Steven Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ...δανειζονται ονοματα μεγαλων προσωπικοτητων...... Φαντάζομαι πως τον πρώτο που ειρωνεύεται (επιτυχημένα) ο Kandinsky είναι τον εαυτό του..
Kandinsky Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Την νοημα εχει ενα post με τιτλο "Tι σκέφτεσαι τώρα;;;;" και "βαρεμαρα..."Μπορεις να μου πεις ;; Γεμιζεις το forum με ανουσια πραγματα... Για να λέμε και του στραβού το δίκιο παντως, με ένα απλό άνοιγμα του καταλόγου του Μπλα Μπλα, πρέπει να ψάξει σκληρά κανείς για να μην βρει ανούσια πράγματα ή θέματα που να μην ξεφτιλίστηκαν. "Πάρις Χίλτον" (είχα μια φαγούρα), "Τό σύνδρομο του τζόβενου" (είχα μια φαγούρα Νο2), "Ηράκλειο - Χανιά (λες και δεν μπορεί να κανει ένα search στο να βρει την απόσταση και να υπολογίσει", "Ξέρω τί θες και τί σκεφτεσαι" (να αυτοκτονήσω). Παλιοτερα ειχαμε τα αλήστου μνήμης "Ο σκύλος μου έχει διαρροια", τον αλλο που ζητουσε να του πούμε πώς θα κάνει σκονακι γιατί μια μέρα πριν τις εξετάσεις θυμήθηκε ότι δεν έχει διαβάσει, τον άλλο λεβέντη που έγινε αιτία και με μπανάρισαν μια και τόλμησα να αποκαλέσω παπαριά το πόνημα του το οποίο είχε παραπλανητικό τίτλο", κλπ, κλπ. Εντάξει, δεν είναι και κανα απαύγμασμα ποιοτητας το Μπλα Μπλα, μην τρελλαθούμε κιόλας. Απέραντη θάλασσα παπαριάς που κολυμπάνε μερικοί αξιοσέβαστοι χρήστες χωρίς σωσίβιο και ορισμένα θέματα που παλεύουν κι αυτά να μείνουν στην επιφάνεια μια και τα σκατά που εχουν μαζευτεί πάνω πάνω τους κόβουν τον αέρα...
Kandinsky Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ... Φαντάζομαι πως τον πρώτο που ειρωνεύεται (επιτυχημένα) ο Kandinsky είναι τον εαυτό του.. Έχω την εντύπωση οτι καταλαβαινόμαστε......
grigas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 σημαίνει ότι στα 3 χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω δει πιο μεγάλο spammer .gratz πήρες το πρώτο βραβείο!! πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω ότι είναι λόγος να φύγεις επιδή σου χαλάσανε 2-3 topics... στην τελική μην κάνεις καινούργια topics:mrgreen: :mrgreen: p.s ΝΑΙ πρόσεξες αυτό που έκανα μόλις τώρα?έγραψα το πρώτο ποστ και μετά είδα ότι είχες ίδη απαντήσει και όμως όοοοοοχι δεν έκανα καινούργιο ποστ για να σου απαντήσω αλλά πάτησα το μικρό αλλά θαυματουργό κουμπάκι EDIT..δοκίμασε το πλάκα έχει.... ε καλά μην λέμε και ό,τι θέλουμε....υπάρχει και ο karib/mjmj
grigas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 lol όντως....woozy/xaxanoulis ήταν μορφές στο forum....ίσα που τους πρόλαβα πριν μία τριετία....
Xorxhs! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Την νοημα εχει ενα post με τιτλο "Tι σκέφτεσαι τώρα;;;;" και "βαρεμαρα..."Μπορεις να μου πεις ;; Γεμιζεις το forum με ανουσια πραγματα... ?? Διακρίνω μια χαώδη διαφορά επιπέδου? Για χαλάρωσε λιγο,γίναμε όλοι διανοούμενοι (btw, Την νόημα? hmm) no offence
Pablo_Hasan Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εντάξει, δεν είναι και κανα απαύγμασμα ποιοτητας το Μπλα Μπλα, μην τρελλαθούμε κιόλας. Απέραντη θάλασσα παπαριάς που κολυμπάνε μερικοί αξιοσέβαστοι χρήστες χωρίς σωσίβιο και ορισμένα θέματα που παλεύουν κι αυτά να μείνουν στην επιφάνεια μια και τα σκατά που εχουν μαζευτεί πάνω πάνω τους κόβουν τον αέρα...respect____
Forensick Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Για να πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει τα περισσότερα απ' τα ποστ σου παρά μόνο λίγα τελευταία. Αν η απόφαση σου είχε σαν αιτία τον aliaser' date=' κάνεις λάθος. Έχε υπόψη σου ότι η πλειονότητα των φόρα έτσι είναι, μικροκοινωνίες όπου υπάρχουν οι αρχικοί (οι παλιοί) που λόγω αυτού έχουν χιλιάδες ποστς, υπάρχει η δεύτερη κατηγορία με χιλιάδες ποστς, οι παπαρολόγοι που γράφουν μια γραμμούλα/παπαριά απλώς για να ανεβαίνει ο δείκτης των ποστ και να αποκτήσουν κι αυτοί λίγο σεβασμό απ' τους καινούριους που μπαίνουν διότι όλοι οι άλλοι