grigas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 .....Τα καρτοκινητά είναι 100% ανώνυμα' date=' ο κάτοχός τους δεν δίνει κανένα στοιχείο. .....[/quote'] Το οποίο λίαν συντόμως θα πάψει να ισχύει. Εκεί θα γίνει και το γέλιο με τα 12.000.000 νούμερα που υπάρχουν στην Ελλάδα.... Πάντως αρκετά καρτοκινητά είναι δηλωμένα (πχ όταν είχα Vodafone CU το είχα δηλωμένο λόγω Pointmania για να παίρνω κάποια δώρα...)
aliaser Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Το οποίο λίαν συντόμως θα πάψει να ισχύει. Εκεί θα γίνει και το γέλιο με τα 12.000.000 νούμερα που υπάρχουν στην Ελλάδα.... Πάντως αρκετά καρτοκινητά είναι δηλωμένα (πχ όταν είχα Vodafone CU το είχα δηλωμένο λόγω Pointmania για να παίρνω κάποια δώρα...) δεν ξέρω σε ποιές χώρες αυτό έχει καταργηθεί. Σίγουρα μία από αυτές είναι η Νορβηγία. Εγώ πάντως θα εξοπλιστώ με μερικά νούμερα πριν γίνει αυτό.
milki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 και γιατι δεν αλλαζεις νουμερο? Το πιο γρήγορο και το πιο φτηνό! Και σύνδεση να έχεις την ίδια μέρα σου το αλλάζουν! Τζάμπα είναι! Και δεν θα κάθεσαι να σκας! Αλλιώς Δεν βγάζεις άκρη! Η έχεις υπομονή και θα βαρεθεί και στο κάτω ,κάτω μηνύματα είναι . δεν κινδυνεύεις από αυτά! Η κανείς μήνυση κατά άγνωστου η όπως αλλιώς λέγετε!
aliaser Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 και γιατι δεν αλλαζεις νουμερο?Το πιο γρήγορο και το πιο φτηνό! Και σύνδεση να έχεις την ίδια μέρα σου το αλλάζουν! Τζάμπα είναι! Και δεν θα κάθεσαι να σκας! Αλλιώς Δεν βγάζεις άκρη! Η έχεις υπομονή και θα βαρεθεί και στο κάτω ' date='κάτω μηνύματα είναι . δεν κινδυνεύεις από αυτά! Η κανείς μήνυση κατά άγνωστου η όπως αλλιώς λέγετε![/quote'] κάποιοι δεν είναι 18χρονα να μπορούν να αλλάζουν νούμερο για πλάκα. Και δεν είναι τσάμπα.
milki Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 κάποιοι δεν είναι 18χρονα να μπορούν να αλλάζουν νούμερο για πλάκα. Και δεν είναι τσάμπα. Ναι έχεις απόλυτο δίκαιο αλλά καμία φορά δεν είναι και η πιο γρήγορη λύση? Από το να τρέχεις σε δικαστήρια κ.α? Άμα χάσεις την υπομονή σου και θες μια γρήγορη λύση αλλάζεις το νούμερο και αν συνεχιστεί τότε κανείς μηνύσεις! Αλλά εντάξει ο κάθε ένας από μας τα παίρνει διαφορετικά όποτε βλέποντας κάνει! Και σίγουρα είναι πιο φτηνό να αλλάξεις νούμερο παρά όλα τα αλλά που θα πληρώσεις σε παράβολα και τι άλλο θέλει αυτή η διαδικασία με τις μηνύσεις και τέτοια( γιατί δεν τα ξέρω κιόλας)
Narayan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δηλαδή αν κάποιο μαλ****μένο το πάρει απόφαση να μου σπάσει τα νεύρα θα πρέπει εγώ να αλλάξω νούμερο και να ενημερώσω όσους το έχουν (που μπορεί να είναι και εκατοντάδες) για την αλλαγή; Δεν νομίζω... Ή δικαστικά θα πάει το θέμα ή θα ζητήσω φραγή εισερχομένων κλήσεων από τον συγκεκριμένο αριθμό... σε αρκετές συσκευές υπάρχει η επιλογή για φραγή των κλήσεων από αριθμούς που δεν είναι στην μνήμη του τηλεφώνου.
panagos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Θα μπορούσαν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να βγάλουν μια νέα υπηρεσία όπου ο χρήστης να κάνει block όποιο νούμερο θέλει... ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.