Προς το περιεχόμενο

H Απαράδεκτη διαφήμιση της TOYOTA

SpectralQ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κοιτα δεν ειναι ετσι αν καποιος εχει λεφτα καλως αλλα αν εσυ δουλευες 2 χρονια και περισσοτερο και εβλεπες το αμαξι σου σε αυτην την κατασταση θα σου αρεσε?

οποτε μην τα λες ετσι!

Δημοσ.

Αυτή η πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να μας κάνουν οι υπεύθυνοι της ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να σταματήσει !!!!

όλα αυτά είναι ένα καλά οργανωμενο σχέδιο - μέσα σε λίγους μήνες απο τη προβολή της διαφήμησης εκκατομύρια άβουλων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θα χαράζουν αυτοκίνητα - Ετσι τα κέρδη απο τα service για την επισκευή τους θα είναι αστρονομικά ...

Επίσις πρότεινω οχι μόνο να απαγορευθεί η διαφήμηση αλλα να φυλακιστούν ισόβια οι δημιουργοί της καθώς και αναστολή για 20 χρόνια της άδειας λειτουργίας όλων των τηλεοπτικών σταθμών που την έχουνε προβάλει -

Δημοσ.
Αυτή η πλύση εγκεφάλου που προσπαθούν να μας κάνουν οι υπεύθυνοι της ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να σταματήσει !!!!

όλα αυτά είναι ένα καλά οργανωμενο σχέδιο - μέσα σε λίγους μήνες απο τη προβολή της διαφήμησης εκκατομύρια άβουλων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο θα χαράζουν αυτοκίνητα - Ετσι τα κέρδη απο τα service για την επισκευή τους θα είναι αστρονομικά ...

Επίσις πρότεινω οχι μόνο να απαγορευθεί η διαφήμηση αλλα να φυλακιστούν ισόβια οι δημιουργοί της καθώς και αναστολή για 20 χρόνια της άδειας λειτουργίας όλων των τηλεοπτικών σταθμών που την έχουνε προβάλει -

Και σε 100 χρόνια δεν θα γίνει αυτό που λες!

Δημοσ.

milki σου χάραξε κανένας της toyota το αμάξι?

Αν απλά διαφωνείς με το ότι μπορεί κάποιος να παρερμηνεύσει το μήνυμα, ξεκίνα από τις ταινίες με πολυβόλα και κουζινομάχαιρα, συνέχισε με αυτές με σκηνές σεξ και κάνε και μια προληπτική μήνυση στις ιστορικές μην πάρουν αέρα τα φασιστάκια.

Δημοσ.

Επίσις η κόπέλα της διαφήμησης πρέπει να λιθοβολιστεί δημοσίως μέχρι θανατου - έτσι θα περάσουμε ένα καλο μηνύμα σε όσους τους μπήκαν ιδέες απο τη διαφήμηση

Δημοσ.

υπάρχει αυτή η διαφήμιση online; δεν την έχω δει και όπως καταλαβαίνετε το τοπικ μου έχει κινήσει την περιέργεια... :)

Δημοσ.
milki σου χάραξε κανένας της toyota το αμάξι?

Αν απλά διαφωνείς με το ότι μπορεί κάποιος να παρερμηνεύσει το μήνυμα' date=' ξεκίνα από τις ταινίες με πολυβόλα και κουζινομάχαιρα, συνέχισε με αυτές με σκηνές σεξ και κάνε και μια προληπτική μήνυση στις ιστορικές μην πάρουν αέρα τα φασιστάκια.[/quote']

ειληκρινα δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις?

μπορει να μην εχω ξυπνησει αλλα ....

Δημοσ.

Εννοώ, πως αν το πρόβλημά σου με την διαφήμηση είναι πως το γκομενάκι κάνει κάτι το οποίο δίνει το κακό παράδειγμα, τότε θα έπρεπε να σε ενοχλούν περισσότερο ταινίες που κάποιος πυροβολεί κόσμο ή φασώνεται με τον γκέυ φίλο του, ή γενικά κάνει κάτι χειρότερο από το να χαράζει ένα αμάξι.

Δημοσ.
Εννοώ, πως αν το πρόβλημά σου με την διαφήμηση είναι πως το γκομενάκι κάνει κάτι το οποίο δίνει το κακό παράδειγμα, τότε θα έπρεπε να σε ενοχλούν περισσότερο ταινίες που κάποιος πυροβολεί κόσμο ή φασώνεται με τον γκέυ φίλο του, ή γενικά κάνει κάτι χειρότερο από το να χαράζει ένα αμάξι.

Μου την σπάει γενικά όταν ο άνθρωπος επειδή του έκανε κάτι κάποιος, αυτός αντί να ξεσπάει πάνω του, ξεσπάει σε κάποιο αντικείμενο του !

Δεν είναι λίγο κάπως αυτό?

Είναι σαν να με χτυπήσεις εσύ και εγώ να σου σπάσω το pc για παράδειγμα!

Δημοσ.
Καλά κοιμάμαι ακόμα

ειληκρινα δεν μπορω να καταλαβω τι θες να πεις?

μπορει να μην εχω ξυπνησει αλλα ....

Σου παίρνει ώρες πάντως να ξυπνήσεις! :-D :-P :-D

Δημοσ.
Μου την σπάει γενικά όταν ο άνθρωπος επειδή του έκανε κάτι κάποιος' date=' αυτός αντί να ξεσπάει πάνω του, ξεσπάει σε κάποιο αντικείμενο του !

Δεν είναι λίγο κάπως αυτό?

Είναι σαν να με χτυπήσεις εσύ και εγώ να σου σπάσω το pc για παράδειγμα![/quote']

και σένα τι σε νοιάζει τι κάνουν οι αλλοι ??? δικο τους θέμα ....

Δημοσ.

στα....... μου.... τι κανουν οι αλλοι!

απλα την γνωμη μου ειπα!

αμα αυτοι δεν αρεσει σε καποιους δεν με απασχολει και πολυ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...