godlike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Θα ήθελα εν έχετε την καλοσύνη να μου προτείνατε κάποια πολύ αξιόπιστη υπηρεσία για webhosting. Θέλω να μην κολλάει πουθενά και για κανέναν λόγο. Φυσικά να υποστηρίζει και όλα τα κλασικά (php, myslq κτλ). Έχω καταλήξει στο godady.com ή στο lunarpages.com αλλά δεν ξέρω αν πληρούν την πρώτη προϋπόθεση στο έπακρο. Αν ξέρετε ή έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε παρακαλώ.
giannis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Kalimera an thelete rikste mia matia edo http://www.intechs.gr Eyxaristo G.
godlike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τι εννοείς να μην κολλάει πουθενά; Να έχει αρκετά μεγάλο bandwidth για να μπορεί να υποστηρίξει παααρα πολλούς χρήστες ταυτόχρονα και να μην πέφτει όποτε του καπνίσει, για την ακρίβεια να μην πέφτει ποτέ. Και άμα χρειάζεται να διεκπεραιώνει σύνθετα και αρκετά sql queries και cpu intensive php functions.
n0_NaiviE Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 egw tha sou protina na stileis ena diko sou mixanima kai na kaneis administrate o idios i kapios apo tin eteria. thetika plironeis to bandwith pou xrisimopieis exeis oso xoro theleis olos o epeksergastis diko sou genika kaneis oti theleis
bandito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Να έχει αρκετά μεγάλο bandwidth για να μπορεί να υποστηρίξει παααρα πολλούς χρήστες ταυτόχρονα και να μην πέφτει όποτε του καπνίσει, για την ακρίβεια να μην πέφτει ποτέ. Και άμα χρειάζεται να διεκπεραιώνει σύνθετα και αρκετά sql queries και cpu intensive php functions. Για κοίτα εδω : http://en.wikipedia.org/wiki/Cluster_computing
godlike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Για κοίτα εδω : http://en.wikipedia.org/wiki/Cluster_computing Afto ipotithete oti einai asteio? Giati ego to vrisko akros ironiko kai proklitiko
Password Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Θα ήθελα εν έχετε την καλοσύνη να μου προτείνατε κάποια πολύ αξιόπιστη υπηρεσία για webhosting. Θέλω να μην κολλάει πουθενά και για κανέναν λόγο. Φυσικά να υποστηρίζει και όλα τα κλασικά (php' date=' myslq κτλ). Έχω καταλήξει στο godady.com ή στο lunarpages.com αλλά δεν ξέρω αν πληρούν την πρώτη προϋπόθεση στο έπακρο. Αν ξέρετε ή έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε παρακαλώ.[/quote'] Πόσα χρήματα είστε διαθετειμένος να δίνετε για αυτά που ζητάτε?
bandito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Afto ipotithete oti einai asteio? Giati ego to vrisko akros ironiko kai proklitiko Είναι η απάντηση στην ερώτηση σου. Αν ψάχνεις dedicated η shared hosting που δεν θα πέφτει ποτέ και θα κάνει και παπάδες, χάνεις τον χρόνο σου. Και δευτερον τι ακριβώς απάντηση περιμένεις να πάρεις; Πόσοι ειναι οι πααααρα πολλοί χρήστες; Τι mysql queries θα τρέχει ; Τι calculations θα κάνει αυτή η php; Για να σου δώσω να καταλάβεις 1) Οποιοσδήποτε server της σειράς με 2000 concurrent χρήστες θα σου μείνει στα χέρια. 2) Ενας server με 8 επεξεργαστές και 200 GB μνήμη θα τα δεί ολα αν κάνει join σε δυο πίνακες των 100.000 γραμμών χωρις indexes. 3) Ενας celeren 2GHz μπορεί να κάνει join se πίνακες με 1Μ records σε μερικά ms αν έχουν οι πίνακες τα σωστά indexes. Συμπέρασμα: Γίνε συγκεκριμένος, για να σου δώσουμε και συγκεκριμένες απαντήσεις. Υ.Γ Αν θες να μην πέφτει ποτέ τοτε θες δεν θες θα βάλεις 2 και πανω server και θα βάλεις το χέρι βαθειά στην τσέπη.
