Προς το περιεχόμενο

Media Player 10 χοντρό κόλλημα

Italos20v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχθές δυστυχώς έκανα format στο pc καθώς ούτε να bootarei δεν μπορούσε. Σήμερα λοιπόν το πρόβλημα που διαπίστωσα είναι πως όταν πάω να ανοίξω οποιαδήποτε ταινία η αρχείο .avi ο media player κολλάει και τραβάει το 100% της Cpu. Με τον ίδιο τρόπο συμπεριφέρεται και το PowerDvd επομένως δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα του media player απλά. Παρολαυτά εγώ τον έκανα uninstall και install αλλα τα ίδια. Επίσης πρόβλημα codec πάλι δε νομίζω να είναι καθώς έχω κάμποσα και ούτως η άλλως όταν πατάω ένα κλικ πάνω στο αρχείο στα details του file βλέπω το preview, γεγονός που δεν έπρεπε να συμβαίνει αν δεν είχα το κατάλληλο codec. Εγώ προσωπικά έχω στερέψει από ιδέες και σιγά σιγά τελειώνει κι η υπομονή. Η πιο καλή λύση που σκέφτομαι αυτήν την στιγμή είναι μπαλκόνι και 4 ορόφους sky diving και χωρίς αλεξίπτωτο . Τι λέτε? Έχετε καμια καλύτερη ιδέα?

Δημοσ.

Loipon diapistwnw meta lypis oti ama vgalw ta drivers tis kartas oi tainies paizoune kanonika. Molis ta ksanavalw kollane ta panta molis paw na anoiksw arxeio video opoioudipote eidous. ANy ideas?

Δημοσ.

Media Player 10; Δεν ξέρω αλλά τον θεωρώ την πιο πατάτα player που βγήκε ποτέ! Τον εγκατέστησε ο σύζυγος και δεν καταλαβαίνει να τον βγάλει να βάλουμε τον 9 που είναι -κατ'εμέ- πολύ καλύτερος!

Σε μένα δεν λέει να παίξει τα avi. αρχεία, οπότε και εγκατέστησα άλλον player (BSplayer), που είναι κατά πολύ μικρότερος σε όγκο και κατά πολύ ανώτερος σε λειτουργικότητα ακόμη και απ'το PowerDVD (που κι αυτό δεν λέει να παίξει τα avi.).

Μάλλον θα έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών σου, γιατί κι εμένα ο τεχνολόγος μηχανικός ηλεκτρολόγος κόψε-ράψε σύζυγος, αποφάσισε να αλλάξει την κάρτα προκειμένου να βλέπουμε την επιφάνεια εργασίας και στην οθόνη του υπολογιστή και στην οθόνη της τηλεόρασης! :)

Yστερόγραφο: Aς μην ληφθεί και πολύ υπ'όψιν το σχόλιο μου, απλά την αγάνακτησή μου ήθελα να εκφράσω και εγώ με τον Media Player 10! :oops:

Δημοσ.

Συμφωνώ με τη mariaTS...Βάλε τον bsplayer και θα βρεις την υγειά σου....:) Εγώ προσωπικά με τον media player 10 δεν έχω πρόβλημα,αλλά συνήθως avi ,rmvb λοιπά αρχεία τα βλέπω με τον bsplayer....

Δημοσ.

Ουτε εγω πολυσυμπαθω τον Media Player 10 αλλα σε καμια περιπτωση δε πιστευω οτι ο 9 ειναι καλυτερος :-? και ουτε οτι καποια βιντεο που δε μπορει να τα παιξει ο 10 θα τα παιξει ο 9, δεν ισχυει αυτο... Καποιο προβλημα των codecs θα ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Φιλε Italos20v, δοκιμασε να γραψεις το K-Lite Codecs Pack, μπορει να σε βοηθησει και να στρωσει το μηχανημα σου...

Δημοσ.
Ουτε εγω πολυσυμπαθω τον Media Player 10 αλλα σε καμια περιπτωση δε πιστευω οτι ο 9 ειναι καλυτερος :-? και ουτε οτι καποια βιντεο που δε μπορει να τα παιξει ο 10 θα τα παιξει ο 9, δεν ισχυει αυτο... Καποιο προβλημα των codecs θα ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις.

αυτό είναι και το πιο λογικό άλλωστε !

Δημοσ.

Loipon paidia to provlima to elysa meta apo liwsimo. den itane provlima codec kathws kai to k-lite codec eixa dokimasei alla kai polla alla. Eixa ftasei sto simeio mexri na kanw flash to bios tis kartas me allo ki epeidi den evriska to mama evala ena pou tin kanei na ksekinaei me 500mhz core kai 700mhz mnimis (mia 6600 apli sparkle marka) alla oute ayto to elyse to provlima. Oute o Media player eftaige opws eixa pei kathws to idio provlima eixa kai me to quicktime alla kai me to Power dvd.

To provlima itan sta drivers tis kartas ixou! Ginotane to eksis. Otan fortwna drivers stin karta grafikwn ginotane kapoio conflict kai kollage to systima molis anoige kapoios player. Ama den evaza drivers stin karta grafikwn ola OK. Telika allaksa se mia apelpida prospatheia drivers kai stin karta ixou ki ESTRWSE ws dia mageias. Ola ta koula se emena symvainoune.

Telospantwn, ithiko didagma: An kapoios exei provlima me 100& CPU load apo kapoion media player as tsekarei ta drivers twn syskeywn tou. Kapou ekei vrisketai to provlima.

Sas eyxaristw olous gia tis apantiseis sas, telos kalo ola kala.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...