geioannou Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 μπορει καποιος να μου πει πως θα ανοιξω ποτρες στο pc????
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 an den peis ti router exeis den mporoume na sou poume tipota.
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Επισης πες ποια προγραμματα χρησιμοποιεις για να κατεβαζεις και αν χρησιμοποιεις καποια Software Firewall
geioannou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 το router μου ειναι us.robotics 9108.δεν χρησιμοποιω καποιο firewall sto pc. Aτο που ρωταω βασικα ειναι πως θα ανοιξω πορτες απο το firewall των XP??
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Βαλε καποιο σωστο Firewall οπως το ZoneAlarm θα σου προτεινα. Η καλυτερη γραφικη αναπαρασταση για την αποδοση του Firewall των Windows ειναι η παρακατω: :mrgreen: Για το router σου ακολουθα αυτο το link για να σου δειξει τι πρεπει να κανεις... PortFoward.com: US Robotics 9108
geioannou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 xa xa xa πολυ καλο... αυτο που ενδιαφερει εμενα ειναι το να εχω ανοιχτες πορτες.δεν με νοιαζει η προστασια.θελω να φτιαξω ενα ςεβ σερωερ για προσωπικη χρηση,αλλα δεν μπορω να το στεισω με τιποτα.Και πρεπει να φταιει το οτι δεν το αφηνει το firewall.γιαυτο θελω να ανοιξω τις πορτες.
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Aν και συνεχιζω να σου προτεινω κατι πιο εξειδικευμενο για το συστημα σου, αν θες να δουλεψεις με το ενσωματομενο Firewall πηγαινε Πινακας Ελεγχου->Τειχος Προστασιας των Windows και εκει πας Εξαιρεσεις και διαλεγεις το προγραμμα η την πορτα που θελεις... Νομιζω για Web Server πρεπει να ανοιξεις την 80, αλλα πρεπει να κανεις το ιδιο και στο US Robotics...
geioannou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 οκ.νομιζω οτι εκανα οτι μου ειπες(λιγο πολυ ετσι ηξερα να το κανω)αλλα ftp server δεν στινετε με τιποτα.δεν ξερω τι φταιει και δεν μπορω να κανω και τιποτα αλλο.εχω κανει οτι ηξερα και οτι εχω δει-ρωτηξσει και σε foroums.....
asmilon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Για ftp server πρεπει να ανοιξεις και την Port 21 για να σου δουλεψει...
benetton Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 την εχω ανοιξει και αυτη (και απο το router και απο pc το αλλα δεν γινετε τιποτα.δεν ξερω τι αλλο να κανω?????????????
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 gia arxi klise ola ta firewall kai tou router episis kai kane kai port forward.an ola pane kala tote apla arxize na energopoiieis firewall.i foto theiiki.
geioannou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 το φιρεςαλλ τον xp to exo monima apenergopoiimeno alla den blepo fos.apo to router exo anoixtes tis portes 21-80 oles aytes pou ipotithete exoun sxesi me ftp.EXO APOGOITEYTI TELEIOS mexri pou eimai etoimos na bro enan anthropo na fero etsi gia to gamoto.....
geioannou Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2006 sto router axo anoixei tis portes pou eipa kai tou exa deilosei kai to no-ip.den xero tora ti allo lathos mporei na pezei??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.