Προς το περιεχόμενο

μπορει καποιος να μου πει πως θα ανοιξω ποτρες στο pc??

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολλες και καλες πληροφοριες τις οποιες θα ηθελα να ξερω αλλα μονο μετα απο σεμιναριο...απο οτι φανταζομαι.παντος για να στησω αυτο που θελω το βρισκεις δυσκολο??η ανεφικτο??οταν λες πραγματικο δικτιο και ΝΑΤ??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Ξεκινα απο τα απλα για αρχη να δουμε οτι δουλευουν ολα καλα, ρυθμισε τον torrent client σου για παραδειγμα και ελεγξε τον οτι γινεται σωστα port fowarding και τα βλεπουμε τα υπολοιπα ;-)

me auto to test http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=413&udpport=414&lang=1033&l=1

tou emule blepeis an exei anixei i porta se tcp kai udp.apla opou 413 bazeis tin dikia sou tcp kai opou 414 tin dikia sou udp

an ola exoun stithei ok kai i porta exei anixei to remote desktop tha prepei na sou douleui stin thira 3389.gia ftp server i 21 kai gia http i 80.ftiaxta gia to ena pc kai meta blepoume kai to deutero giati ekei tha ginoun allages.

esi pezeis me pseutikes ip diladi 192.168.1.x opote exeis to nat kai kaneis port forward.an epernes to plironeis bebea ena 4 diktio tha ixes pragmatikes ip opos i static sou opote den iparxei nat oute mplekeis me port forward.xtipas px tin pragmatiki ip 193.92.150.4 kai se pigenei sto mixanima 1 xtipas tin 193.92.150.5 se pigenei sto 2.oute ports oute kati allo.

Ωραια αφου σου δουλεψε το VNC ειναι πολυ θετικο σημαινει οτι βρηκαμε τα προβληματα σου ;-)

Για να ανταλλαξεις αρχεια πιστευω η πιο μαζεμενη λυση ειναι μεσω τοy Hamachi που αναλαμβανει με ελαχιστες ρυθμισεις να δημιουργησει το δικο σου εικονικο ιδιωτικο δικτυο, δηλαδη να βλεπεις εναν απομακρυσμενο υπολογιστη σαν να ηταν μελος του δικτυου σου...

τωρα τρεχω το Hamachi.δεν το εχω δει ακομα....αλλα σχετικα με το οτι ηθελα να δεινω μια διευθηνση σε φιλους με την οποια να μπαινουν στο pc μου και να αφεινουν αρχεια,μαλλον πρεπει να το ξεχασω??

σχετικα με το post του poulinos μου γραφεις οτι οπου 413 βαζω την δικη μου και οπου 414 παλι την δικη μου.καταλαβαινω οτι καπου αυτες πρεπει να μου τις βγαζει.αλλα δεν τις βγαζει πουθενα.και το αποτελεσμα απο το link ου λεει failed

λοιπον , asmilon poulinos ,επειδη φαινετε οτι μπορειτε να με βοηθησετε στο προβλημα μου,εκανα format αι στους δυο υπολογιστες για εξαλυφθουν ολες οι ρυθμησεις που πιθανον να ειταν προβληματικες και εχω σεταρι και το vnc,εχοντας ανοιξει τις πορτες στο router kai sto pc,συγουρευοντας οτι ανοιγουν σωστα.εαν εχετε χρονο και διαθεση περιμενω.ths

Αν θες να χρησιμοποιησεις το Hamachi, στην ουσια ο υπολογιστης που ειναι απομακρυσμενος γινεται μερος του τοπικου σου δικτυου, οποτε μπορεις να κανεις οτι με ενα δικτυο στο τοπικο σου δικτυο και φυσικα να ανταλλαξεις αρχεια...

Εγκαθιστας το προγραμμα και στους 2 υπολογιστες που θελεις και μετα ακολουθεις τις οδηγιες του Portfoward.com για να ανοιξεις την πορτα του. Θα στησεις ενα δικο σου δικτυο Hamachi με μοναδικο ονομα και βαλε ενα καλο κωδικο και εισαι ετοιμος. Εφοσον τα 2 pc ειναι στο ιδιο δικτυο Hamachi ειναι σα να ανηκουν στο δικο τους τοπικο δικτυο...

poulinos μιας και ειχες προτεινει προχθες να τα πιασουμε απο την αρχη για να δουμε τι ακριβος γινετε,τωρα που "καθαρισα"και απο πιθανες λαθος ρυθμησεις στο pc μου....εαν εχεις να προτηνεις κατι αλλο πες μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...