Password Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Iparxoun eteries stin agora pou stegazoun 300-1000 site se mixanimata tou tipou: p4 3ghz me 2 gb ram kai sata diskous. emeis gia paradigma exoune 350 site sto sinolo kai ta stegazoume se Dual CPU + Dual Core Opteron me 6gb ram kai SCSI Diskous. to kostos einai megalo, ala an thes na exeis piotikes ypiresies (kati pou den endiaferi tous perisoterous) tote exeis kai kala mixanimata. exoume pelati me 150.000 unique ton mhna + ola ta ala site pou sas leo se enan server, kai to load den anevenei pano apo 0.50-0.80.
asmar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Ta VPS einai megali moufa....exoun ena karo restrictions me kuriotero auto tou I/O kathos kai tis mnimis. Mono managed dedicated server sou kanei an theleis na paizei "sunexeia" to site sou. An den skopeueis na doseis pano apo 150-200 euro ana mina tote apla deksou ta meionektimata tou shared hosting. guru-host.com gia servers se UK kai Ellada an se endiaferei. Tin kalispera mou
godlike Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Τα thumbnails σου δεν μπορούν να είναι cached; Θα γλυτώσεις πολύ CPU usage έτσι... Ένα παράδειγμα έφερα αλλά μιας και το έφερε η κουβέντα πώς γίνεται cache αυτό σε php;; Κατά τα άλλα το κύριο μέλημά μου είναι να μην μπουκώνει ο server τους από τα άλλα shared site. Θα έχει πλαφόν στο bandwidth των άλλων;;; Θα έχει λιγότερα sites για να εξυπηρετούνται καλύτερα;;; Δεν ξέρω, αλλά το site του πελάτη μου (γιατί δεν πρόκειται για μένα) πρέπει σε ορισμένες περιόδους να εξυπηρετεί ψιλοαρκετό κόσμο. Και το “παααρα πολλούς χρήστες” και το “σύνθετα και αρκετά sql queries” μπορεί να ακούγετε υπερβολικό αλλά δεν είναι γιατί έχω σκοπό να στήσω παραπάνω από 1 sites στον ίδιο λογαριασμό. Για το godady.com (3.20$/μήνα για shared και 32$/μήνα για Virtual Dedicated Server) τι λέτε;;; Μου φαίνεται υπερβολικά φτηνό για να είναι αληθινό.
alkisg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Στο περίπου, >Συνάρτηση ΠάρεThumbNailΕικόνας(αρχείοΕικόνας) { αρχείοThumbNail = αρχείοΕικόνας + '.thumbNail'; Αν (ΤοΑρχείοΥπάρχει(αρχείοThumbNail) && Ημερομηνία(αρχείοThumbNail) > Ημερομηνία(αρχείοΕικόνας)) τότε ...υπάρχει το cached αρχείο, χρησιμοποίησέ το... Αλλιώς ...χρησιμοποίησε κάποια image library για να φτιάξεις το thumbNail και σώσ'το σαν αρχείο με επέκταση .thumbNail. }
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.