mangelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν θα ασχοληθεί ξανά με την βιβλιοθήκη του WMP, όμως δεν παύει να είναι μια ανωμαλία και ως εκ τούτου κολλάει το μυαλό... Οι αλλαγές που κάνει κανείς στα αρχεία του (μετατροπές ή αντικαταστάσεις) φαίνεται πως δεν ανταποκρίνονται στην βιβλιοθήκη του προγράμματος. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να παρουσιάζεται μια πλασματική βιβλιοθήκη. Το αρχείο βοήθειας σημειώνει κάπου πως οι όποιες αλλαγές περνούν αυτόματα στην βιβλιοθήκη, αν ο δίσκος του χρήστη έχει διαμόρφωση NTFS. Αυτό βέβαια δίνει την εντύπωση πως είναι κάτι που μπορεί σε άλλη περίπτωση (FAT), να γίνει με το "χέρι". 'Ομως όχι... Όσες φορές προσπάθησα δεν έγινε τίποτε. Αν μάλιστα επιμείνει κανείς σε κάποιο αρχείο που όντως δεν υπάρχει πια στο δίσκο, το πρόγραμμα (μετά από τρείς νομίζω προσπάθειες), παρουσιάζει ένα παράθυρο, που δεν μπορεί να παρουσιαστεί αλλιώς, που ρωτάει αν ο χρήστης θα ήθελε το WMP να σκανάρει ξανά το δίσκο και να ανανεώσει τη βιβλιοθήκη, διαγράφοντας τις άκυρες εγγραφές. Συμφωνείς, περιμένεις, ελπίζεις, αλλά και πάλι τίποτα... Ως εκ τούτου έκανα εγκατάσταση του WinAmp. Κι αυτό όταν, άπ' ότι βλέπω, πολλοί κατεβάζουν πια την καινούργια έκδοση του WMP, δηλώνουν ενθουσιασμένοι, και όπως και να το κάνουμε έχουν έναν player στον δίσκο! Δεν ήταν η πρώτη σκέψη που έκανα, στην προσπάθειά μου να λύσω το πρόβλημα, αφού το πέρασμα από την έκδοση 9 στην 10, δεν έλυσε το πρόβλημα της βιβλιοθήκης που παραμένει αναλοίωτη. Έχει κάποιος εγκαταστήσει την καινούργια έκδοση του WMP; Έχουν άραγε λυθεί αυτά τα προβληματα; Ή μήπως είναι κάτι που μπορεί τελικά να αλλάξει, ανεξάρτητα από την έκδοση που χρησιμοποιεί; Ευχαριστώ... Και επίσης κάτι ακόμα. Η εγκατάσταση του WinAmp αχρηστεύει τα αντίστοιχα media-πλήκτρα του πληκτρολογίου. Ή μήπως όχι;
question mark Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 H εγκατάσταση του winamp δεν αχρηστεύει κάνενα απολύτως media πλήκτρο του keyboard. Απεναντίας τα media πλήκτρα του keyboard σου (stop, play, next, preview κλπ) μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις στο winamp. Για τη βιβλιοθήκη του wmp την είχα χρησιμοποιήσει και 'γω αλλά απογοητεύτηκα αφάνταστα και έτσι δε μπαίνω στο κόπο να τη ξαναδοκιμάσω.
Marcos_Aurilius Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Για να περαστούν οι αλλαγές αρχείων κάποιων φακέλων αυτόματα στην βιβλιοθήκη, πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το Monitor Filders από τα properties του ΜP. Επειδη δεν μου αρέσει να σκανάρεται ο δίσκος μου χωρίς την άδειά μου, δεν έχω δοκιμάσει το συγκεκριμένο feature. Αν όμως δεν το χρησιμοποιείς, προφανώς και η library δεν θα ανανεώνεται αυτόματα για τις αλλαγές που κάνεις στα αρχεία σου. Οπότε, θα σβήνεις με το χέρι από την library τα τραγούδια που άλλαξαν, και θα τα ξαναπροσθέτεις απλά παίζοντας τα μία φορά (αφού ενεργοποιήσεις την επιλογή Αdd music files to library when played)...
thanocaster Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 tha proteina tin xrisi enos ek twn eksairetikwn media monkey i moodlogic. Emeina afwnos otan ekana to perasma mp-winamp se media monkey. Apla koryfaia gia media libraries.
mangelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Για τον question mark: Ναι, πράγματι τα πλήκτρα δουλεύουν (ευτυχώς). Ευχαριστώ γιατί είχα μείνει με την εντύπωση (τα χτύπησα βέβαια, ίσως όχι όσο έπρεπε!) πως όχι. Για την βιβλιοθήκη συμφωνούμε. Τι να πω... Για τον Markos_Aurilius: Αν με τα properties εννοείς τις Επιλογές από τα Εργαλεία, δεν νομίζω ότι λύνει το πρόβλημα. Το δικό μου τουλάχιστον. Παρακολουθεί πράγματι έναν φάκελο. Παρουσιάζει βέβαια κι άλλα αρχεία ήχου, που ενώ δεν είναι μικρά, δεν είναι μουσική, δεν θέλω να βρίσκονται εκεί. Αλλά δεν είναι αυτό που με ενοχλεί στ' αλήθεια. Ειναι πως ότι και να γίνει δεν μπορώ να αποφύγω τις άκυρες εγγραφές, είτε έτσι είτε αλλιώς.Και το χειρότερο για μένα πρόκειται για ίδιες εγγραφές με άλλη κατάληξη. Πρόκειται δηλαδή για αρχεία wma που πια δεν υπάρχουν! Δεν γίνεται τίποτα! Φίλε Thanocaster τώρα "παίζω" με το WimAmp! Σας ευχαριστώ όλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.