,umask=000 0 0 Δοκιμάζω και πάλι να ανοίξω το σκληρό δίσκο και μου βγάζει ξανά: error: device /dev/hdb5 is not removable error: could not execute pmount Το ίδιο ακριβώς βγάζει και στο partition των windows (Έχω χωρίσει τον primary master σε δυο partitions, ένα με windows κι ένα με το ubuntu, κι έχω και έναν ακόμα για backup-το δίσκο για τον οποίο πρόσθεσα τη γραμμή κώδικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memos31 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Τι έχεις κάνει και δουλεύει? Γιατί σε μένα δούλευε προ ημερών, αλλά απ'ότι φαίνεται κάτι έκαναν και τώρα δεν δουλεύει... Κυρίως για το Supersport FM ενδιαφέρομαι. Σου δουλεύει αυτός ο σταθμός? 1. Εβγαλα το Totem Firefox Plugin - gstreamer version απο το synaptic 2. εβαλα το Αutomatix 3.περασα τα AUD-DVD codecs και Mplayer (ΑΠΟ ΤΟ Αutomatix) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Έχεις δίκιο... λοιπόν το έκανα... τα περιεχόμενα είναι πλέον αυτα:# /etc/fstab: static file system information. # # <file system> <mount point> <type> <options> <dump> <pass> proc /proc proc defaults 0 0 /dev/hda2 / ext3 defaults' date='errors=remount-ro 0 1 /dev/hda5 none swap sw 0 0 /dev/hdc /media/cdrom0 udf,iso9660 user,noauto 0 0 /dev/hdb /media/hdb5 ntfs defaults,iocharset=utf8,rw,umask=000 0 0 Δοκιμάζω και πάλι να ανοίξω το σκληρό δίσκο και μου βγάζει ξανά: error: device /dev/hdb5 is not removable error: could not execute pmount Το ίδιο ακριβώς βγάζει και στο partition των windows (Έχω χωρίσει τον primary master σε δυο partitions, ένα με windows κι ένα με το ubuntu, κι έχω και έναν ακόμα για backup-το δίσκο για τον οποίο πρόσθεσα τη γραμμή κώδικα)[/quote'] Πήγαινε στο Σύστημα->Διαχείριση συστήματος-> Disks . Θα σου βγάλει ένα παράθυρο. Πήγαινε και βρες το partition που θες να κάνεις mount(να ενεργοποιήσεις). Πάτα πάνω του και κοίτα δεξιά εκεί που λέει συσκευή και πες μας τι λέει. Σε μένα για παράδειγμα κάποιο λέει: /dev/hda1 σε κάποιο partition. Πες μας αυτό... 1. Εβγαλα το Totem Firefox Plugin - gstreamer version απο το synaptic 2. εβαλα το Αutomatix 3.περασα τα AUD-DVD codecs και Mplayer (ΑΠΟ ΤΟ Αutomatix) Έχεις δίκιο,δουλεύει,αλλά μου δημιουργεί ένα πρόβλημα! Έχω σπαστό ήχο,σε σένα σου δουλεύει καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Πήγαινε στο Σύστημα->Διαχείριση συστήματος-> Disks . Θα σου βγάλει ένα παράθυρο. Πήγαινε και βρες το partition που θες να κάνεις mount(να ενεργοποιήσεις). Πάτα πάνω του και κοίτα δεξιά εκεί που λέει συσκευή και πες μας τι λέει. Σε μένα για παράδειγμα κάποιο λέει: /dev/hda1 σε κάποιο partition. Πες μας αυτό... Λοιπόοον: Στις ιδιότητες λέει συσκευή: /dev/hdb και στα διαμερίσματα λέει: συσκευή: /dev/hdb5 και διαδρομή πρόσβασης: /tmp/disks-conf-hdb5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaxa1982 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Είναι εξωτερικός σκληρός δίσκος? Λοιπόν!Στο fstab, γράψε αυτό που σου έλεγα και πήγαινε στον φάκελο /media και φτιάξε έναν φάκελο με όνομα hda5 αν δεν υπάρχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
memos31 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Έχεις δίκιο,δουλεύει,αλλά μου δημιουργεί ένα πρόβλημα! Έχω σπαστό ήχο,σε σένα σου δουλεύει καλά? Kαμπανα τους ακουω ολους.Μηπως σου λειπει καποιος codecs?Eβαλες τους win32? tassos1978 Δες και μια αυτο αυτο και αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.