Προς το περιεχόμενο

H Απαράδεκτη διαφήμιση της TOYOTA

SpectralQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αφού είστε κομπλεξικοί και postάρετε το μακρύ σας και το κοντό σας!

edit: Ακούς εκεί "απαράδεκτη" η διαφήμιση επειδή σας είχαν "σπάσει" το αυτοκίνητο κάποτε! Δείτε πιο πέρα λίγο. Δεν βλέπω κανένα topic για το "Destruction" του Ψινάκη. Η γκόμενα σας πείραξε.

Δημοσ.

κοιτα να σου πω

αμα δεν σου αρεσει κατι δεν το φτυνεις καν!

αυτο το topic μας αρεσε αθτο το σχολιασαμε!

εσυ αφου δεν εισαι κομπλεξικος γιατι τα διαβαζεις και γραφεις?

bye

Δημοσ.

bye?

(μπάι μπάι μάι ντάρλινγκ, γιου τόλντ μι γουιθάου σέιμ, ενντ γουένντ εγουέι)

Και εσένα δεν σου αρέσει η διαφήμιση αλλά μιλάς για αυτή.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω αυτοκίνητο, ούτε καν οδηγώ... ειλικρινά την βρίσκω πολύ απαίσια σαν ιδέα! Σε αντίθεση με εκείνη που η κοπέλα με μια δαχτυλιά πέρνει γεύση απ'το αυτοκίνητο (σαν να'ναι παγωτό κεράσι ή φράουλα)! Συγγνώμη που δεν θυμάμαι την μάρκα του αυτοκινήτου, αλλά είναι πολύ γευστική η ιδέα και πιασάρικη! :D

Δημοσ.
milki καλύτερα να postάρεις το βράδυ που θα είσαι "ξύπνιος" γιατι έχεις γίνει χειρότερος και απο την virgo.

Αν δεν σου αρεσει κατι δεν το διαβαζεις!

Καλο θα ηταν σε ενα forum να μην κρινεις τους αλλους ιδιαιτερα οταν εισαι καινουργιος σε αυτο!

Υ.Γ.Καλως ηρθες στο Insomnia

Δημοσ.
Αν και δεν έχω αυτοκίνητο, ούτε καν οδηγώ... ειλικρινά την βρίσκω πολύ απαίσια σαν ιδέα! Σε αντίθεση με εκείνη που η κοπέλα με μια δαχτυλιά πέρνει γεύση απ'το αυτοκίνητο (σαν να'ναι παγωτό κεράσι ή φράουλα)! Συγγνώμη που δεν θυμάμαι την μάρκα του αυτοκινήτου, αλλά είναι πολύ γευστική η ιδέα και πιασάρικη! :D

Το piccanto ειναι!!!

Δημοσ.
Αν δεν σου αρεσει κατι δεν το διαβαζεις!

Καλο θα ηταν σε ενα forum να μην κρινεις τους αλλους ιδιαιτερα οταν εισαι καινουργιος σε αυτο!

Υ.Γ.Καλως ηρθες στο Insomnia

1) Ο ίδιος έλεγε πως κοιμάται όρθιος και δεν λειτουργεί ακόμα.

2) Από πότε η παλαιότητα μετριέται με τα posts και την ημ/νια εγγραφής; Απαγορεύεται να διαβάζω το forum χωρίς να είμαι γραμμένος;

Δημοσ.

1)Να κρινουμε τους αλλους ομως ειναι καπως....

Και το οτι κοιματε ακομα ο χρηστης milki το ειπε μαλλον γιατι μπερδευτηκε

Εγώ νόμιζα ότι είναι καινούργια διαφήμιση!

Ειλικρινά

Καλά κοιμάμαι ακόμα

2) Οχι δεν ισχυει αυτο απλα ενας σεβασμος δεν βλαπτει! Εγω προσωπικα σε μελη παλιοτερα δειχνω καποιο σεβασμο! Πχ σε σενα edgar!

Δημοσ.

εγω πάλι δεν έχω κανέναν σεβασμό στον Edgar :mrgreen: :mrgreen:

και για να τελειώνουμε απο τη στιγμή που ανοίγεις ένα thread να περίμένεις και αρνητική κριτική .... η μαγκιά είναι να πέισεις τους άλλους οτι είσε σωστός και δε λές βλακείες

Btw η παλαιότητα κάποιου φυσικά μετράει ΑΛΛΑ οχι πάντα

ας πούμε και ο xaxanoulis παλιο μέλος είναι

Δημοσ.
milki σου χάραξε κανένας της toyota το αμάξι?

Αν απλά διαφωνείς με το ότι μπορεί κάποιος να παρερμηνεύσει το μήνυμα' date=' ξεκίνα από τις ταινίες με πολυβόλα και κουζινομάχαιρα, συνέχισε με αυτές με σκηνές σεξ και κάνε και μια προληπτική μήνυση στις ιστορικές μην πάρουν αέρα τα φασιστάκια.[/quote']

είναι τελείος διαφορετικό πράγμα να βλέπεις μια ταινία και τελείως άλλο να σου πασάρουν μια διαφήμιση. Σκοπός της διαφήμησης είναι να παρουσιάζεται ως σωστό πρότυπο, κάτι καλό κάτι το οποίο προτείνεις στον αγοραστή. Μια movie δεν το κάνει αυτό τόσο άμεσα. Επειδή μου έχουν τραβήξει και εμένα γρατζουνιά στο αμάξι είναι ότι χειρότερο και άμα δω έναν να το κάνει ακόμα και σε ξένο αμάξι θα τον πλακώσω στις μπουνιές μέχρι που να μην αναγνωρίζεται.

Δημοσ.
Σκοπός της διαφήμησης είναι να παρουσιάζεται ως σωστό πρότυπο, κάτι καλό κάτι το οποίο προτείνεις στον αγοραστή.

Και απ' ότι θυμάμαι, διαφημίζουν το αμάξι και όχι τις γρατζουνιές.

Η άλλη διαφήμηση αμαξιού με τις 2 πασχαλίτσες να ζευγαρώνουν παντού, πως σου φαίνεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...