Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο παιχνίδι απο Blizzard

privateer

Καλύτερο παιχνίδι απο Blizzard  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Καλύτερο παιχνίδι απο Blizzard

• Warcraft
      4
    • Warcraft II
      18
    • Diablo
      10
    • Diablo II
      53
    • StarCraft
      65
    • Warcraft III: Reign of Chaos
      23
    • World of Warcraft
      47

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

μπορώ να έχω παραπάνω απο μία ψήφο?για αρχή πάντως θα ψήφιζα diablo 1 τρελό λιώσιμο σε pc ακόμα και στο Playstasion 1 λολ μετά παεί το warcraft dota ftw και τέλος το wow

Δημοσ.
Ναι, καλα, πεταχτειτε στο gamespot.ψομ και τα λοιπα site να δειτε αν κανενα παιχνιδι ξεπερναει το wow.

Dhladh file mou, epeidh den ksepernaei kanena game to wow sto gamespot.com, emeis apagorevete na exoume gnwmh pio game mas arese pio poly?

Hmarton

(To lew afto an kai paizw wow 1mish xrono)

Δημοσ.

Πρώτο μου post!!!:grin: Η αλήθεια είναι πως η απόφαση είναι όντως πολύ δύσκολη αλλά προσωπικά θα ψηφίσω StarCraft καθώς το θεωρώ το καλύτερο rts που έχει ποτέ κυκλοφορήσει και ως εκ τούτου και αξεπέραστο.

Δημοσ.

μια ψηφος στο WOW απο εμενα αν και ειμουν αναμεσα στο WOW και το Diablo . Κερδισε στα σημεια το πρωτο λογο του οτι 1 1/2 χρονο τωρα συνεχιζει να με καθηλωνει . Τωρα με το xpansion με αποτελιωσε . Το Diablo οταν επεσε στα χερια μου το 2 ειμουν με σπασμενο ποδι σπιτι δεν μπορουσα να παω πουθενα και το ελιωσα αλλιως ισως να μην ειχα ασχληθει ποτε...

Δημοσ.

Αρχικα δηλωνω οτι η blizzard ειναι η αγαπημενη μου εταιρια παραγωγης παιχνιδιων!Παντα ποιοτικη...αψογη....πρωτοπορα!

Anyway....

Ψηφισα starcraft αλλα θελω να δηλωσω οτι λατρευω εξισου ολη τη σειρα diablo,warcraft!

Με εξαιρεση το wow γιατι πολυ απλα δεν μου αρεσει η ιδεα να παιζω με <<τηλεκαρτες>> οπως ευστοχα ανεφερε ενας φιλος στο topic!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...