aliaser Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Και απ' ότι θυμάμαι' date=' διαφημίζουν το αμάξι και όχι τις γρατζουνιές.Η άλλη διαφήμηση αμαξιού με τις 2 πασχαλίτσες να ζευγαρώνουν παντού, πως σου φαίνεται?[/quote'] από πότε είναι κακό το ζευγάρωμα? Το αμάξι μπορεί να διαφημίζουν αλλά αυτό που σου μένει είναι οι γρατζουνιές.
ControlPanel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 από πότε είναι κακό το ζευγάρωμα? Το αμάξι μπορεί να διαφημίζουν αλλά αυτό που σου μένει είναι οι γρατζουνιές. Εμένα πάντως μου έχουν μείνει οι πασχαλίτσες.
milki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Εμένα πάντως μου έχουν μείνει οι πασχαλίτσες. ναι αλλα και να "ζευγαρωσουν " πασχαλιτσες σε αμαξι δεν θα το καταλαβεις καν, αλλα αν ακποιος σου γδαρει το αμαξι θα το καταλαβεις μια και καλη! οποτε εγω πιστευω οτι ειναι δυο αντιθετα πραγματα!
Narayan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δεν θα ήθελα να βρω τα κατάλοιπα "ζευγαρώματος" επάνω στο βολάν του αυτοκινήτου μου
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Οπότε η επικρατούσα αντίληψη είναι πως η μια διαφήμηση δίνει το κακό παράδειγμα με το να ωθεί τον κόσμο στο να χαράζει αμάξια, η άλλη δε, απλά παρουσιάζει 2 πασχαλίτσες να ζευγαρώνουν χωρίς να υποννοεί τίποτα παραπάνω για να πιάσει καγκούρικο τάργκετ γκρουπ. Πρόσφυγας στη Νορβηγία.
k_w_t Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δεν θα ήθελα να βρω τα κατάλοιπα "ζευγαρώματος" επάνω στο βολάν του αυτοκινήτου μου Ενα πλυσιμο μεσα εξω εχει 10 ευρω πανω κατω Ενα εργοστασιακο βαψιμο αυτοκινητου πανω απο 1000!
Narayan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ενα πλυσιμο μεσα εξω εχει 10 ευρω πανω κατωΕνα εργοστασιακο βαψιμο αυτοκινητου πανω απο 1000! Πλύσιμο εσωτερικού αυτοκινήτου: ?10 Σπρέι ειδικής περιποίησης για δερμάτινο τιμόνι: ?5 Άρωμα καμπίνας αυτοκινήτου: ?8 Η αίσθηση ενός κολλώδους παχύρευστου υγρού στα δάκτυλά σου, όταν στις 07:30 πιάνεις το τιμόνι για να πας στη δουλειά: Ανεκτίμητο Συγνώμη αν έγινα πολύ γραφικός
Melissa_virus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 SpectralQ όντος χαζή διαφήμιση... Αλλά δεν νομίζω ότι τα ζώα που περνάνε με τα κλειδιά και χαλάνε τα cars, περιμένουν την tv για να το κάνουν... Όσο για την διαφήμιση με τισ πασχαλίτσες, φάση έχει
giorgos_k Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 AAAAAAAAAA.....μόλις είδα τη διαφήμιση.... Seriously..δεν θέλω να ξέρω αν γίνονται τέτοια πράγματα στον αληθινό κόσμο! Μόνο άκαρδη κ σκ@#λα θα μπορούσα να χαρακτηρίσω όποια έκανε κάτι τέτοιο! Για πολλούς άντρες το αυτοκίνητο είναι κάτι παραπάνω απο ένα άψυχο αντικείμενο κ πολλοί/λές αρνούνται να το καταλάβουν.. Shame on them! Συμπερασματικά, μου έκατσε κάπως αυτή η διαφήμιση... Cheers
stone Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Απαραδεκτες ειναι οι διαφημισεις που προβαλλουν το αυτοκινητο σαν επιβραβευση του γκριζομαλλη πενηνταρη που δουλευε μια ζωη και επιτελους πηρε την αμαξαρα του και ολοκληρωθηκε σαν αντρας. Απαραδεκτες επισης ειναι οι διαφημισεις που προβαλλουν το αυτοκινητο σαν μεσο ευτυχιας της γυναικας που καθεται παντα στην θεση του συνοδηγου και κοιταει τον αντρα/γκομενο της να οδηγαει και να πλεει σε πελαγη ευτυχιας με ενα βλεμμα σαν να να λεει τι αλλο θελω απο την ζωη.Ο αντρας εντωμεταξυ οδηγαει ευρισκομενος σε νιρβανα αφου εχει την αμαξαρα του και διπλα του μια γυναικαρα να τον θαυμαζει. Ε λοιπον αυτη η διαφημιση ειναι το sequel ολων των προηγουμενων.Παρε τωρα το αμαξι χαρακωμενο αφου σε ποναει τοσο πολυ το αμαξακι σου και ξεχνα και την γκομενα η οποια το εκανε πολυ στυλατα μαλιστα.
