Προς το περιεχόμενο

θελω να συνθεσω ενα μικρο πισι

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδες. Λοιπον θελω να φτιαξω ενα μικρο ντεσκτοπ πισι το οποιο να μπορω να το ανεβαζω στην ταρατσα μου να το συδνεω με τιπτοα ηχεια και με την ιδια ευκολια να το κατεβαζω οροφο στο σαλονι μου να το συνδεω με την τηλεοραση κτλ.

Οποτε θελω ενα μικρο μικρο tower. Με ενδιαφερει ναχει ενα επεξεργαστη μετριο, DVD-ROM,μια mobo ,μετρια καρτα γραφικων ,μια καλη καρτα ηχου και μνημουλα να τρεχει αξιοπρεπεστατα.

Τι προτεινετε;;

κατι σαν multimedia pc θελω να το κανω

Δημοσ.

Σου προτείνω, αφού δεν θες το Pc για Games, επεξεργαστή της Intel στα 3.0Ghz, μνήμη RAM DDR400 (Kingston ή OCZ), μπορείς να βάλεις και DDR2-533-. Για VGA πάρε μια Χ1600, και όσο για ηχεία σου προτείνο τα Creative Inspire P5800(5.1). Όσο για το DVD-ROM πάρε το NEC-ND3550A. Αυτά τα ολίγα...

Δημοσ.

ego tha protina na paraminei to pc sto saloni h opoy aloy theleis kai na exeis ta hxeia sth taratsa kai na metafereis asirmata ton hxo gia paradigma exei parei to mati moy ena kit tis logitech to idio mporeis na kaneis kai me thn ikona, toa an se sunferei oikonomika den ksero ayto poy ksro gia to kit toy hxoy einai oti einai konta sta 120 eyro

Δημοσ.

re seiς που θα βρω κατι πολυ μικρα towers ? εχω δει κατι multimedia pcs νομιζω λεγονται? που ειναι κατι πολυ πολυ μικρα

Δημοσ.

sthn stoyrnarh ston apenanti dromo apo to plaisio, ekei sta mikrotera magazakia eixe parei to mati moy mikra towers, alla paei poly kairos. pantws h olh fash me mikro kouti thelei ki pio mikrh mitrikh klp..opote anebainoyn ki oi times...

Δημοσ.

re σεις δε θελω ετοιμο να πληρωσω τα κερατα μου.θα παρω μονος μου κοματια ντιβιντι ρομ κτλ αλα δε ξερω που να βρω τετοιο μικρο ταουερ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...