SpectralQ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2006 Αυτο που μπορεί να φταίει είναι τα στοιχεία σου. Διεύθ. κτλ. (είχα πάθει το ίδιο κάποτε). Πρέπει να είναι γραμμένα όπως είναι δηλωμένα και στην τράπεζα σου. Bρες ένα statement ή μια επιστολή που να σου χουν στείλει και γραφτα ακριβώς όπως είναι γραμμενα εκεί (με αγγλικούς χαρακτήρες).
citizen Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2006 Δυστυχωως δεν εχω βρει άκρη. Και εγώ τα στοιχεία φοβαμαι. Ας περιγρψω τι κάνω αν μπορει κάποιος να βοηθήσει. Εστω oτι με λένε "Τάδε Ταδόπουλο του Δείνα" και μένω στην Άθήνα οδός "Κάπου 999" ταχ. κωδ. 99999 Η πιστωτικη μου γράφει επάνω "TAD D TADOPOULOS" Στο paypal έχω δηλώσει First Name : Tade Last Name : Tadopoulos Address : Kapou 999 City : Athens Zip Code : 99999 Τα παραπανω είναι "φωτογραφία" των πραγματικών στοιχείων Τι κάνω λάθος ????
dancer Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Ta stoixeia sou eine sosta. To problima iparxei profanos otan dineis ton arithmo tis kartas px as poume oti exeis noumero kartas 1234 4567 7890 4321 kai apo piso grafei 7777 999 otan tha diloseis tin karta sto paypal tha prepi na doseis ton arithmo tis kartas akribos etsi opos ston leo 1234456778904321 diladi xoris kena meta tha baleis ton 3psifio arithmo pou grafei apo psio diladi 999 kai meta tin imerominia liksis diladi ama grafei 12/06 tha baleis 12/06 akribos den thimame pos sou zitaei tin imerominia sto paypal.
citizen Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Φιλε Dancer , αυτά τα εχω δηλώσει ακριβώς έτσι
GIORGARAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Ρε παιδιά έχω χρεωστική alpha bank και όταν πάω να γραφτώ στο paypal μου βγάζει αυτό το μήνυμα: This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card. Ξέρει κανείς τι φταίει? Πρέπει να έχει χρήματα μέσα για να γίνει δεκτή? Ευχαριστώ!!
GIORGARAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Άκυρο, έβαλα λεφτά στην κάρτα και την δέχτηκε.
mpampis81 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι κανονικά verified μέλος στην paypal, έχω κάνει αρκετές συναλλαγές χωρίς πρόβλημα, αλλά έχω εδώ και ένα 4ημερο και δεν μπορώ να βρω τι φταίει. Πάω να πληρώσω με την χρεωστική μου και μου γράφει στο paypal ''We were unable to verify your credit or debit card. To proceed with your purchase, please select a different payment method or add a different credit or debit card, then click Continue'' Το ημερήσιο όριο συναλλαγών της Τράπεζας είναι οκ, από εκεί δεν βρίσκουν κάτι λάθος τι να πω...Μπορείτε να προτείνετε κάτι άλλο? Δεν μου δέχεται και το IBAN του λογαριασμού να πληρώσω έτσι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.