Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασία εξωτερικού κουτιού Usb

Tetix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα σήμερα το εξής:

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1027&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=305546&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Αλλά έχω την εντύπωση ότι ανεβάζει αρκετά θερμοκρασία... Λέτε να πάρω κάποιο άλλο από το Πλαίσιο ή μπορώ να κάνω κάτι με το ήδη υπάρχον;

Μετά από μισή ώρα κλειστό στο αλουμινένιο κουτί το βρίσκω αρκετά ζεστό πάντως...

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Δεν ξέρω για θερμοκρασία, το πρόγραμμα που έχω για τον σκληρό δεν δείχνει για τον USB. Πάντως μπορώ να τον ακουμπήσω χωρίς να "καεί" το χέρι μου, αλλά δεν είναι καθόλου μικρή. Υπάρχει κάποιο prog?

Το κουτί ΔΕΝ ζεστένεται στην αρχή, μετά από κανά τέταρτο πολύ λίγο. Μάλλον η θερμότητα εγλωβίζεται μέσα. Να το αλλάξω ή είναι φυσιολογικά αυτά;

Kάποιο πρόγραμμα για μέτρηση της θερμοκρασίας ενός ext HDD?!?!

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει το HDD Health, HDD Life και το ASTRA32. Δεν δείχνει όμως τις θερμοκρασίες για δίσκο USB... Καμιά ιδέα; :confused: :confused:

Δημοσ.

Δεν έχεις πρόβλημα. Είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται. Έτσι κάνουν όλοι οι σκληροί. Απλά επειδή είναι σε κουτάκι και το έχεις εύκαιρο να το αγγίξεις σου φαίνεται ότι ανεβάζει επικίνδυνη θερμοκρασία. ʼσε ανοικτό το παράθυρο από το PC σου και πιάσε και εκεί να δεις τι γίνεται.

Δημοσ.

Tetix halarose! Den iparxei logos na anoisixeis.Min ksexnas oti einai kai kalokairi.

An thes na kaneis kati kalitero gia na isixaseis, afise to kouti tou hdd anoikto apo tin panw mera.

Episeis apo tin stigmi pou einai alouminio einai san na exeis valei mia psiktra ston skliro sou kai i epifania apagogis thermotitas megalwnei.Opote mallon einai kalitero apo ton hdd sto pc (ektos an ton hdd sto pc ton xtipaei anemistiras)

Δημοσ.

Έγινε τότε... Ελπίζω να μην πάθει τίποτα. Μετά από 2-3 ώρες λειτουργίας το κουτί πάντως ήταν στη θερμοκρασία του χεριού μου (λίγο παραπάνω) ενώ ο δίσκος αρκετά ζεστός, όμως γινόταν να τον ακουμπήσω.

Ευχαριστώ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...