Προς το περιεχόμενο

μπορει καποιος να μου πει πως θα ανοιξω ποτρες στο pc??

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε εχει σχεση το NO-IP, πρεπει να δηλωσεις την ΙΡ του μηχανηματος αν ειναι πχ 192.168.0.22 αυτη πρεπει να δηλωεις και οχι την διευθυνση σου του Internet, αλλο το ενα αλλο το αλλο...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πρεπει να δηλωσω την ip του μηχανηματος στο router εννοεις??λοιπον θα το δω αυριο και θα κανω post γιατι δεν ειμαι μπροστα αυτη τη στιγμη.

Δημοσ.

Ναι ρυθμισε μια σταθερη διευθυνση στο μηχανημα σου και δηλωσε αυτη για να σου κανει port foward, αλλιως δε μπορει να παιξει...

Δημοσ.

to no ip ine gia na min xriazetai na allazeis tin ip px ama exeis web server ktl.esena sto port forward se rotaei start port end port kai tin ip pou tha ta stilei.diladi dineis tin ip tou mixanimatos.px 192.168.1.33.ala na tis exeis dosei karfota kai na min tin pernei automata gia na min exeis provlimata.

Δημοσ.

λοιπον στο router εχω δωσει την σωστη ιp του μηχανηματος μου.δηλ.192.168.1.2 οποτε δεν ξερω εαν υπαρχει λαθος?αυτο που δεν καταλαβαινω απο αυτο που λες σχετικα με το να τις δινεις καρφωτα????εαν μπορεις να μου το αναλυσεις λιγο παραπανω??

Δημοσ.

Να εχεις σταθερη ΙΡ αυτο σημαινει... Μπορεις να ανεβασεις ενα screenshot απο τις ρυθμισεις σου να δουμε τι παιζει λαθος?

Δημοσ.

δεν εχω ξαναβαλει εικονα και το ψαχνω,οταν λεει να βαλω url ti bazv akribow????

Δημοσ.

Μπορεις να κανεις λιγο edit το post σου επειδη δε φαινονται οι εικονες σου :-?

Πηγαινε στο http://www.imageshack.us/ και εκει ανεβασε τις εικονες σου, αντιγραφεις το τελευταιο που λεει Direct link to image εκει που λεει για το Url της εικονας σου...

Δημοσ.

η πρωτη εικονα ειναι οι πορτες απο το router.απο οτι καταλαβαινω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Ηδευτερη εικονα ειναι νομιζω το firewall του royter.πριν το ανοιξω αυτο οταν εβαζα την NO-IP μου μου ζηταγε ανα κωδικο ο οποιος ηταν του router???

Δημοσ.

Φιλε δε μπορεις να κανεις port foward την ιδια πορτα σε 2 υπολογιστες, δε γινεται να παιξει... Επισης πρεπει περα απο TCP να ανοιξεις την ιδια πορτα και σε UDP. Πιστευω αν τα κανεις μετα θα σου παιξει κανονικα ;-)

Δημοσ.

καταρχιν λυσε μου μια απορια εαν δεν μπορω σε ανοιξω σε δυο υπολογιστες την ιδια πορτα τοτε πως μπορω να εχω ενα προγραμμα που να τρεχει σε δυο υπολογιστες που ειναι συνδεδεμενοι στο ιδιο router π.χ. το remote desktop.

τωρα σχετικα με ολα αυτα που εκανα πριν εαν πληκτρολογισω το NO-IP μου βγαζει το παρακατω που ειναι στην εικοναvictualserverxc0.gif

Δημοσ.

Απλα θα αλλαξεις την πορτα του προγραμματος μεσα απο τις ρυθμισεις του, ωστε να εχει αλλη το ενα pc και αλλη το αλλο...

Το ΝΟ-ΙΡ που σε εβγαζε πριν? Πρεπει να δηλωσεις και μια πορτα μαζι φανταζομαι για να σου ειναι χρησιμο, εκτος αν θες να στεισεις καποιον web server...

Το UDP που σου προτεινα σε βοηθησε?

Δημοσ.

δεν ξερω εαν λεγετε web server η ftp server αλλα το ειχαμε στην προηγουμενη δουλεια:θελω να πληκτρολογισω το NO-IP μου και αφου βαλω του κωδικους που θα μου ζητησει να με βγαζει σε καποια τοποθεσια του pc μου για να μπορω να αλλαζω μεσα απο εκει αρχεια και λοιπα....

Δημοσ.

a.to remote desktop gia na pexei thelei tin 3389 na anixeis.b.den mporeis na kaneis port forward tin thira 80 se mixanima me ip 192.168.1.3 kai tin 80 sto 192.168.1.4 giati den xerei pou tha paei.ipoxreotika tha allaxeis porta efoson ine dinato.gia na to kaneis xoris port forward thes pragmatiko diktio.mporei na to kanan stin palia doulia sou me pragmatiko diktio pou den iparxei nat.otan ennoo karfoti ip ennoo oti kaneis port forward tin 80 sto 192.168.1.3 kai sto pc sou prepei na doseis karfota stin karta diktiou tin 192.168.1.3.na min pernei automata apo to dhcp.episis klise firewall router.episis to port triggering den exei kamia sxesi me firewall.to port triggering ine oti kai to port forward me mia diafora.ssto port forward "ANIGEIS"tin thira monima kai sinexeia eno sto port triggering afou ginei to request tote anigei i thira kai meta klinei gia megaliteri asfaleia.bebea ektos apo megaliteri asfaleia iparxei kai ena kako.an gia kapoio xrono den stalei request logo px kakis sindesis mporei na klisei ithira kai na fas podi.auta gia arxi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...