mangelis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δεν φταίω εγώ, τουλάχιστον εξ΄ολοκλήρου. Πήρα είδηση ότι το μήνυμά μου δεν ανέβηκε, δεν είχα όμως χθές τον χρόνο να επανέλθω. Ας είναι...Επανέρχομαι. Το Find Junk Files το βρήκα (!) χθές στον υπολογιστή μου. Υποθέτω εγκατεστημένο κάποια στιγμή από περιοδικό. Πριν το πετάξω το άνοιξα. (Κάνω εκκαθάριση...) Ο δημιουργός του λοιπόν επιμένει πως βελτιώνει τις επιδόσεις όποιου υπολογιστή και μάλιστα χωρίς κανένα πρόβλημα... Ξέρει κανείς το πρόγραμμα; Το έχει δουλέψει; Τώρα, άν πρέπει κανείς να αναρωτηθεί, γιατί θα 'πρεπε, να σας πω πως εγώ χθές σκανάρισα και τους δυό μου δίσκους: Στον πρώτο (του Λειτουργικού) βρήκε 750Mb άχρηστου ( υλικού και στον δεύτερο (μόνο αρχεία) βρήκε 450 Mb (πως γίνεται αυτό και τα οποία διέγραψα χωρίς μάλιστα πολλή σκέψη (!). Άρα; Περιμένω... Ευχαριστώ και συγνώμη ξανά για το χθεσινό κενό μήνυμα.
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 an ine opos to disk cleanup einai logika ta noumera.analogos ti junk briskei.exo dei kai programmata pou bgaozun junk ta kala arxeia kai meta kaneis ena mixanima ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.