SpectralQ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Έχετε δει τη διαφήμιση του Toyota Avensis? Ναι, αυτή που μια κοπέλα σκαρφαλώνει πάνω σʼ ένα άμοιρο αμάξι και το κάνει τʼ αλατιού στα ξυσίματα μʼ ένα δαχτυλίδι. Προσωπικά με προσβάλει αφάνταστα σαν θεατή, πόσο μάλλον όταν έχω πέσει θύμα τέτοιας απερίγραπτης συμπεριφοράς σε δυο διαφορετικά αυτοκίνητα. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ. :evil: Τι σόι μηνύματα στέλνει? Θα θελα να ʽξερα πόσο θα άρεσε σʼ αυτούς που είχαν αυτή την έμπνευση, να τους συνέβαινε στην πραγματικότητα.
konnak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Προσωπικά αλλάζω αμέσως κανάλι μόλις την δω, ανατριχιάζω απίστευτα με το σκηνικό, I can't watch it through.
milki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εγώ προσωπικά και η σκλεναρικοβα να ήτανε θα την σκότωνα! Δεν μπορείς να ξεσπάς σε άψυχα πράγματα είτε αυτό είναι αμάξι είτε υπολογιστής κ.α Απαράδεκτοι! Αυτοί που μου άρεσε ήταν με τον τζωρτζ κλουνει που άλλαξε την γκόμενα και το κότερο με μια κουτά μαρτίνι
lefterhs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Καταπληκτικη ιδεα και μεγαλο μυαλο αυτος που το σκεφτηκε! Για τo yaris που απευθυνεται σε πιο νεανικο κοινο του προτεινω να βαλει ενα πιτσιρικα με κουκουλα να πεταει μια μολοτοφ στο εσωτερικο του αυτοκινητου ή εναλλακτικα να τοποθετει ενα γκαζακι απο κατω και να το ανατιναζει.:evil:
milki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Καταπληκτικη ιδεα και μεγαλο μυαλο αυτος που το σκεφτηκε!Για τo yaris που απευθυνεται σε πιο νεανικο κοινο του προτεινω να βαλει ενα πιτσιρικα με κουκουλα να πεταει μια μολοτοφ στο εσωτερικο του αυτοκινητου ή εναλλακτικα να τοποθετει ενα γκαζακι απο κατω και να το ανατιναζει.:evil: αυτο πρωτη φορα το ακουω! τι ειναι τουτο παλι?
lefterhs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 αυτο πρωτη φορα το ακουω!τι ειναι τουτο παλι? Τι δεν καταλαβες? Το οτι ειρωνευτηκα το δημιουργο της διαφημισης?
milki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τι δεν καταλαβες? Το οτι ειρωνευτηκα το δημιουργο της διαφημισης? Εγώ νόμιζα ότι είναι καινούργια διαφήμιση! Ειλικρινά Καλά κοιμάμαι ακόμα
Cristina Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Προσωπικά αλλάζω αμέσως κανάλι μόλις την δω, ανατριχιάζω απίστευτα με το σκηνικό, I can't watch it through. Κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ... Αλλά πιο πολύ με ενοχλεί αυτό που κάνουν στην εκπομπή του Ψινάκη (δεν θυμάμαι πως λέγεται). Βανδαλισμός κανονικός! Για να είμαι ειλικρινής, τη διαφήμιση την αντιμετωπίζω πιο πολύ ως τέχνη, παρ' ολ' αυτά με εκνευρίζει πολύ....
