Προς το περιεχόμενο

ADSL+Router+Sharing+Gaming=?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχην να δωσω λιγες λεπτομερειες για την εξισωση του τοπικ, πριν ζητησω τις γνωμες σας και τις ιδεες σας!

Πριν απο περιπου δυο βδομαδες εβαλα μια πολυποθητη 512/128 συνδεση με την ΟτεΝΕΤ η οποια ηρθε πακετο με ενα ρουτερ (JetSpeed 520i). O λογος που αγορασα αυτην την συνδεση ηταν επειδη η αδερφη μου που βρισκεται στο διπλανο δωματιο απαιτησε(!) να εχει και αυτη προσβαση σε γρηγορο ιντερνετ... Μεχρι εδω ολα καλα, και οι δυο μπενουμε ταυτοχρονως χωρις προβληματα συνδεσης etc... Το μεγαλο προβλημα παρουσιαζεται οταν προσπαθω να παιξω καποιο παιχνιδι Online και αυτη απλα σερφαρει η μιλαει ΜSN. Το ping απο 80-90 πηγαινει μεχρι και 800 με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω καθολου. Αρχικα απλα εβγαζα το καλωδιο του ρουτερ(που βρισκεται στο δωματιο μου) και ηταν ολα ΟΚ, τωρα ομως που το μυριστηκε αρχισαν οι γκρινιες... Λοιπον η απορια ειναι η εξης: Υπαρχει καποιο limiter που μπορω να εγκαταστησω στο pc της; Τι πρεπει να περιορισω; Upload ή Download; Ευχαριστω εκ των προτερων, αλλες ιδεες ευπροσδεκτες!

Δημοσ.

mporeis na xrisimopoiiseis to netlimiter k na perioriseis to to download tis sta 4kb/s to poli k to upload tis to poli se 2kb/s. kalo tha itan episis na rithmiseis to QoS oste na dinei proteraiotita sta ports/ protokolla pou xrisimopoieis gia online gaming k na xamiloseis tin proteraiotita sta html k ta ipoloipa.

Δημοσ.

to jetspeed den einai gia pola kai den nomizo oti exei qos.pantos to msn den eprepe na gonatizei tin sindesi ektos an kanei kai allapragmata.kai elpizo kai esi na min exeis anixto kana emule paralila me to gaming.

Δημοσ.

Λοιπον, το QoS δεν εχω ιδεα τι ειναι αλλα θα το ψαξω! Γενικα οταν ειναι ιντερνετ δεν εχω προβλημα και παρουσιαζω πολυ μικρα προβληματα στο ping, αλλα χτυπαει 3 ψηφια νουμερα καθε 5-10 λεπτα. Θα μπορει να απενεργοποιει το NetLimiter οταν θελει;

Υ.Γ: Προφανως δεν τρεχει τπτ αλλο στο background οταν παιζω:P

Δημοσ.

nai mporei na to apenergopoiisei opote thelei.to qos einai quality of service na dinei priorities se auto pou kaneis alla kai oi grammes mas einai distixos mikres kai to basiko to router auto den exei oso thimame.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...