ξέρουν τί ηλίθιοι είναι και τους έχουν γραμμένους. Υπάρχουν οι φασίστες, οι προοδευτικοί, οι ψευτοδιανοούμενοι, οι μαλάκες που δανείζονται ονόματα μεγάλων προσωπικοτήτων (ζωγράφων, μουσικών, κλπ), ονόματα καρτούν, ονόματα παράξενα, περίεργα, ακατανόητα. Μην περιμένεις σεβασμό. Η καφρίλα του Έλληνα υπάρχει παντού, πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ που μπορει εύκολα ένα μικρό ποντικάκι να το παίξει μεγάλος και τρανός σούπερμαν, καλυπτόμενος πίσω από τον αδιαφανή μανδύα της ανωνυμίας. Δική σου η απόφαση, όπως και νά'χει, εύχομαι το καλύτερο είτε μείνεις είτε φύγεις. Καλό βράδυ...[/quote'] ξερεις ομως πιο ειναι το προβλημα? οτι μερικες φορες πας να μιλησεις και μιλας σοβαρα. οχι, δεν περιμενω να γινει υποκαταστατο μιας κουβεντας, αλλα απο την στιγμη που θα "χαλασω" 1 ωρα στο ινσομνια, λεω καμια φορα να κανω και κατι πιο ουσιαστικο, απο το να δω τι ειπε ο ταδε για το ζινταν(παραδειγμα ειναι και ΤΥΧΑΙΟ). που ξερεις μπορει απο τις 10 συζητησεις που θα κανεις εδω, στη μια να παρεις κατι και ακομα και αυτο το κατι ειναι καλο(δεν λεω οτι μπηκες με σκοπο ομως να συζητησεις σοβαρα μονο). και απο την αλλη βλεπεις καφρους που μπαινουν και το χαλανε/γ@μανε επειδη ετσι γουσταρουν. ο μονος λογος που τους δικαιολογω ειναι μαλλον οτι τους εχουν γραμμενους στην πραγματικη τους ζωη και βγαζουν εδω το κομπλεξ τους. αν δεν θες να πεις κατι, μην λες, αν δεν σου αρεσει αυτη η συζητηση, μη συζητας και αν την θεωρεις ανουσια, μην ενοχλεις. δεν σε πειραζει σε κατι. ασε τους αλλους να ζουνε την πλανη που γουσταρουνε και προσ θεου, μην τους σπας τα @@. ουφφφ.... και υπαρχει η κριση ξερω γω(δεν εχω τιποτα με το παιδι, παραδειγμα ειναι) οτι ειναι σπαμερ και παπαριες. δλδ επειδη θελει να απανταει ξεχωριστα σε καθε ποστ, κατηγορουμε τον αλλον οτι ειναι σπαμερ? και στο κατω κατω αν σου την σπαει, μην τον παρακολουθεις. δεν ειναι λογος να κατηγορησουμε καποιον αλλον αυτο ρε παιδια...
mxpert Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ....εγώ χωρίς ίχνος κακής πρόθεσης (το εννοώ), θα ήθελα να ρωτήσω τη virgo πως τα κατάφέρνει και ποστάρει με τέτοιους ρυθμούς... ολη μέρα κολλημένη στον υπολογιστή είσαι ??? να μαντέψω.....μαθήτρια-φοιτήτρια ????
Toufas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ο τουφας εχει το πιο χαμηλο δεικτη ποστ αναλογικα με το ποσο καιρο ειναι εδω μεσα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ?? Διακρίνω μια χαώδη διαφορά επιπέδου? Για χαλάρωσε λιγο,γίναμε όλοι διανοούμενοι (btw, Την νόημα? hmm) no offence Χαλαρος ειμαι... εσυ τι εγινε, πειράχτηκες ;
Forensick Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 ....εγώ χωρίς ίχνος κακής πρόθεσης (το εννοώ)' date=' θα ήθελα να ρωτήσω τη virgo πως τα κατάφέρνει και ποστάρει με τέτοιους ρυθμούς... ολη μέρα κολλημένη στον υπολογιστή είσαι ??? να μαντέψω.....μαθήτρια-φοιτήτρια ???? [/quote'] το προβλημα δεν ειναι εκει. μπορει ο αλλος να ειναι internet freak h otidhpote. δεν εξεταζουμε αυτο. το θεμα ειναι πως απο την στιγμη που εχει φτιαξει ενα φορουμ και εισαι μελος αυτου, καλο θα ειναι να σεβεσαι τους αλλους και να μην γ@μας τις συζητησεις τους, οσο ανουσιες και να ειναι.(πορφανως δεν αναφερομαι σε σενα ρποσωπικα,γενικα το λεω)
ItsToasted Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Tα Topics που ανοιχτικαν imho δεν ταιριαζουν στους χρηστες του Insomnia.Μπορει να ειναι bla bla εδω αλλα οι χρηστες δεν παυουν να ειναι απο το υπολειπο forum.Το Insomnia ειναι καθαρα ενα τεχνολογικο φορουμ και δεν νομιζω να ενδιαφερουν τους χρηστες τετοια θεματα. Και απο την δικια μου οπτικη γωνια.Τα τοπικ θα ηταν ωραια σε καποιο αλλο φορουμ με ποιο "ευεσθητο" κοινο.Ισως στο Joy να ταιριαζουν καλητερα. Εξαλου ειναι σαν να ρωτας ενα αγορι (14-17) αν κλαιει οταν ακουει το ταδε τραγουδι.Θα ηταν απλα ακυρο και μαλλον θα ρωταγες λαθος ατομο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.