aposal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ΕΧΩ ΕΝΑ Laptop Piii ΣΤΑ 1000 ΜΗΖ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΩ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΣΑΝ Vga ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΒΥΣΜΑ Vga. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Eχει εξοδο VGA το laptop σου? Οταν λες χαλασμενο, εννοεις στην οθονη δεν αναβει? Καλως ηρθες στο forum, καλυτερα ειναι να μην γραφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ ειναι σα να φωναζεις ;-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Slump Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Θέλει να βγάλει την οθόνη και να την έχει ως οθόνη για άλλον υπολογιστή. Λυπάμαι αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρεις. Ήθελα να βγάλω μια 15" 1440x1024 από ένα vaio για να έχω ανάλυση σε μικρό μέγεθος αλλά η ιδέα ξεχάστηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
REDBOUL Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 sigoyra eykola den pisteuw na einai,giati ektos apo to vga kalwdio poy tha thes na ftiakseis ha prepei na se apasxolisei kai to reyma poy tha prepei na dwseis sthn othoni,logika me metasximatisth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposal Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 εχει έξοδο vga. Το laptop χάλασε οταν το το συνδεσα με εξωτερικη οθονη tft χωρις να ρυθμίσω το refresh rate. οφειλω να πω οτι το αρχικό λειτουργικό του μηχανήματος ηταν τα milenium, ενώ εγώ εγκατεστησα τα xp. Αυτό που συνεβει ηταν να καεί ο επεξεργαστής διότι τον δοκίμασα σε αλλο μηχάνημα σταθερό και δεν ετρεχε. Το laptop δεν ανόιγει καθόλου δηλαδή δεν μπαίνει ουτε καν στο BIOS. Η οθόνη δεν πρέπει να έχει κανένα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πολυ απιστευτο μου φαινεται αυτο που σου εγινε, πως καηκε δηλαδη? Μολις το συνδεσες στην TFT καηκε? Μα δε περναει τοσο πολυ ρευμα απο το VGA cable για να σου καψει κατι :-? ασε που οι TFT δε καταλαβαινουν απο refresh rates εκτος αν ειναι σχετικα παλια που απαιτει ρυθμιση 60MHz, αλλα και παλι δε σου καει κατι σου βγαζει μηνυμα για να το ρυθμισεις... Αυτο που ζητας παντως ειναι δυσκολο και απαιτει πατεντες, δε ειναι κατι ουτε συνηθισμενο ουτε ευκολο υλοποιησιμο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.