random Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μου την σπάει γενικά όταν ο άνθρωπος επειδή του έκανε κάτι κάποιος' date=' αυτός αντί να ξεσπάει πάνω του, ξεσπάει σε κάποιο αντικείμενο του !Δεν είναι λίγο κάπως αυτό? Είναι σαν να με χτυπήσεις εσύ και εγώ να σου σπάσω το pc για παράδειγμα![/quote'] Μόνο άκαρδη κ σκ@#λα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω όποια έκανε κάτι τέτοιο! Για πολλούς άντρες το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω απο ένα άψυχο αντικείμενο κ πολλοί/λές αρνούνται να το καταλάβουν.. Αυτό που κατάλαβα εγώ απο τη σποτάκι, ειναι οτι αν η χουλιγκάνα τον είχε μπροστά της τον τύπο θα του τον έκοβε απο τη ρίζα. επειδή δεν μπορεί, του χαλάει το κάρρο. Οπότε, φτηνά τη γλύτωσε ο μάγκας και να μη μιλάει καθόλου. αν ειναι να παραμείνει ά-τομος, ας τις δώσει και το pc, και το βίντεο, και το Ιποντ, και πάμε γι 'άλλες :mrgreen: my POV. τώρα, αν ο μάγκας έχει αλλο pov, οπου το κάρρο εχει την ίδια αξία με άλλα ζωτικά όργανα, ώς "προέκταση" να΄ούμε... πράγματι η τιμωρία ειναι πολύ σκληρή. συμπάσχομεν και κατανοούμε :twisted: :twisted: :twisted:
Narayan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Μπα, αν τον είχε μπροστά της δεν θα τολμούσε να σηκώσει χέρι... γι' αυτό ξεσπάει στο αυτοκίνητό του το οποίο δεν μπορεί να αντιδράσει. Το ξέσπασμα σε άψυχα αντικείμενα εξάλλου είναι δείγμα δειλίας... όταν κάποιος έχει τα @@ ξεσπάει σ' αυτόν που τον νευρίασε.
blueviper Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δεν έχω ούτε δράμι ευαισθησίας να αφιερώσω σε 4 ρόδες...ας το έκανε και γιο γιο να παίζει. Φτάνει να μην το οδηγούσε και θρηνούσαμε τίποτα θύματα! Αν μου έσπαγε τον Amstrad, εκεί θα είχαμε πρόβλημα...
Wolfidis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Καλά ας τολμούσε η γκόμενα να το κανει αυτό στην Christine και θα έβλεπε τι ωραία που θα παιρνούσε μετά.... :twisted: :twisted: βρίσκουν και τα κάνουν... :-P
panagiotis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Τα δαχτυλίδια με μικρά διαμαντάκια κάνουν ωραία σχέδια, ειδικά σε αμάξια με ματ χρώμα. Δανείστηκα ένα και έπαιξα λίγο στο παρκάκι απέναντι από το φιξ. Σε κανένα γυαλιστερό χρώμα δεν κατάφερα να σχεδιάσω όπως ήθελα, αλλά σε κάποια λίγα σκούρα ήταν πολύ εύκολο. Όσο ήμουν επί τω έργω με πλησίασε ένας δημοτόμπατσος και ήθελε να με συλλάβει (!), δεν του κάθησα.. Βοήθησαν βλέπεις και δύο περαστικές που τους άρεσε αυτό που έκανα στο μάζντα καμβά μου, του έλεγαν ότι δεν έχει δικαίωμα να με εμποδίσει, παρά μόνο να φωνάξει μπάτσους. Όταν σταμάτησε το ασφαλίτικο δίπλα μας πρόλαβα να χαράξω από βολάν μέχρι τέρμα πίσω πάνω του. Κρίμα που τα Ξχαράκια τους είναι άσπρα και γυαλιστερά. Η διαφήμιση -συμφωνώ- είναι φύσει απαράδεκτη.
Edgar Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Λέτε να εμπνεύστηκε? Ε οχι ρε π****η μου τον καφέ!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Jimmy_BlinD Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Για τη φωτογραφία με την M3 , γύρευε τι λαμόγιο θα ήταν ο κάτοχος και τι θα είχε κάνει σε αυτόν/αυτή που το διέπραξε. Βέβαια ένα σενάριο είναι αυτό , δε σημαίνει ότι ισχύει στα σίγουρα... Βασικά , για τη διαφήμιση και γενικότερα με τα αυτοκίνητα το έχουν παραξευτιλήσει.... άκου να βάλουν το Ronaldo να διαφημίζει την αμαξάρα το Swift και να σου βγαίνει απο το αμάξι σαν master των πάντων. Αυτό με τη γΚΟμεν@ με το ξύσιμο δεν ξέρω τι να πώ. Ιδέες βάζουνε? Λίγο θέλει ο απλός-χ@ζός τηλεθεατής να το κάνει? Εδώ η καθε μία πατσ@βούρ@ που βγαίνει στο γυαλί φοράει ένα σκ@το-τζίν .. και την επόμενη βλέπεις όλες τις αντίστοιχου επιπέδου με το ίδιο... Με τέτοιες διαφημίσεις ... ΟFF και πάλι ΟFF την TV.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.