Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για ADSL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φιλοι

Εχω εδω και 4 χρονια συνδεση ISDN απο την οποια ειμαι ευχαριστημενος αφου

α)οταν συνδεομαι στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα

β)η γραμμη ISDN μου δινει αναγνωριση κλησεων

γ)η ταχυτητα του ΙΝΤΕΡΝΕΤ για τα δικα μου μεχρι τωρα ενδιαφεροντα ηταν ικανοποιητικη .

Νομιζω ομως οτι ειναι πλεον καιρος να αποκτησω συνδεση ADSL αφου οι τιμες εχουν πεσει αρκετα

αλλα και οι δυνατοτητες μιας συνδεσης ADSL ειναι πολυ περισσοτερες . Θα ηθελα τη βοηθεια και

οσο γινεται πιο απλες απαντησεις στα παρακατω ερωτηματα

α)να κρατησω το Netmod η να μετατρεψω αρχικα τη γραμμη σε PSTN ;

β)αν επιλεξω το δευτερο (για να απαλλαγω απο το Netmod αλλα και να εχω μικροτερη χρεωση ) τι

πρεπει να κανω ωστε να εχω αναγνωριση κλησεων; (θα ηθελα να με ενημερωσετε αν πρεπει να τη

ζητησω χωριστα η ειναι μεσα στη γραμμη ADSL)

γ)ποια συνδεση προτεινετε για αρχη ;

Ευχαριστω προκαταβολικα καθενα που θα με βοηθησει .

Δημοσ.

Νομιζω ομως οτι ειναι πλεον καιρος να αποκτησω συνδεση ADSL αφου οι τιμες εχουν πεσει αρκετα

αλλα και οι δυνατοτητες μιας συνδεσης ADSL ειναι πολυ περισσοτερες . Θα ηθελα τη βοηθεια και

οσο γινεται πιο απλες απαντησεις στα παρακατω ερωτηματα

α)να κρατησω το Netmod η να μετατρεψω αρχικα τη γραμμη σε PSTN ;

Αν δεν εχεις προβλημα με τα 8 ευρω παραπανω παγιο το διμηνο κρατα το.

β)αν επιλεξω το δευτερο (για να απαλλαγω απο το Netmod αλλα και να εχω μικροτερη χρεωση ) τι

πρεπει να κανω ωστε να εχω αναγνωριση κλησεων; (θα ηθελα να με ενημερωσετε αν πρεπει να τη ζητησω χωριστα η ειναι μεσα στη γραμμη ADSL)

Την ζητας απο τον ΟΤΕ.Εχει παγιο καθε μηνα.Γνωμη μου καλυτερα να κρατησεις ISDN γιατι ειναι καλυτερο κυκλωμα(κ αναγνωριση κλησης) κ επισης γιατι το rollback σε PSTN εχει κοστος νομιζω 20 ευρω.

γ)ποια συνδεση προτεινετε για αρχη ;

Ευχαριστω προκαταβολικα καθενα που θα με βοηθησει .

Υπαρχουν παρα πολλα πακετα.Εγω προσωπικα εβαλα Forthnet.Αν ψαξεις στο Forum θα βρεις απειρες γνωμες.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Μην αλλαξεις σε PSTN δεν αξιζει ασχετα που πληρωνεις για να αλλαξεις.Τωρα οσον αφορα adsl εισαι φοιτητης?Τοτε μπορεις να πας σε φοιτητικο πακετο,δεν εισαι?παλί εχεις πολυ καλες προσφορες ειτε απο:

οτενετ,forthnet,vivodi,conn-x,και πολλα αλλα υπαρχουν καλες προσφορες.

Πρωσοπικα βαλε μια οτενετ για 4 μηνες με 80 ευρω προπληρωση ολα μεσα στο πακετο δες τι παιζει και οταν περασουν οι 4 μηνες βλεπεις και πρατεις,δλδ μην δεσμευτεις για μεγαλο χρονικο διαστημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...