Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση με PayPal

stimuli

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κι' εγώ με Πειραιώς web banking απόλυτα ευχαριστημένος. Έχω δοκιμάσει και Alpha και δεν ήταν τόσο καλή όσο η πρώτη + το ότι σου κάνουν και κρατήσεις κάθε φορά που αγοράζεις κάτι από εξωτερικό :S

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πρωτον το paypal δεν ειναι τοσο ασφαλες επειδη εχω πεσει θυμα απο αλλον που εστειλε λεφτα και μετα καπακι μου στελνουν ε-μειλ οτι εχεισ γινει δεκτης απο ανυπαρκτα λεφτα. Εγω εχω giftcard και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Τρελες χρεωσεις που τις ειδατε δεν ξερω.

Με 30 ευρω φτιαχνεις μια καρτα και μετα τη γεμιζεις και μετα μπορεις να κανεις και αναληψη.Ας πουμε για 1000ευρω ειναι 4 ευρω τα εξοδα παραπανω δηλαδη τπτ. Τα 300ευρω ειναι πολυ μεγαλο ποσο παντως για να ανοιξεις λογαριασμο.Για την πειραιως δεν ξερω να σας πω.

Δημοσ.
ενεργοποιήησε τα web banking(τσάμπα είναι).

ama den ta exoume evergopoihmena den mporoume tin karta na tin xrisimopoihsoume sto paypay?? :???:

Δημοσ.
Πρωτον το paypal δεν ειναι τοσο ασφαλες .

Ela tora ypervaleis.

To paypal einai to pleon asfales gia online agores.

An den itan asfales opos les E!! tote ti sto kalo to protimoun ekatomiria kosmos.

To xeris oti afti ti stigmi to paypal exei 100 000 000 kosmo?.

Endaxi tora an o kosmos den einai prosektikos kai dini stixeia kai kodikous dexia kai aristera ti na sou kanei to paypal peri asfalias?

Δημοσ.
+1 ston polidis giati to paypal einai to pleon asfales gia tetoiou eidous sinallages...me ekkatomiria xristes kai pollous pou pigan na kanoun paraspondia tous epiasan amesos...

An den pathis den tha mathis.De sou eipa oti de to xrisimopoio alla sou leo oti den se kalipti kaneis na to kses auto. Den exo logo na leo psemata alla epeidi mia fora tin patisa tora prospatho na eime pio prosektikos.Opos kai auto me unverified?ti eine auto? eise i den eise gramenos ti to exeis verified unverified kai trixes katsares. Apo ti stigmi pou unverified atomo mporese kai estile 700$ se mena kati pou apo tous kanones den ginete ti psaxnete na breite tora?

Δημοσ.

kai ego apo to 2000 me pireos..2001 me webbanking kai debit card kai sinalages meso internet...telia...

an kai teleutea protimo olo kai perisotero tin trapeza kiprou giati einai eksipiretikotatoi... an kai to ebanking tous prosferei ta vasika... kai auto einai ena mion

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μη ανοιξω άλλο θεμα το βαζω εδώ.

Γραφτηκα στο paypal , δήλωσα πιστωτική κάρτα ,και προσπαθω να κανω μια πληρωμή αλλά μου βγάζει μύνημα : Transaction Cancelled

"This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card."

Τα νουμερα της καρτας τα εχω δώσει σωστά. Αυτο που δεν ειμαι βεβαιος είναι για τα υπολοιπα στοιχεία.

Το ονομα το γραφουμε ολοκληρο ή μονο τα 3 γραμματα που φαίνοντε στη κάρτα.

Το πατρόνυμο (ενα γραμμα που φαινεται στη κάρτα) το βάουμε πουθενά ?

Στη διευθυνση αν μένουμε Αθήνα τι νομό βάζουμε

Συμπληρώνουμε με κεφαλαία Λατινικά ή μικρά ?

Μιλησα με τη mastercard αλλα δεν εβγαλα άκρη.

Απο το paypal μου λενε οτι δεν συμφωνουν τα στοιχεια που εχω δηλώσει με τα στοιχεία της κάρτας ...

Καποια άλλη ιδέα για το τι φταίει ?

Συγγνωμη για το μεγάλο topic και ευχαριστώ

Δημοσ.

Γραφτηκα στο paypal ' date=' δήλωσα πιστωτική κάρτα ,και προσπαθω να κανω μια πληρωμή αλλά μου βγάζει μύνημα : Transaction Cancelled

"This transaction failed because we were unable to verify this credit card through our card validation process. In order to proceed with your transaction, please select a different funding method or add a different credit card."

Τα νουμερα της καρτας τα εχω δώσει σωστά. Αυτο που δεν ειμαι βεβαιος είναι για τα υπολοιπα στοιχεία.

Απο το paypal μου λενε οτι δεν συμφωνουν τα στοιχεια που εχω δηλώσει με τα στοιχεία της κάρτας ...

Συγγνωμη για το μεγάλο topic και ευχαριστώ[/quote']

DEN PISTEUO NA EVGALES VISA ELECTRON TIS E8NIKIS???????

Δημοσ.

Γραφτηκα στο paypal ' date=' δήλωσα πιστωτική κάρτα ,και προσπαθω να κανω μια πληρωμή αλλά μου βγάζει μύνημα : Transaction Cancelled

Συγγνωμη για το μεγάλο topic και ευχαριστώ[/quote']

Kapoia screenshot opou na kribeis ta prospika sou stoixeia ktl gia na mporesoume na katalaboume ti kaneis lathos.

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Εγω που θελω να παιζω στοιχημα μεσω ιντερνετ τι να κανω; Εβγαλα μια προπληρωμενη καρτα απο την eurobank, εκανα μια καταθεση σε γνωστη εταιρια στο λαγαριασμο μου,εκανα και αλλη καταθεση σε ενα φιλο μου και τωρα που παω να ξανακαταθεσω η να κανω αναληψη στην καρτα, μου εμφανιζει ενα μηνυμα οτι για καποιους λογους ασφαλειας δεν μπορει να πραγματοποιηθει η αναληψη.Δηλαδη οταν τα εβαζα δεν υπηρχαν αυτοι οι κανονες ασφαλειας;

Επισης μια ερωτηση..αυτη η καρτα της alphaεχει καποιο σημα viza η viza electron πανω της; Και τελικα χρειαζονται τα 300ε;

Δημοσ.
DEN PISTEUO NA EVGALES VISA ELECTRON TIS E8NIKIS???????

Μιας και και το εθεσες, με visa electron απο την εθνικη δεν μπορεις να κανεις δουλεια; Δεν το εχω ψαξει και δεν ξερω καθολου.

Ο σπαραγμος :razz: οφειλεται στο οτι δεν γινεται δουλεια ή επειδη εχει τιποτα τρελλες χρεωσεις;

Δημοσ.

internet visa απο τραπεζα κυπρου εγω τουλαχιστο χρησιμοποιω και μεχρι τωρα δεν ειχα προβλημα στις αγορες μου ουτε με paypal ουτε τπτ(δεν κανω διαφημιση)

Δημοσ.

nai tin ora pou anoigeis ton logariasmo sou dinoun kai tin karta kai tin idia ora douleuei kai to webbanking...

kai min miliso gia tin eksipiretisi unpaiktable

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...