Προς το περιεχόμενο

αντιο σας

virgo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την ημερα που γραφτηκα σε αυτο το φορουμ,το εκανα γιατι θεωρησα οτι η πλειονοτητα των ανθρωπων που γραφουν εδω ειναι σοβαροι[και ειναι,μερικοι μονο ειναι ας πουμε απροσαρμοστοι].Ανοιξα 2 τοπικ που κατα την γνωμη μου δεν τυος αξιζε η καταληξη που ειχαν και καταλαβα το επιπεδο που υπαρχει..εγω λοιπον αποχωρω γιατι βλεπω οτι δεν μπορει να γινει εδω μεσα μια συζητηση χωρις να την γκρεμισουν καποιοι "κυριοι","κυριοι"...Αντιο σας λοιπον...

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι σημαινει το ~ 28 ποστ τη μερα....?Οτι μαλλον ο σκοπος αυτου του φορουμ δεν ειναι ο ιδιος μ'αυτον που εσυ εχεις στο μυαλο σου...

Δημοσ.

δηλαδη ,εγω τι σκοπο εχω στο μυαλο μου?αν εστελνα 1 και κατι μηνυματα την ημερα οπως εσυ θα αλλαζε η εικονα μου?

Δημοσ.
και τι σημαινει αυτο?

σημαίνει ότι στα 3 χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω δει πιο μεγάλο spammer .gratz :-D πήρες το πρώτο βραβείο!!

πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω ότι είναι λόγος να φύγεις επιδή σου χαλάσανε 2-3 topics... στην τελική μην κάνεις καινούργια topics:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

p.s

δηλαδη ,εγω τι σκοπο εχω στο μυαλο μου?αν εστελνα 1 και κατι μηνυματα την ημερα οπως εσυ θα αλλαζε η εικονα μου?

ΝΑΙ

πρόσεξες αυτό που έκανα μόλις τώρα?έγραψα το πρώτο ποστ και μετά είδα ότι είχες ίδη απαντήσει και όμως όοοοοοχι δεν έκανα καινούργιο ποστ για να σου απαντήσω αλλά πάτησα το μικρό αλλά θαυματουργό κουμπάκι EDIT..δοκίμασε το πλάκα έχει....

Δημοσ.
σημαίνει ότι στα 3 χρόνια που είμαι εδώ δεν έχω δει πιο μεγάλο spammer .gratz :-D πήρες το πρώτο βραβείο!!

πέρα απο την πλάκα δεν νομίζω ότι είναι λόγος να φύγεις επιδή σου χαλάσανε 2-3 topics... στην τελική μην κάνεις καινούργια topics:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ωραια,τι να σου πω?πες με spammer.κανε μου αναφορα αν σ`ενοχλω σε κατι..

Δημοσ.

Για να πω την αλήθεια δεν έχω παρατηρήσει τα περισσότερα απ' τα ποστ σου παρά μόνο λίγα τελευταία. Αν η απόφαση σου είχε σαν αιτία τον aliaser, κάνεις λάθος.

Έχε υπόψη σου ότι η πλειονότητα των φόρα έτσι είναι, μικροκοινωνίες όπου υπάρχουν οι αρχικοί (οι παλιοί) που λόγω αυτού έχουν χιλιάδες ποστς, υπάρχει η δεύτερη κατηγορία με χιλιάδες ποστς, οι παπαρολόγοι που γράφουν μια γραμμούλα/παπαριά απλώς για να ανεβαίνει ο δείκτης των ποστ και να αποκτήσουν κι αυτοί λίγο σεβασμό απ' τους καινούριους που μπαίνουν διότι όλοι οι άλλοι ξέρουν τί ηλίθιοι είναι και τους έχουν γραμμένους.

Υπάρχουν οι φασίστες, οι προοδευτικοί, οι ψευτοδιανοούμενοι, οι μαλάκες που δανείζονται ονόματα μεγάλων προσωπικοτήτων (ζωγράφων, μουσικών, κλπ), ονόματα καρτούν, ονόματα παράξενα, περίεργα, ακατανόητα.