DrLo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Καταπληκτικη ιδεα και μεγαλο μυαλο αυτος που το σκεφτηκε! Μάλλον πρέπει τα συγχαρητήρια να πάνε στην VW αφού η διαφήμιση της Toyota είναι clopy-paste μιας παλιάς διαφήμισης του VW Golf. Σε εκείνη τη διαφήμιση ένας μπομπιράς περπατούσε χέρι-χέρι με τον πατέρα του και του έλεγε και καλά πόσο καλό είναι το αμάξι ενός φίλου του (Golf), και έχει αυτό και κάνει το άλλο, οπότε ο πατέρας τα παίρνει και περνόντας δίπλα από ένα Golf το χαράζει με κλειδί. Προσωπικά την είχα βρει πολύ καλή διαφήμιση αλλά νομίζω τότε η VW είχε αναγκαστεί να την αποσύρει (πιθανόν να έφαγε και μερικά ψιλοπρόστιμα). Όσον αφορά στο τι μηνύματα στέλνουν η διαφημίσεις δε κολλάω σε αυτό (που είναι διαφήμιση που στη τελική απευθύνεται σε ενήλικες). Αμα το πάρουμε τις μετρητής πιο πολύ θα τα έπερνα αν ζήταγα πορτοκαλά από το γιό μου και μου έλεγε "αμά μεγαλώσεις θα δούμε" ... Τι είπες ρε μ@μ@κισμένο #@%@#!$# !!!!
mazda Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εγώ προσωπικά και η σκλεναρικοβα να ήτανε θα την σκότωνα!Δεν μπορείς ------να ξεσπάς σε άψυχα πράγματα -----είτε αυτό είναι αμάξι είτε υπολογιστής κ.α Απαράδεκτοι! Αυτοί που μου άρεσε ήταν με τον τζωρτζ κλουνει που άλλαξε την γκόμενα και το κότερο με μια κουτά μαρτίνι Αυτο το μηνυμα περναει.....οτι τελικα δεν ειναι αψυχο αντικειμενο !!
milki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Αμα το πάρουμε τις μετρητής πιο πολύ θα τα έπερνα αν ζήταγα πορτοκαλά από το γιό μου και μου έλεγε "αμά μεγαλώσεις θα δούμε" ... Τι είπες ρε μ@μ@κισμένο #@%@#!$# !!!! Και όμως όποτε την βλέπω πέφτω από τα γέλια! Άμα μικρύνεις θα δούμε!!! χαχαχαχαχα
milki Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Αυτο το μηνυμα περναει.....οτι τελικα δεν ειναι αψυχο αντικειμενο !! Ποιο? Το μήνυμα που έδωσα? Δεν νομίζω! Ήθελα να πω ότι η τύπισσα που χάραζε να ήταν και σκλεναρικοβα θα την σκότωνα! Δεν ξέρω αν αυτό έλεγες?
punky Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Tην πρώτη φορά με φρίκαρε κι εμένα. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, μου αρέσει. Συμφωνώ με τον φίλο mazda, αυτό το μήνυμα πάει να περάσει, ότι δεν είναι άψυχο αντικείμενο αλλά προέκταση του ιδιοκτήτη. Και για αυτό η απατημένη, ξεσπάει έτσι επάνω του. Δεν νομίζω πάντως ότι προμοτάρει κάποια συμπεριφορά προς την ιδιοκτησία ξένων ανθρώπων. Σαφώς και τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες. Απλά τη βρίσκω έξυπνη και τολμηρή.
SpectralQ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δεν νομίζω πάντως ότι προμοτάρει κάποια συμπεριφορά προς την ιδιοκτησία ξένων ανθρώπων. Σαφώς και τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες.Απλά τη βρίσκω έξυπνη και τολμηρή. Κοίτα, όταν σου 'χουν κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και με τον ίδιο "περίτεχνο" τρόπο (ναι, κυκλάκια και στην οροφή) και βλέπεις καθημερινά στο δρόμο κι άλλα ξυσμένα αυτοκίνητα, το τελευταίο που θέλεις να βλέπεις είναι να περνούν έτσι στο "χαβαλέ" την καταστροφή μιας ξένης ιδιοκτησίας. Αντί να γίνει κάτι επιτέλους να σταματήσει αυτή η εγωκεντρική συμπεριφορά – πάρκαρες έξω απʼ το σπίτι μου, καλά να πάθεις – πανε και το βγάζουν και διαφήμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.