Forensick Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 τεχνολογικο φορουμ, αλλα εχει και κατι που λεγεται "ψυχαγωγια". επισης δεν καταλαβα, το οτι ειναι τεχνολογικο φορουμ και ενω εχει ξεχωριστο τοπο για αυτα, ποιος ειπε οτι οσοι ασχολουνται με την τεχνολογια δεν ασχολουνται με την παιδεια ας πουμε, με το τι εκανε ο ζινταν, με το αν εγω εχει 3 @@ και παει λεγοντας? μην λεμε οτι θελουμε ρε παιδια...δλδ επειδη ο αλλος ειναι φιλολογος δεν εχει δικαιωμα να αναφερθει και να συζητησει περι υπολογιστων ας πουμε???.....
insomniaK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ευχαριστούμε και καλό αέρα στα πανιά σου. Όποιος θέλει γράφει σε ένα φόρουμ, όποιος δε θέλει, όχι... Αν κάποιοι προσβαλονται από σχόλια χρηστών ή διαχειριστών, τόπος συζήτησης ας λύσουν τις διαφορές τους με διάλογο. Σημείωση, υπαρχουν και τα πμ.
-nick- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 virgo, αν θες στειλε μου pm να σου στειλω λινκ ενος αλλου φορουμ που πιστευω θα σου αρεσει πιο πολυ για τετοιυ ειδους τοπικ..
BIAP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Γνωμη μου ειναι, πως η ενοτητα μπλαμπλα αφηνει ενα σχετικα πιο ελαστικο περιθωριο για αναπτυξη θεματων περα των τεχνολογικων, και ισως ορισμενων που κατατασσονται στα πιο ευπεπτα/ελαφρα. Ακομη ομως και οταν αναφερομαστε στα πιο "ευκολα" θεματα, δεν μπορουμε μεσα στο πνευμα γενικοτερης μπλαμπλα-χαλαροτητας να το μετατρεπουμε σε οχετο παπαρολογιας. Το μπαχαλο γενικοτερα κουραζει. Στη virgo τωρα...Οκ, στα "αμφιλεγομενα" θεματα που ανοιξες δεν θα απαντουσα, γιατι εκτιμω πως ανηκουν σε εφηβικο λευκωμα, και δεν με αφορουν. Απο την αλλη ομως, παρολο που η υπαρξη τους δεν με ενοχλει, με ενοχλει ο ρυθμος και συχνοτητα εμφανισης τους, ειδικοτερα απο τη στιγμη που μπορεις, εφοσον προερχονται απο το ιδιο site, να τα βαλεις σε ενα θεμα, η ακομη καλυτερα, εφοσον υπαρχει ηδη ανοιγμενο παραπλησιο θεμα, να βαλεις τα links σου εκει. Οποιος γουσταρει το στυλ, θα τα βρει και θα τα εκτιμησει, κανεις δεν χανεται. Και αν υπαρχει αντιδραση καπως εντονη, ειναι γιατι δεδομενης της συχνοτητας των Posts σου, υπαρχουν ευλογες υποψιες για ανοιγμα 9384798798794875938547 θεματων εκ μερους σου, στο ιδιο μοτιβο, που πολυ απλα, θα μπορουσαν να μπουν ομορφα και τακτοποιημενα σε ενα μονο topic. Σχετικα με την πιθανη σου αποχωρηση, το θεωρω attention seeking strategy να κανεις δηλωσεις και γελοιο, αν οχι αναξιοπρεπες, να το θετεις εμμεσως ως debate, η ανακοινωση προς σχολιασμο. Αν κατι σε δυσαρεστει, pm στους υπευθυνους του χωρου να σου δωσουν εξηγησεις, και αν δεν καλυπτεσαι για τον α η β λογο, αποχωρεις και τηρεις την αποφαση σου, εφοσον ο χωρος δεν σε εκφραζει. Εκτος κι αν εχεις role model την πασχαλια. Εκει πασο.
littlelouievegos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Aφου δινεις τετοια βαρυτητα στο θεμα βαλε poll Virgo man.. Σοβαρα τωρα δεν θα σου εκανε κακο να ακουσεις την αποψη του BIAP..
kkardo91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Απλά δεν νομίζω οτι έχει πολυκαταλάβει τι εστί insomnia. Δηλαδή οτι είναι κατα 90% ένα τεχνολογικό forum, οτι στο μπλα μπλα ναι μεν γράφεις για οτι αλλο άσχετο εκτος τεχνολογικών αλλά οσο να ναι δεν μπορείς κιόλας να ανοίγεις δεκαπέντε threads με θέμα δεκαπέντε παιχνίδια που βρήκες σε ενα site κλπ. Νομίζω οτι το http://www.mplampla.gr και το http://www.offtopic.gr θα της ταίριαζαν καλύτερα.
Lucifer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Όπως και να 'χει τόπικ που φτιάχνονται για να ακουστεί ένα άμεσο ή έμμεσο "όχι βρε μην φεύγεις" είναι λίγο φαιδρά.
bandito Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 τελος παντων...θα δω τισ επομενες ωρες τ θα κανω...δεν ξερω ακομα... Μήπως κατέληξες σε απόφαση; Δεν μπορώ να κλείσω μάτι...
Toufas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 παιδια δεν ξερω αν πρεπει να κοιμηθω με φανελα σημερα η οχι...
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εγώ λέω να μη κοιμηθείς καθόλου... 5 το πρωι είναι, παμε για πρωινό σε λιγο!
wert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 virgo = Συνολικά μηνύματα: 421 (27,40 μηνύματα ανά ημέρα) Eίδατε τι πάθαμε ; Με την ανάρμοστη συμπεριφορά μας θα χάσουμε τον τέλειο χρήστη. Ποιός θα κάνει παρέα στον mjmj τώρα ; Γρήγορα την Νικολούλη να τον/την βρούμε. Είχε μπερδέψει βέβαια το φόρουμ με το irc chat αλλά που θα πήγαινε; Πιστεύω σε μερικά χρόνια θα τα ξεχώριζε Τι νέο και αυτό πρωί πρωί :oops: παιδια δεν ξερω αν πρεπει να κοιμηθω με φανελα σημερα η οχι... Όχι γιατί κάνει ζέστη. Ασε που είναι 5 το πρωί και δεν κάνει να κοιμηθείς. Όλοι έξω να βρούμε το vigro που χάσαμε Κατακαημένη ρούμελη τι σούμελε να πάθεις :oops:
kkardo91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 @Toufas πραγματικά δύσκολη απόφαση..μπορείς να κοιμηθείς με φανέλα και να αφήσεις το παράθυρο ανοιχτό..η να κοιμηθείς χωρίς φανέλα με το παράθυρο κλειστό... +1 χωρίς φανέλα
Toufas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 παιδια ειμαι αγγλια, αρα εδο ειναι -2 εξαλου εδω και κατι μερες συνεχεια 7 το πρωι παω για υπνο
kkardo91 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Eεε..δεν μας έδωσες όλα τα στοιχεια που χρειαζόμασταν! τότε με φανέλα! και εγώ μια από τα ίδια κατά τις 7 την πέφτω!
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ασε τον ύπνο τώρα, απόλαυσε πρωινό με συντροφιά Sky News, έτσι να καρδαμόσεις! Οχι αγγλικό πρωινο με αυγά, μπέικον αι όλες τις σκατούλες... ελληνικά πράγματα, γιαουρτακι με μέλι και φρυγανιές κλπ κλπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.