Μην περιμένεις σεβασμό. Η καφρίλα του Έλληνα υπάρχει παντού, πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ που μπορει εύκολα ένα μικρό ποντικάκι να το παίξει μεγάλος και τρανός σούπερμαν, καλυπτόμενος πίσω από τον αδιαφανή μανδύα της ανωνυμίας.

Δική σου η απόφαση, όπως και νά'χει, εύχομαι το καλύτερο είτε μείνεις είτε φύγεις.

Καλό βράδυ...

Δημοσ.

οι παπαρολόγοι που γράφουν μια γραμμούλα/παπαριά απλώς για να ανεβαίνει ο δείκτης των ποστ και να αποκτήσουν κι αυτοί λίγο σεβασμό απ' τους καινούριους που μπαίνουν διότι όλοι οι άλλοι ξέρουν τί ηλίθιοι είναι και τους έχουν γραμμένους.

Καλό βράδυ...

να υποθεσω οτι συμφωνεις με τον προλαλισαντα και με θεωρεις την μεγαλυτερη spammer που εχει περασει?

Δημοσ.
να υποθεσω οτι συμφωνεις με τον προλαλισαντα και με θεωρεις την μεγαλυτερη spammer που εχει περασει?

Φυσικά και όχι. Δε με νοιάζει πόσα ποστς εχει γράψει κάποιος αλλά τί λέει και κυρίως ο τρόπος που το λέει. Σε γενικές γραμμές, όταν βλέπω ότι κάποιος είναι κόσμιος και σέβεται το χώρο που βρίσκεται, ας είναι και ο μεγαλύτερος spammer. Προτιμότερος αυτός από τον κάθε κακότροπο ξερόλα...

Δημοσ.

Την νοημα εχει ενα post με τιτλο "Tι σκέφτεσαι τώρα;;;;" και "βαρεμαρα..."

Μπορεις να μου πεις ;; Γεμιζεις το forum με ανουσια πραγματα...

Δημοσ.

γ@μώ το κέρατο σας έλεος ρε παιδιά! καταλάβετε ότι τσακώνεστε για π@π@ριές και βρείτε τα η απλά μην δίνετε σημασία ο ένας στον άλλον, καταντάει αηδία η κατάσταση.

Φιλικά.

Y.G. δεν ήθελα να φτάσω στο σημείο να πω τέτοια λόγια... αλλα έλεος πια!

Δημοσ.

Αλιμονο εις να περιμενει τον σεβασμο μεσα σε ενα φορουμ..Ειναι απλα μια ιστοσελιδα ανταλλαγης αποψεων/γνωσεων..Σε καμια περιπτωση δεν προκειται ουτε για κοινωνια ουτε και για καποιο υβριδικο ειδος αυτης...Επισης δεν αντιλαμβανομαι ακριβως πως καποιος θα το παιξει μεγας και τρανος και σε ποιον?Θα τον κανει αραγε να νιωσε καλυτερα αυτη του η κινηση?Νομιζω πως οχι...

Οσο για την απαντηση του Kandinsky θα ηθελα πολυ να μαθω σε ποιον/ποιους αναφερεται?Με τις λεξεις "καφριλα,μαλακες που δανειζονται ονοματα μεγαλων προσωπικοτητων,ηλιθιοι κτλπ."..Γιατι εαν απευθυνεται καπου ας το αναφερει....Εαν παλι η τοποθετηση του ειναι γενικη τοτε σιγουρα θιγει αρκετους που το ψευδωνυμο τους συγκαταλεγεται στις κατηγοριες που διατυπωσε..

@virgo:Δεν σε κρινω...Απλα λεω την αποψη μου..Οτι ενα τεχνολογικο φορουμ δεν δικαιολογει 28 απαντησεις την ημερα...Εαν εχεις διαφορετικη αποψη τοτε παω πασο...Απλα θεματα με περιεχομενο την σκεψη του καθενος την στιγμη που γραφει καποιο post θεωρω οτι ειναι τουλαχιστον αναξια σχολιασμου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...