Dark_son20 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ipirxe ena open source free alla itan poli metriotita (gia mikro inet cafe den nomizo na exeis provlima alla tpt parapano)
traianos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Εγώ παιδιά πάντως έχω κλέψει πολύ εύκολα τους κωδικούς του admin από γνωστή αλυσίδα netcafe για το χαβαλέ μου.Τώρα,το τι μπορεί να κάνει καθένας από εκεί και πέρα δεν ξέρω.
admin.iekep Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 ela file mou den eipa oti den mporeis na klepseis kodikous. apla eipa oti se sovaro internet cafe to opoio ergazontai sovaroi ypallhloi ksexase to. an i alysida einai gia ta mpaza ti na po. ego ksero netcafe ta opoia exoun diannoies admin kai an kaneis to paramikro se petane ekso apo to magazi.
blackwar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Στα περισσότερα Νετ καφέ δεν μπορείς να πειράξεις σχεδόν τίποτα ή έστω ότι πείραξες κάτι και έκανες ένα "προσωρινό χάκεμα" (όπως το λες), μετά από ένα reboot ο υπολογιστής επανέρχεται όπως ακριβώς ήταν πριν και αυτό γίνεται με recovery καρτουλα που φoράνε πάνω οι υπολογιστές για να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις ακίνδυνα.
blueviper Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 sto google me poies lekseis na psakso??? Βάζουμε κάτι σχετικό κι αρχίζουμε να επισκεπτόμαστε σελίδες...πχ "θέλω να γίνω ο κυρίαρχος των Internet Cafe, αλλά δεν ξέρω ούτε μιά αναζήτηση να κάνω".
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Na emena ena pedi pou itan dipla mou sto gnet pige na piraksei kati den mporouse to paleve kana 15lepto kai ti tou kanane ton piasane meta apo 15 lepta kai ton dioksane ekso kai episi mo ueipe oti stin karta tou exei 7misi ores kai tou tis diegrapsane!!!!!!! Na eidate i hackeria exei kai to kako tis!!!
Pappyroys Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Βάζουμε κάτι σχετικό κι αρχίζουμε να επισκεπτόμαστε σελίδες...πχ "θέλω να γίνω ο κυρίαρχος των Internet Cafe, αλλά δεν ξέρω ούτε μιά αναζήτηση να κάνω". telika eisai palavos, akoma gelao!!! :mrgreen:
Centaur79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Το μονο που μπορεις να κανεις για πλακα ειναι να στελνεις μηνυματα μεσω netsend σε φιλους που παιζουν cs και να τους σπας τα νευρα Guys πως γίνεται αυτό??? Ειχα εναν συμφοιτητή που όταν πηγαίναμε στο lab του πανεπιστημίο πεταγε μηνύματα στις οθόνες των αλλων και παντα είχα την απορία αλλά ποτέ δεν έμαθα. Μήπως απο DOS? Και αν ναι, πως βρίσκεις τα IPs των αλλων PCs για να στείλεις το μήνυμα? Καίγομαι να μάθω για να κάνω πλάκα σε κάτι συμφοιτητές μου.
Legolas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 lol αυτο μαρεσει και εμενα, να πεταγονται μηνυματα στα αλλα pc, πως γινεται?
Dark_son20 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 sta xp den doulevei...kai oute sto telefteo sp 2000 nomizo net send ip message einai i entoli apo dos
Centaur79 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 ναι αλλά πως βρίσκεις το ip των άλλων pc στο δίκτυο;;;
deathdragon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 tin lisi mporeis na tin vreis apo to internet apo ena site gia tetia ama vreis to site vrikes kai tin lisi ( alla prosoxei min mpeis apo tou spitiou sou ton ipologisti giati tha exeis provlimata)
makis_kom Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 sta xp den doulevei...kai oute sto telefteo sp 2000 nomizonet send ip message einai i entoli apo dos Σε Win XP δουλεύει κανονικά(τουλάχιστον σε όσα δίκτυα έχω δοκιμάσει). Η εντολή... net send IP message (όπου ip η IP του υπολογιστή, φυσικά αντί για ip μπορείς να βάλεις το όνομα του υπολογιστή πχ. PC11, message είναι το μύνημα που στέλνεις, πχ. Χρείάζεται να κάνετε restart για την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. ) Όσων αφορά τα ip των υπόλοιπων υπάρχει περίπτωση να πιάσει γράφοντας μόνο net view στο cmd και σου βγάζει όλους τους υπολογιστές του δικτύου. Όλα τα παραπάνω παίζουν ανάλογα με το στήσιμο του δικτύου και τον κάθε admin. Πιστεύω ότι αρκετοί απενεργοποιούν το cmd. Αν έχεις την δυνατότητα εγκατάστασης μπορείς να δοκιμάσεις και προγράμματα μικρά που θα κάνουν την παραπάνω δουλειά παιχνίδι. Δοκίμασε να τα τρέξεις και από USB flash disk, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Lan Messenger XP(απλό), Lan Chat Enterprise(πολύ καλό σαν mirc) μέρικά απο τα προγράμματα που δούλεψα και μου άρεσαν στην απλότητα τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.