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 ρε παιδια επειδη δεν την εχω δει ποτε, κανενα Link για να την κατεβασω υπαρχει;
-nick- Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 πολυ σωστα τα'πε ο stone... Απαραδεκτες επισης ειναι οι διαφημισεις που προβαλλουν το αυτοκινητο σαν μεσο ευτυχιας της γυναικας που καθεται παντα στην θεση του συνοδηγου και κοιταει τον αντρα/γκομενο της να οδηγαει και να πλεει σε πελαγη ευτυχιας με ενα βλεμμα σαν να να λεει τι αλλο θελω απο την ζωη. Aυτο το βλεμμα της 'αποχαυνωμενης αγελαδας'..
giorgos_k Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Απαραδεκτες ειναι οι διαφημισεις που προβαλλουν το αυτοκινητο σαν επιβραβευση του γκριζομαλλη πενηνταρη που δουλευε μια ζωη και επιτελους πηρε την αμαξαρα του και ολοκληρωθηκε σαν αντρας. Απαραδεκτες επισης ειναι οι διαφημισεις που προβαλλουν το αυτοκινητο σαν μεσο ευτυχιας της γυναικας που καθεται παντα στην θεση του συνοδηγου και κοιταει τον αντρα/γκομενο της να οδηγαει και να πλεει σε πελαγη ευτυχιας με ενα βλεμμα σαν να να λεει τι αλλο θελω απο την ζωη.Ο αντρας εντωμεταξυ οδηγαει ευρισκομενος σε νιρβανα αφου εχει την αμαξαρα του και διπλα του μια γυναικαρα να τον θαυμαζει. Ε λοιπον αυτη η διαφημιση ειναι το sequel ολων των προηγουμενων.Παρε τωρα το αμαξι χαρακωμενο αφου σε ποναει τοσο πολυ το αμαξακι σου και ξεχνα και την γκομενα η οποια το εκανε πολυ στυλατα μαλιστα. Γιατί να μην θεωρηθεί επιβράβευση ένα αξιόλογο αυτοκίνητο,για έναν άντρα που τα εκτιμά, απο τη στιγμή που έχει καταφέρει στη ζωή του αυτά που είχε θέσει ως στόχους(οικογένεια, σπίτι, καριέρα...). Θέμα προτεραιωτήτων δεν είναι? 19 χρονων άνθρωπος είμαι κ δεν μπορώ να κρίνω εκ πείρας αλλα έτσι πστεύω. Αυτό με τη γυναίκα ομολογώ οτι δεν το κατάλαβα. Φυσικά κ θα με πονέσει,κ όχι μόνο, να "πάρω" το αμαξάκι μου χαρακωμένο αλλά αυτό θα γινόταν μόνο αν έφτανα τη γκ@#μενα σε τέτοιο σημείο(τα 'θελα κ τα 'παθα δηλαδή). Εφ'όσον λοιπόν ο σωστός άντρας μπορεί να έχει την "αυτοκινητάρα" κ τη γκ@#μενα πού κολλάμε? Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε αυθαίρετες γενικεύσεις νομίζω..φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.