ata1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Λοιπόν έχω καταλήξει σε ένα σύστημα και έχω κολλήσει στην κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό. Κάρτα γραφικών μεταξύ 80 και 120 ευρώ άντε 150 μόνο για εξαιρετικές διαφορές. Κάτι λέω για Χ1600PRO 256MB ή Χ800GTO 128MB ενώ παίζει και μια 6800XT που είδα αλλά επειδή πάει 150 ευρώ μόνο αν έχει μεγάλη διαφορά από τις άλλες θα πάω. Για τροφοδοτικό λέω Heroichi 385W Tagan 420W ή OCZ Modstream 450W Με ενδιαφέρει ένα καλό αθόρυβο τροφοδοτικό. Το υπολοιπο σύστημα είναι ASUS P5WD2-E PREMIUM I975X DUAL CORE 3GHZ INTEL PENTIUM 2*512 OCZ RAM 250GB MAXTOR 16MB CACHE ASUS TV TUNER κτλ κτλ Το Heroichi θα το αντέξει άνετα? καθώς λόγο τιμής αποτελεί την πρώτη σκέψη. Επίσης καμιά ιδέα για τα υπόλοιπα ειδικά για μητρική!
S2Katana Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Προτεινω να πας σε AMD X2 και απο καρτες, αφου δε σε νοιαζουν οι φοβερες επιδοσεις μεινε σε μια απο τις 2 ΑΤΙ.
ata1983 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δεν είναι για εμένα το σύστημα και εγώ στο παιδί ΑΜ2 πρότεινα αλλά δεν το συζητάει καθόλου οπότε εντάξει εδώ που τα λέμε και οι δυο καλοί είναι και δεν επιμένω.Δύο ερωτησούλες: -Το Heroichi θα το αντέξει? -Η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel πότε έρχεται?
panraf Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δεν είναι για εμένα το σύστημα και εγώ στο παιδί ΑΜ2 πρότεινα αλλά δεν το συζητάει καθόλου οπότε εντάξει εδώ που τα λέμε και οι δυο καλοί είναι και δεν επιμένω.Δύο ερωτησούλες:-Το Heroichi θα το αντέξει? -Η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel πότε έρχεται? Η νέα γενιά έρχεται σε λίγες ημερες και αξίζει να περιμένει, καθώς η διαφορά στις επιδόσεις σε σχέση με τους επεξεργαστές που κυκλοφορούν αυτή την χρονική στιγμή από την Intel και την Amd είναι πολύ σημαντική. Πρόκειτε για εντελώς νέα αρχιτεκτονική και καλό θα ήταν να μην γίνει τώρα η αναβάθμιση. Στην θέση του θε περίμενα μέχρι τον Σεπτέμβριο που έρχονται και οι καινούργιες Vga.
S2Katana Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δεν είναι για εμένα το σύστημα και εγώ στο παιδί ΑΜ2 πρότεινα αλλά δεν το συζητάει καθόλου οπότε εντάξει εδώ που τα λέμε και οι δυο καλοί είναι και δεν επιμένω.Δύο ερωτησούλες:-Το Heroichi θα το αντέξει? -Η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel πότε έρχεται? Ψαξε στο Google για προγραμματα μετρησης Watt.
madsc Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Για αυτό το σύστημα θα χρειαστείς ένα Enermax 480W τουλάχιστον για να είσαι ήρεμος. Το Heroichi είναι τίμιο για τα λεφτά του αλλά μικρό για εδώ. Τα υπόλοιπα 2 δεν τα εμπιστεύομαι προσωπικά. /sc
nikoskon Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μνήμη θα έλεγα 1χ1GB και στο μέλλον ας πάρει αλλο 1GB να "κλείσει" και από θέμα μνήμης. Για κάρτα τηλεόρασης προτείνω μια εκ των Terratec Cinergy ή Leadtek Winfast TV 2000/XP Deluxe για θέματα ποιότητας απεικόνισης, υποστήριξης drivers και προγραμμάτων PVR.
S2Katana Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Mιας και το αναφερει ο mod, τα Enermax ειναι απο τα καλυτερα τροφοδοτικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.