godlike Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Den exo skopo na stiso diko mou webserver. Afto pou thelo einai na min mpoukonei o server tous kai na exei antiktipo stin diki mou selida. Kai stin php thelo na kano thumbnails apo images 1200 gia paradigma. Sto diko mou pc i cpu oriete fantastite se ena allo me 10 taftoxrones aitisis. To arxiko mou erotima to ethesa giati kapoioi gnostoi mou exoune apo ta gnosta webhosting kai se akathorista xronika diastimata ta forum tous kanoun misi ora na fortosoun.
bandito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Den exo skopo na stiso diko mou webserver. Afto pou thelo einai na min mpoukonei o server tous kai na exei antiktipo stin diki mou selida. Αν μιλάς για shared hosting' date=' τότε σκέψου οτι μπορεί στον ίδιο server με εσένα να εχουν απο 500 μέχρι 5000 sites. Την cpu την μοιράζεστε, do the math. Kai stin php thelo na kano thumbnails apo images 1200 gia paradigma. Sto diko mou pc i cpu oriete fantastite se ena allo me 10 taftoxrones aitisis. Αν τους σκίσεις την cpu, θα σε κόψουν και θα σε ξαποστείλουν με διάφορους τρόπους. To arxiko mou erotima to ethesa giati kapoioi gnostoi mou exoune apo ta gnosta webhosting kai se akathorista xronika diastimata ta forum tous kanoun misi ora na fortosoun. Αν σκέφτεσαι να δίνεις κάτω απο 200 € τον μήνα, τότε αρχισε να συνηθίζεις την ιδέα να κάνει μιση ωρα να φορτώσει.
lavelle Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Den exo skopo na stiso diko mou webserver. Afto pou thelo einai na min mpoukonei o server tous kai na exei antiktipo stin diki mou selida. Kai stin php thelo na kano thumbnails apo images 1200 gia paradigma. Sto diko mou pc i cpu oriete fantastite se ena allo me 10 taftoxrones aitisis. To arxiko mou erotima to ethesa giati kapoioi gnostoi mou exoune apo ta gnosta webhosting kai se akathorista xronika diastimata ta forum tous kanoun misi ora na fortosoun. Καμία σοβαρή εταιρεία, δεν θα δεχθεί να βάλει το site που περιγράφεις σε shared server. O λόγος είναι ότι δεν μπορεί να προβλέψει το τι θα κάνουν οι άλλοι users, που θα μοιράζεστε μαζί τον server. Aν δεν θέλεις dedicated, ψάξε για VPS. Θα σου πρότεινα : eurovps.com, servint.com, a2b2.com
Dr_Michael Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Να έχει αρκετά μεγάλο bandwidth για να μπορεί να υποστηρίξει παααρα πολλούς χρήστες ταυτόχρονα και να μην πέφτει όποτε του καπνίσει, για την ακρίβεια να μην πέφτει ποτέ. Και άμα χρειάζεται να διεκπεραιώνει σύνθετα και αρκετά sql queries και cpu intensive php functions. Αυτά στην θεωρία μπορείς να τα έχεις, στην πράξη όχι. Και εγώ έχω server με πολύ καλό hardware, αλλά όπως σου είπε ο bandito, είναι αδύνατον να μην υπάρξουν περιστασιακά κολλήματα. Στο κάτω κάτω, upgrade στον Apache, στην php, mysql κλπ δεν θα κάνεις ποτέ; Άρα θα πέσει! Εν κατακλείδει, έχεις κάποιο συγκεκριμένο site που θέλει πολλά resources? Τι κώδικα τρέχει; Για παράδειγμα εγώ στο http://www.dpgr.gr έχω πολύ βαρύ και κακογραμμένο κώδικα (YaBB) που είναι πολύ απαιτητικό σε μνήμη και CPU, και πρέπει να αναβαθμίσω τον κώδικα (SMF). Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός...
giannis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 To VPS einai mia lysh gia ayto pou thes. Rikse mia matia edo http://www.intechs.gr/vps.html
alkisg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τα thumbnails σου δεν μπορούν να είναι cached; Θα γλυτώσεις πολύ CPU usage έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.